پخش زنده
امروز: -
سالانه از حدود یک هزار طرح فن آورانه در معاونت علمی و پژوهشی سازمان بسیج مستضعفین حمایت مادی و معنوی میشود.
معاون علمی، پژوهشی و فن آوری سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه مراسم تجلیل از ۲۰ استاد، پژوهشگر، نخبه و مخترع بسیجی در مصاحبه با خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران گفت: بسیج در راستای توسعه علم و فن آوری در کشور ۶ راهبرد اساسی دارد که ذیل سند جامع علمی کشور، سند جامع دفاعی و امنیتی و سند اعتلای بسیج که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده، یک نقشه راه علمی در این زمینه تدوین و تبئین کرده است.
سردار رحیمی افزود: در این خصوص بسیج در دو زمینه مختلف نقش آفرینی میکند، یکی اینکه در عرصه تولید علم که ختم به مرجعیت علمی کشور در بلند مدت خواهد شد که راهبرد اصلی ما در کسب مرجعیت علمی مشترک در جهان خواهد بود و دوم فنآوری و توسعه فنآوری که ختم به شرکتهای دانش بنیان و حل نیازهای جامعه میشود و در نهایت اشتغال زایی دانش بنیان را برای متخصصین کشور فراهم میکند.
وی گفت: حمایت مادی و معنوی از سالانه ۱۰۰۰ طرح فن آورانه مخترعین و مبتکرین در غالب استقرار در ۱۴۰ مرکز رشد بسیج در کشور و ظرفیتهای بیرون از بسیج مثل پارکهای علم و فن آوری، مراکز رشد دانشگاهی و برجهای فن آوری راهبرد اصلی ما برای حمایت از توسعه و جهش علمی کشور در سازمان بسیج مستضعفین است.
وی افزود:راه اندازی ۲۲۰ مرکز رشد و شتاب دهنده و ۱۵ مرکز رشد علمی با واگذاری مسئولیت به مردم در کنار فعالیت علمی پایگاههای مقاومت بسیج به طور ویژه در دستور کار قرار گرفته است تا شاهد یک خیزش علمی در همه محلات و در نتیجه در کل کشور باشیم.
به مناسبت سالروز شهادت شهید مصطفی چمران و روز بسیج اساتید، ۲۰ نفر از استادان، پژوهشگران، نخبگان و مخترعین بسیجی شهرستان پاکدشت تجلیل شدند.
سالن همایشهای پردیس ابوریحان دانشگاه تهران میزبان این مراسم بود.