• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۸۱۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۲
سیاسی » عمومی
حجت الاسلام راجی در برنامه گفتگوی ویژه خبری ؛

تاکيد بر جهاد تبیین برای مقابله با جریان سازی دشمن

پژوهشگر و مدرس دانشگاه: در مقابل این جریان که دشمن می‌خواهد توقف کامل ایجاد کند و عقب گرد برای مردم ما صورت گیرد، جهاد تبیین لازم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام سید محمدحسین راجی در برنامه گفتگوی ویژه خبری درباره علت تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین افزود: ”تبیین“ یعنی باز کردن گره‌های ذهنی؛ در ذهن مردم گره‌ای ایجاد و موجب توقف رشد آن‌ها می‌شود تا حرکت ایجاد نشود و ناامید شوند.
او با تاکید بر لزوم جهاد تبیین، ادامه داد: جهاد تبیین در همیشه تاریخ به ویژه در دوران اسلام، خیلی پررنگ بوده و معجزه اسلام، تبیین است معجزه کاملاً منطقی.
آقای راجی افزود: کاری که ائمه بزرگوار معصوم در طول تاریخ انجام دادند تبیین بود، گره‌های ذهنی را باز می‌کردند. علمای بزرگ ما در طول بیش از ۱۱۰۰ سال، کارشان تبیین بود.
او اضافه کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید «لا اکراه فی الدین» «قد تبیّن الرشد من الغی»؛ شما نمی‌توانید افکار را خلاف افعال، اجبار کنید، اما تحول فکری با تبیین صورت می‌گیرد.
پژوهشگر و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه نقشه دشمن، واضح است، گفت: او می‌خواهد بگوید این ۴۳ سال مایه شرمساری بوده است و درختی که در این مدت میوه ندهد از این به بعد هم میوه نخواهد داد یعنی آینده بن بست خواهد بود.
آقای راجی افزود: برای شکستن این هژمونی رسانه‌ای و این جنگ عجیب شناختی که صورت گرفته است باید در مقابل آن جنگ تمام عیار؛ فوری عظیم تبیین را انجام دهیم که حضرت آقا نیز فرمودند هم فوری و هم جنگ عظیمی است.
نویسنده کتاب ”صعود چهل ساله“ اضافه کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند گرد و غبار مشکلات اقتصادی بر روی دستاورد‌های بزرگ نظام در حوزه‌های داخلی و بین المللی سرپوش می‌گذارد و دشمن به علت برخی از عملکرد‌های مسئولان در سال‌های اخیر، مردم را به سمت اقتصاد، شرطی می‌کند که همه چیز را در پایه اقتصاد خلاصه کنید و به واسطه تفکر غرب گرا، همه این‌ها را باهم جمع می‌کند تا ناکارآمدی انقلاب اسلامی را به چشم جهانیان بکشاند و بگوید که ببینید قله اسلام که می‌خواست حکومت کند شده انقلاب اسلامی. 
او با بیان اینکه دشمن می‌خواهد بگوید این ۴۳ سال، شرم آور بوده است، افزود: وظیفه ما این است که اقدامات مختلف جمهوری اسلامی را بیان کنیم و در این فضا باید جهاد تبیین صورت گیرد.
آقای راجی اضافه کرد: مشکلاتی از جمله اقتصادی، تورم، بیکاری و فقر داریم، اما آیا این به معنای آن است که نظام، ناکارآمد بوده و نتوانسته است در این ۴۳ سال موفق باشد؟ 
او گفت: این گونه نیست، در هر جایی که دستاورد داشتیم به انقلاب و شعار‌های انقلاب پایبند بودیم و هر جا که از شعار‌های انقلاب، رویگردان شدیم مشکلات ایجاد شد یعنی مشکل ما انقلاب نبود بلکه تفکراتی بود که خلاف جریان انقلاب می‌خواست حرکت کند و این حرکت انقلاب را سست یا در برخی از مصادیق، متوقف کرد.
