• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲
ورزشی » توپ و تور

عبادی‌پور: استراتژی بازیکنان لهستان اشتباه است

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: استراتژی بازیکنان لهستان برای انتقال استرس خودشان به ملی‌پوشان ایران اشتباه است، زیرا ما برای کسب تجربه آمدیم.

عبادی‌پور: استراتژی بازیکنان لهستان اشتباه استبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون والیبال، میلاد عبادی‌پور درباره وضعیت تیم ملی والیبال ایران در اردوی شهر گدانسک گفت: اردوی خوبی داشتیم. بعد از مرحله مقدماتی دو روز استراحت کردیم و ریکاوری بسیار خوبی داشتیم. بعد استراحت به تمرینات بدنسازی و توپی ادامه دادیم و خوشبختانه شرایط بسیار خوبی در حال حاضر داریم.
وی درباره مسابقه با تیم لهستان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها گفت: ۱۰۰ درصد کار بسیار سختی پیش رو داریم. با لهستانی بازی می‌کنیم که یک بار در هفته سوم مقابل این تیم پیروز شدیم و انگیزه بالاتری نسبت به دیگر تیم‌ها دارند و به فکر انتقام هستند. اگر بخواهند قهرمان شوند باید ایران را شکست دهند. این موضوع کار را سخت می‌کند ضمن احترام به تیم لسهتان ۱۰۰ درصد توان خود را به نمایش می‌گذاریم و همانگونه که تا کنون پیش رفتیم دوباره عمل خواهیم کرد.
 
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران درباره اظهارات برخی بازیکنان تیم لهستان مبنی براینکه ایران برای مسابقه مرحله نهایی انتخاب کردند، گفت: واقعا باعث شرم است که لهستان تیم خود را با تیم ایران مقایسه کند. اکثر بازیکنان ایران تغییر کردند و با تیمی در این مسابقات شرکت کردیم که چند بازیکن ایران نخستین حضور خود در لیگ ملت‌ها را تجربه می‌کنند.
 
وی ادامه داد: لهستان بهترین تیم جهان است و قهرمان دو دوره جام جهانی است. بازیکنانی مانند کورک که در مسابقات جام جهانی ارزشمندترین بازیکن شد و یانوش که در قهرمانی جهان ارزشمندترین بازیکن شد، در اختیار دارد. همچنین بازیکنان سرعتی و لیبرو این تیم بهترین‌های جام جهانی شدند؛ بنابراین خنده‌آور است که لهستان خود را با تیم ایران مقایسه کند.
عبادی‌پور با یادآوری این‌که ایران در هفته سوم یک بار مقابل لهستان برنده شد، گفت: تیم ایران در مسابقات امسال چندین تغییر داشته است. با این‌حال در مرحله نهایی ۱۰۰ درصد توان خود را می‌گذاریم. نتیجه مسابقه مهم است، اما برد و باخت تا این مرحله برای تیم ایران مهم نبوده است. در مجموع فارق از هر نتیجه‌ای باید منتظر بمانیم که چه اتفاقی می‌افتد.
 
وی درباره شناختش از تیم لهستان و این‌که این اطلاعات به چه میزان به تیم ایران کمک کننده هست، گفت: بازیکنان والیبال و یا دیگر رشته‌های ورزشی عادت‌های خاص خود را دارند و شاید اول بازی بخواهند کار‌های دیگری انجام دهند، اما بازهم عادت‌های همیشگی خود را در نهایت دنبال خواهند کرد. با توجه شرایط تیم ایران و شناخت کادر فنی از تیم لهستان، بازیکنان این تیم در امتیاز‌های بالای ۲۰ عادت‌های همیشگی خود را انجام می‌دهند و اگر بازیکنان تیم ایران به مسایل و نکات ریز دقت داشته باشند و در زمان لازم انجام دهند، نتیجه خوبی مقابل لهستان خواهیم گرفت.
 
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران درباره کری خوانی برخی بازیکنان لهستان هم گفت: تیم لهستان را در دو تورنمنت مهم و در بدترین شرایط ممکن شکست دادیم. یکی در المپیک که با بهترین بازیکنان آمده بودند و دیگری در لیگ ملت لهستان را در خانه شکست دادیم، بنابراین این تیم شرایط سختی دارد و برای این‌که این استرس را به بازیکنان تیم ایران منتقل کنند، کرخوانی دارند.
وی تصریح کرد:، اما این کار اشتباه است، زیرا از اول این تورنمنت اعلام کردیم که برای کسب تجربه آمدیم و اگر می‌خواهند این فشار را به تیم ایران منتقل کنند، سخت در اشتباه هستند. درسته که به مرحله نهایی صعود کردیم، اما باز هم برای کسب تجربه آمدیم. نمی‌شود از تیم ایران توقع زیادی داشت، به دلیل این‌که اکثر بازیکنانش زیر ۲۳ سال هستند و اولین تجریه حضور در مسابقات مهم را دارند.
 
مرحله نهایی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۲ از روز چهارشنبه ۲۹ تیرماه در شهر بولونیا ایتالیا آغاز می‌شود و تیم ملی والیبال ایران ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه روز پنج‌شنبه ۳۰ تیرماه در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف لهستان می‌رود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)