• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۰۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
بین الملل » اروپا
با حضور ۴۳ کشور

آغاز مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه

هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه با عنوان «آرمی-۲۰۲۱» با حضور زبده‌ترین نظامیان ۴۳ کشور جهان از جمله ایران از امروز در پاتریوت پارک نظامی مسکو آغاز شد.

آغاز مسابقات بین‌المللی نظامی روسیهبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از مسکو ؛ هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه با عنوان «آرمی-۲۰۲۱» با حضور زبده‌ترین نظامیان ۴۳ کشور جهان از جمله ایران از امروز در پاتریوت پارک نظامی مسکو آغاز شد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه که برای نخستین بار سخنران مراسم افتتاحیه این مسابقات بود، بر ضرورت همکاری و همگرایی کشور‌های دوست در زمینه دفاعی تاکید کرد و گفت: برپایی این رقابت‌ها موجب تقویت توان و آمادگی نظامیان و تبادل تجربیات مفید نظامی بین کشور‌های حاضر در مسابقات خواهد شد.
در مراسم افتتاحیه مسابقات، امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، مقامات بلندپایه دفاعی و نیز تیم‌های شرکت کننده در این دوره از مسابقات حضور داشتند، اما همچون دوره‌های گذشته، هیچکدام از کشور‌های غربی عضو ناتو و آمریکا نماینده‌ای به مسابقات اعزام نکرده‌اند.
پس از سخنان ولادیمیر پوتین، تیم‌های شرکت کننده از مقابل جایگاه عبور کردند و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی که ۱۵ روز ادامه خواهد یافت، بطور رسمی آغاز شد.
این رقابت‌ها در ۳۴ رشته برگزار می‌شود و علاوه بر روسیه که میزبان اصلی مسابقات به شمار می‌رود، کشور‌های ایران، چین، قزاقستان، قطر، صربستان، بلاروس، هند، الجزایر، ویتنام، ازبکستان و ارمنستان نیز میزبانی برخی رشته‌های مسابقات را بر عهده دارند.
جمهوری اسلامی ایران با سه تیم در رشته‌های «جهت یابی ناجا»، «تکاوران دریایی سپاه» و «تیراندازی تاکتیکی سپاه» با همراهی تیم فرهنگی ستادکل نیرو‌های مسلح، در مسابقات نظامی روسیه شرکت کرده است.
نخستین دوره مسابقات بین المللی نظامی در سال ۲۰۱۵ به میزبانی روسیه و قزاقستان برگزار شد.
ارتقاء سطح توان و آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از طریق بهره مندی از تجربیات و آموزه‌های حوزه آموزش در سایر کشورها، توسعه دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های میزبان و شرکت کننده در مسابقات، از طریق رایزنی و تعاملات دوستانه و استفاده از ظرفیت‌های درون سازمانی به منظور ارتقای آمادگی جسمانی در حوزه عملیاتی، از مهمترین دستاورد‌های این مسابقات است. در حاشیه این مسابقات دو نمایشگاه فرهنگی و نظامی نیز بر پا خواهد بود.
در نمایشگاه فرهنگی مسابقات بین‌المللی نظامی، ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان همچون دوره‌های پیشین، با برپایی غرفه‌ای بزرگ و عرضه آثار تاریخی، فرهنگی، مذهبی، صنایع دستی و هنری، حضوری فعال دارد.
در نمایشگاه دستاورد‌های نظامی نیز روسیه و کشور‌های شرکت کننده در مسابقات، تازه‌ترین فناوری‌های دفاعی در حوزه‌های زمینی، دریایی، هوایی، هوافضا و جنگ الکترونیک به نمایش گذاشته‌اند.
امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با همراهی کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، ضمن بازدید از غرفه‌های این نمایشگاه، در گفتگو با مقامات وزارت دفاع روسیه، درباره افزایش همکاری‌های دفاعی به گفتگو نشست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)