این پژوهشگر و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، هفت دستاورد را برای ۴۰ ساله انقلاب مطرح می‌فرمایند، گفت: ثبات، امنیت و حفظ تمامیت ارضی، موتور پیشران کشور در عرصه علم و فناوری و ایجاد زیرساخت‌های حیاتی، اقتصادی و عمرانی، به اوج رساندن مشارکت مردمی، ارتقای شگفت آور بینش سیاسی آحاد مردم، سنگین کردن کفه عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور، افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه و توان ایستادگی روزافزون در برابر قلدران، زورگویان و مستکبران جهان از جمله این دستاوردهاست که هر کدام از این موارد، شاخه‌های مختلفی است که مقام معظم رهبری نمونه‌های آن را در بیانیه گام دوم و سخنان مختلف خودشان بیان فرمودند.
آقای راجی با اشاره به پیشرفت‌های علمی جمهوری اسلامی ایران گفت: ۲۰ سال پیش، هفت صدم تولید علم جهان را داشتیم، اما اکنون بیش از دو برابر نسبت جمعیتی ما، تولید علم ماست یعنی دو درصد.
او ادامه داد: از نظر مقالات پر استناد و با کیفیت در سال ۲۰۰۹, چهار دهم درصد بودیم، اما اکنون سه و یک دهم درصد آن مقالات از آن کشورماست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای راجی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۴ وارد مرحله سوم یعنی فناور محوری شدیم، اضافه کرد: حداقل ۱۷ اقدام به عنوان زیست بوم‌های فناوری انجام دادیم مانند شرکت‌های دانش بنیان، پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری و شتاب دهنده‌ها و مانند آن و بر اساس برنامه مان در سال ۲۰۱۸ باید وارد مرحله آخر یعنی مرحله تبدیل علم به ثروت می‌شدیم، اما متأسفانه برخی مسئولانی که حضور داشتند اصلاً قائل به تولید نبودند و متأسفانه به این مرحله نرسیدیم.
این پژوهشگر و مدرس دانشگاه گفت: اگر با یک همت جهادی به این مرحله تولید برسیم عموم مشکلات اقتصادی مان حل خواهد شد. 
آقای راجی در پاسخ به این پرسش که در گام دوم انقلاب اسلامی و بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نقش جهاد تبیین چیست؟ گفت: اصل کار، جهاد تبیین است؛ اگر نتوانیم در ابعاد گوناگون، تبیین کنیم نمی‌توانیم خیلی پیشرفت‌های گسترده‌ای را داشته باشیم، زیرا با فکر و ذهن مردم کار داریم.
او با اشاره به اینکه اگر ذهن متوقف شود، حرکت اتفاق نمی‌افتد، افزود: گام دوم، گامی است که باید با استفاده از تجارب گذشته از ظرفیت‌های این کشور استفاده کنیم.
آقای راجی با بیان اینکه این دستاورد‌ها را در حالی به دست آوردیم که اصلاً از ظرفیت هایمان استفاده نکردیم، اضافه کرد: از ظرفیت‌های طبیعی مانند معادن و منابع و ظرفیت‌های انسانی مانند جوان‌ها باید استفاده کنیم.
او با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت جوان‌ها گفت: هر وقت به جوان‌ها اعتماد کردیم موفق شدیم؛ در دهه ۵۰ به جوان هایمان اعتماد کردیم و در انقلاب پیروز شدیم، در دهه ۶۰ اعتماد کردیم و در جنگ پیروز شدیم؛ در دهه ۸۰ اعتماد کردیم و در نانو و هسته‌ای و هوافضا و مانند آن پیشرفت کردیم و در دهه ۹۰ به جوان‌ها اعتماد کردیم در جریان سوریه، عراق و مدافعان حرم.
 این پژوهشگر و مدرس دانشگاه ادامه داد: پس بخشی از کاری که برای گام دوم باید در جهاد تبیین انجام دهیم، استفاده از ظرفیت هاست و رفع کردن گره‌های ذهنی برخی از مردم که دشمن، آن گره‌ها را با عملکرد نارسای برخی از مسئولان در ذهن‌ها ایجاد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام به شما
فیلم کامل این برنامه گفتگوی ویژه خبری رو از کجا میتونم به دست بیارم ؟؟؟؟؟؟
توی تلوبیون بارگذاری نشده .
با تشکر فراروان
09117131397
کمیل سروی
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)