• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۱۵۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشور

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دیدار خانواده شهید هسته‌ای دکتر محسن فخری‌زاده گفت: امروز فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشور است و در صنایع و زندگی مردم جلوه‌گر خواهد شد.

فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسلامی با تبریک ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر یادآور غرورآفرینی‌ها و ایام بیداری و اقتدار ملت بزرگ ایران است که توانستند با ساقط کردن رژیم سراپا وابسته و تحت سلطه استکبار، کشور را در مسیر عزت و استقلال قرار دهند.

وی در این دیدار که دیشب برگزار شد، افزود: شهدای والامقام ما از جمله شهید فخری‌زاده در مسیر ایجاد عزت و اقتدار ایران اسلامی گام بر می‌داشتند. اقتداری که در پرتو آن برای ایرانیان عزت، آسایش و امنیت رقم زد و هم‌اکنون هموطنان ما بدون تاثیر از نفوذ و قدرت بیگانگان، در پیشبرد اهداف عالیه کشور و انقلاب، حرکت رو به جلو و استوار دارند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و فعالیت‌های صنعت هسته‌ای ایران در خودکفایی کشور و بی‌اثر کردن تحریم‌ها گفت: حوزه فناوری‌های نوین در زمره اقتدار و قدرت قلمداد می‌شود. از منظر مستکبران جهانی حضور ایران اسلامی در بین کشورهای مقتدر ممنوع تلقی می‌شود؛ زیرا دستیابی به فناوری‌های نوین به دلیل ثروت‌سازی و همچنین قدرت سازی برای کشورمان، ما را از سلطه و سیطره استکبار خارج می‌کند و این چیزی نیست که آنها می‌خواهند.

وی افزود: دانشمندان و جوانان ما با جانفشانی، تلاش‌های عاشقانه و مخلصانه و بدون هیچگونه چشمداشتی به بیگانگان، در عرصه فناوری‌های نوظهور به دستاوردهای بسیار مهمی رسیدند و یکی از این موارد، هسته‌ای شناخته شدن ایران در بین کشورهای جهان است.

اسلامی ادامه داد: استکبار اقتدار ایران را نمی‌پسندید و دست به هر اقدامی زدند تا مانع پیشرفت جوانان ما باشند و مسیر را ناهموار کنند. اما جوانان انقلابی ما با بینشی جهادی در مسیر توسعه کشور و حق‌طلبی گام برداشتند و امروز انقلاب ما چهل و سومین سالگرد پیروزی خود را با جوانانی غیور جشن می‌گیرد.

وی گفت: امروز فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشور است و تاثیر گذاری این فناوری در سایر صنایع و بخش‌های مختلف زندگی مردم جلوه‌گر خواهد شد.در گستره فعالیت‌های صنعت هسته‌ای و بخش قدرت آن، تولید برق را در دستور کار داریم که در تلاشیم با سرعتی بالا به این هدف برسیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: موضوع دیگر تسهیل استفاده از پرتوها در بهبود کیفی بخش سلامت با بهره‌گیری از رادیودارو‌ها است که در حوزه‌های درمان و بخش تشخیصی به طور گسترده قابل استفاده است و گستره دیگر استفاده از پرتوها در صنعت کشاورزی، غذایی و محیط زیست است که در این زمینه‌ هم به لحاظ اقتصادی و هم از جهت سلامت، تاثیر مستقیم بر زندگی مردم را مشاهده خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «یرحا» حاصل دو سال پژوهش بینادینی است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
تاکید بر ضرورت نگاه نظام‌مند به اقتصاد صنایع‌دستی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ بهمن
وقف ۱۴۰۰ مترمربع زمین کشاورزی در بشرویه
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد
ترجمه فارسی «المبدا و المعاد» در راه است
رسیدگی به ۳۵۲ گزارش تخلف صنفی در زنجان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
روایت بمباران شیمیایی سردشت در قالب داستان
راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر آزاد جهان
تشکیل باشگاه تصویرگران نوجوان
رونمایی از ۳۶ کتاب شهدای اسارت
تحقق ۲۹ همت سرمایه گذاری اقتصادی در لرستان
مراسم سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت امروز برگزار می‌شود
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)