• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۴۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در یک شرکت دانش بنیان

ردیاب تجهیزات بیمارستانی ساخته شد ، هوشمندسازی با اینترنت اشیا

محققان در یک شرکت دانش بنیان ردیاب مخصوص تجهیزات بیمارستانی را با اینترنت اشیا طراحی کردند.

محققان در یک شرکت دانش بنیان ردیاب مخصوص تجهیزات بیمارستانی را با اینترنت اشیا طراحی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از نیما عطایی مدیر شرکت دانش بنیان : عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در زمینه طراحی و تولید سیستم‌های هوشمند مدیریتی، داشبورد‌های BI، سامانه‌های جمع‌آوری و تحلیل کلان داده‌ها (سامانه مدیریت استراتژیک، داشبورد مدیریت واکسیناسیون و عوارض واکسیناسیون کووید ۱۹، سامانه هوشمند کشاورزی و باغداری، مجموعه سامانه‌های تشخیص و درمان طب سنتی مبتنی بر کلان داده‌ها و …) و سامانه‌های اینترنت اشیا صنعتی در حوزه ایمنی و بهره‌وری معادن است.
وی گفت: در صدد بر آمدیم تا با ارائه بستر شبکه بی سیم اینترنت اشیا صنعتی و استقرار سامانه موقعیت یاب درون ساختمانی مبتنی بر فناوری (RTLS-۰ Rial Time Location System) اقدام به ردیابی تجهیزات پورتابل بیمارستانی، پزشکان، پرستاران و بیماران در محوطه بیمارستان‌ها کنیم.

ردیاب تجهیزات بیمارستانی ساخته شد ، هوشمندسازی با اینترنت اشیامدیر شرکت دانش بنیان تاکید کرد : با توجه به اینکه آگاهی پرسنل از تجهیزات بیمارستان در لحظه نیاز به حضور فیزیکی دارد طراحی چنین سیستمی می‌تواند از حضور فیزیکی افراد در بخش‌های مختلف بیمارستان جلوگیری کند. همچنین استفاده از این سیستم برای مراجعه کنندگان به بیمارستان نیز‌ می‌تواند کاربردی باشد.
وی ادامه داد: یکی از بخش‌های این سیستم ساعت هوشمندی است که توسط افراد مراجعه کننده به بیمارستان و پرسنل استفاده می‌شود؛ این ساعت با هوش مصنوعی می‌تواند آخرین وضعیت مکان‌ها و تجهیزات یک بیمارستان را نشان دهد.

عطایی با بیان اینکه این سیستم هوشمند می‌تواند مسیر را نیز به استفاده کننده نشان دهد، گفت: همچنین می‌تواند برخی افراد را ردیابی کند.
عطایی افزود: ما در این سیستم با کمک فناوری هوش تجاری و یادگیری ماشینی مدیریت استفاده از تجهیزات، برنامه زمانی، تعمیر و نگهداری و بهینه‌ترین مسیر و زمان تردد برای پرسنل را محاسبه و در اختیار مدیریت بیمارستانی قرار می‌دهیم.

مدیر شرکت افزود: هنگام طراحی پروژه، ضمن مطالعه مشکلات ساختمان‌های نظام سلامت و با تکیه بر زیر ساخت شبکه طراحی شده برای بیمارستان نقاط حادثه خیز بیمارستان‌ها شناسایی و راهکار‌های مبتنی بر اینترنت اشیا برای این مشکلات ارائه شده است.

وی با بیان اینکه در این سیستم ایمنی بیمار در بیمارستان مد نظر بوده است، بیان کرد: با مطالعه نرخ سوانح بیمارستانی کشور اقدام به طراحی سامانه کرده‌ایم.

عطایی گفت: سامانه مدیریت ایمنی سرویس‌های بهداشتی، مدیریت تأسیسات و سیستم‌های احضار از مهمترین بخش‌های جانبی این سیستم به شمار می‌رود.
مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه خوشبختانه اکثر زیر ساخت‌های بیمارستانی در کشور تولید شرکت‌های داخلی هستند، گفت:، اما در حوزه هوشمند سازی و فناوری اینترنت اشیا و کاربرد‌های آن در محیط‌های درمانی ورود نکرده بودیم که در این شرکت چنین سیستمی را طراحی کردیم.
وی افزود: تا کنون نزدیک به ۲۶۰ میلیون تومان بصورت مستقیم و از محل سرمایه گذاری بنیان گذاران برای تکمیل آزمایشگاه، طراحی، نمونه سازی، تست‌های آزمایشگاهی، کالیبراسیون و نمونه سازی بر روی این طرح هزینه کرده که این هزینه‌ها جدای از هزینه‌های مستقیم و غیر مستقیم کسب دانش فنی، تجهیز آزمایشگاه و … قبل از شروع این پروژه بوده است.
عطایی به مزیت‌های رقابتی این سیستم اشاره کرد و گفت: استفاده از این سیستم باعث کاهش اتلاف وقت و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات موجود در بیمارستان‌ها می‌شود و از سوی دیگر هزینه مدیریت تجهیزات و منابع انسانی با RTLS را نیز کمتر خواهد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)