• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

مدیرعامل کانون پرورش فکری: صنعت اسباب‌ بازی ما باید به بازارهای جهانی راه یابد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به کیفیت بالای آثار هفتمین نمایشگاه اسباب‌بازی بر اهمیت حضور صنعت اسباب‌بازی داخلی در بازار بین‌المللی تأکید کرد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری: صنعت اسباب‌ بازی ما باید به بازارهای جهانی راه یابدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مهدی علی‌اکبرزاده درباره نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون که تا ۲۸ فروردین در محل مرکز آفرینش‌های کانون در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود، گفت:جای خوشحالی است که امسال توانستیم پس از دو سال محدودیت‌های ناشی از کرونا، هفتمین نمایشگاه اسباب‌بازی را به شکل فیزیکی برگزار کنیم؛ نمایشگاهی با محصولات متنوعی از ۱۰۵ نشان داخلی و تولیدکنندگانی که به ارتقای سطح کیفیت محصولات و جلب رضایت کودکان و نوجوانان فکر می‌کنند.
وی ادامه داد: درست است که یک تولیدکننده باید به مبانی اقتصادی فکر کند، اما با محصولاتی که در این دوره نمایشگاه مشاهده می‌کنم، احساسم این است که مهم‌ترین دغدغه تولیدکنندگان ما، عشق به کودکان و نوجوانان بوده است.
مدیرعامل کانون درباره لزوم حضور صنعت اسباب‌بازی ایران در عرصه‌های بین‌المللی بیان کرد: کیفیت آثار نسبت به گذشته خیلی خوب است و در صورت تداوم این روند، به مرور به مرحله‌ای از فعالیت‌های تولیدی در عرصه اسباب‌بازی می‌رسیم که بتوانیم اسباب‌بازی‌هایمان را به بازار‌های جهانی ارائه کنیم. خوشبختانه به تازگی عضو انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا شده‌ایم و این عضویت فضایی را ایجاد خواهد کرد که ما بتوانیم به تدریج در جشنواره‌ها و مناسبت‌های بین‌المللی شرکت کنیم و تاثیرات اسباب‌بازی‌های خودمان را روی کودکان و نوجوانان خارج از کشور هم ببینیم.
علی‌اکبرزاده خاطرنشان کرد: کانون و در ذیل آن شورای نظارت بر اسباب‌بازی قصد دارد فضایی فراهم کند تا تولیدکنندگان ما به‌راحتی در فضای بین‌المللی حضور یابند و بازخورد مخاطبان یعنی کودکان و نوجوان و خانواده‌ها را در سطحی فراتر دریافت کنند. ما هم تجربیاتی را از حضور در این نمایشگاه‌ها کسب می‌کنیم که طبیعتا در برنامه‌ریزی‌های آینده تاثیرگذار خواهد بود.
وی درباره توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان در کانون افزود: به امید خدا دفتری را برای استقرار و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز آفرینش‌های کانون درنظر خواهیم گرفت و فضایی ایجاد خواهیم کرد که شرکت‌های دانش‌بنیانی که می‌توانند در عرصه اسباب‌بازی فعالیت کنند، در این مکان حضور یابند.
علی‌اکبرزاده درباره ضرورت صادرات اسباب‌بازی به خارج از کشور اظهار کرد: یک بخش ارتباطی ما از طریق شورای نظارت بر اسباب‌بازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت است که می‌تواند ما را در این عرصه بسیار کمک کند. همچنین از طریق بخش خصوصی و نهاد‌های دولتی که در این عرصه دارای توانایی و صاحب نظر هستند، اقدام‌هایی را برای صادرات محصولات اسباب‌بازی شروع کرده‌ایم و انتظار داریم که در سال ۱۴۰۱ این تلاش‌ها به بار بنشیند و محصولات تولیدشده در صنعت اسباب‌بازی داخلی، به مجامع بین‌المللی راه یابد.
نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی مصادف با ایام رمضان از ۲۱ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ تا ۱ بامداد در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله بزرگ روسیه به پایتخت اوکراین
سازمان تروریستی سنتکام از تجاوز جدید به ایران خبر داد
حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان، ۲۸ تیر ۱۴۰۵
حملات پهپادی به مقر تروریست های آمریکایی در اربیل
رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عراق درباره تحولات منطقه
خلیج‌فارس از ایران جدانشدنی است و تا پای جان برایش می‌ایستیم
صدور کارت سوخت در منطقه اهواز از ۹ هزار کارت سوخت عدد گذشت
ضرورت خاموش کردن کولرهای اضافی در ساعات اوج مصرف در خوزستان
تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ امنیت ملی مقدم بر آزادی کشتیرانی
برگزاری همایش داستان کوتاه میراث آذر در سراب 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ تیر ۱۴۰۵
تشییع ۷ شهید جنایت آمریکا در هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
مهار آتش سوزی در مزارع گندم ازنا لرستان
در صورت جنگ زمینی می توانیم پایگاه آمریکا را تصرف کنیم
نوای حیدر حیدر ساکنان کیش در صد و چهلمین شب از حماسه خیابان
اوقات شرعی ۲۸ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
پیش بینی هوای ۲۸ تیر در سمنان ؛ وزش باد شدید و گرد و خاک
لبیک مردم آذربایجان غربی به فرمان رهبرمعظم انقلاب
بهسازی و بهره‌برداری از جاده روستایی عبودی شادگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نتایج آزمون سمپاد بزودی
ادامه روند صعودی قیمت طلا و سکه در بازار رشت، ۲۷ تیر ۱۴۰۵
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران
راهنمای تصحیح آزمون‌های تیر و مرداد ماه ۱۴۰۵
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند
غریب‌آبادی: آمریکا راهکار دیگری را غیر از جنگ انتخاب کند
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان
فرماندهی ندسا:در ساعات گذشته ۴ کشتی متخلف متوقف شدند
مازندران قهرمان کشتی پیشکسوتان کشور
موفقیت یک کیشوند در ششمین دوره مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری ویژه فدراسیون جهانی مخترعان IFIA
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن
حمله آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین  (۱ نظر)
حمایت قاطع ارتش از سپاه دربرابر اقدام خباثت‌آمیز انگلیس  (۱ نظر)
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم  (۱ نظر)
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری  (۱ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند  (۱ نظر)
محل تجمع سربازان ارتش تروریستی آمریکا زیر حملات سپاه  (۱ نظر)
آتش‌سوزی ده‌ها هزار هکتار از جنگل‌های فرانسه  (۱ نظر)