بازار سیاه مواد اولیه برای پخت شیرینی
رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران گفت: مواد اولیه شیرینی به جای عرضه مستقیم از کارخانه به تولیدکننده به بنکدار عرضه میشود که این مصداق بازار سیاه است.
به گزارش
گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران؛ آقای علی بهرمند، با اشاره به کمبود روغن و شکر برای تولید شیرینی افزود: وقتی شرکت مستقیما مواد اولیه به تولیدکننده بدهد قیمت کمتر میشود؛ اما با وجود اینکه مواد اولیه در کشور به وفور هست به دلیل عدم نظارت ناچار هستیم مواد اولیه را از بازار آزاد تهیه کنیم.
رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران افزایش قیمت شیرینی را به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه دانست و گفت: این افزایش قیمت به ضرر قنادان است؛ چرا که با کاهش فروش و عدم استقبال مواجهیم؛ نسبت به سالهای قبل کلی فروش صنف کاهش یافته است.
بهرمند یادآور شد: شیرینیتر برای واحدهای درجه ۱، ۷۸ هزار تومان و برای واحدهای درجه ۲، ۶۰ هزار تومان به فروش میرسد؛ هر واحد قنادی کارت درجه بندی دارد و باید در دید عموم قرار گرفته باشد؛ همچنین شیرینی دانمارکی برای واحدهای درجه ۱، کیلویی ۶۵ هزار تومان و برای واحدهای درجه ۲، ۵۰ هزار تومان، شیرینی زبان ۶۵ و ۵۰ هزار تومان، کیک یزدی ۴۹ و ۳۹ هزار تومان قیمت مصوب شده دارد.