• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۱۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
خراسان جنوبی » اجتماعی
خراسان جنوبی

راه‌اندازی بازارچه‌های موقت فروش صنایع‌دستی با اولویت بنا‌های تاریخی

بازارچه‌های موقت فروش صنایع‌دستی با اولویت بنا‌های تاریخی به منظور کمک به جذابیت بنا‌های تاریخی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به راه‌اندازی بازارچه‌های موقت فروش صنایع‌دستی با اولویت بنا‌های تاریخیاقدامات انجام شده در ایجاد بازارچه‌های صنایع‌ دستی گفت: بازارچه صنایع‌دستی بیرجند در کاروانسرای امینی بازار مرکزی راه‌اندازی می‌شود که از محل اعتبارات مرمت می شود و امیدواریم با تخصیص به موقع این اعتبار امسال به اتمام برسد.


رمضانی افزود: در شهرستان بشرویه نیز خانه فیاض‌بخش به عنوان بازارچه صنایع‌دستی فعال شده و برای شهرستان فردوس در پارک گردشگری تون احداث بازارچه در نظر گرفته شده که ۱۲۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی برای آن هزینه می‌شود.


وی گفت:  بازارچه صنایع‌دستی در شهرستان سرایان احداث شد و در شهر خضری نیز مراحل پایانی را سپری می‌کند.


مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به احداث بازارچه صنایع‌دستی طبس به همت بخش خصوصی گفت: در شهر‌های مود و شوسف هم با همت بخشداری و شهرداری فضا‌هایی اختصاص یافته که در فروش صنایع‌دستی کمک بزرگی می‌کند.


رمضانی گفت: در خور موافقت اصولی برای ایجاد بازارچه صادر شده و در خوسف با توجه به موافقت سه جانبه با فرمانداری و بنیاد‌مسکن زمینی در کوشه اختصاص یافته که اقامتگاه، بازارچه و کارگاه در آن راه‌اندازی می‌شود.


وی گفت: در شهرستان نهبندان هم زمینی توسط مسکن و شهرسازی اختصاص یافته که به زودی عملیات اجرایی آغاز می‌شود.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد: با اختصاص اعتبار بازارچه‌های صنایع‌دستی شهرستان‌های فردوس و بیرجند تا تیر سال آینده به بهره‌برداری برسد.

 

رمضانی بر اهمیت ثبت نشان نیز تاکید کرد و گفت:پس از ثبت نشان حوله‌بافی خراشاد، به دنبال افزایش روستا‌های ملی در سطح استان هستیم که نایبند با حصیربافی، خور و خوسف با سنگ‌های قیمتی و پارچه مله پیشنهاد شده و در حال پیگیری است.


وی گفت:با افتتاح خانه برک در مود این صنعت فراموش شده توسط ۲۰ کارگاه فعال دوباره احیا می‌شود و همزمان با هفته صنایع‌دستی بازارچه صنایع‌دستی روستای جهانی خراشاد کلنگ‌زنی و جشن جهانی شدن این روستا برگزار خواهد شد.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: راه‌اندازی کارگاه حوله‌بافی در روستای سرچاه، اجرای طرح (خداقوت صنعتگر) برپایی نمایشگاه عکس سربیشه، راه‌اندازی کارگاه پخل‌بافی چاهداشتی و بازارچه‌های موقت در قهستان و اسدیه از دیگر برنامه‌های هفته صنایع‌دستی در خراسان جنوبی است.


رمضانی با تاکید بر اهمیت بسته بندی صنایع دستی افزود: آماده کمک‌های بلاعوض برای بسته‌بندی مناسب هستیم و متقاضیان از تسهیلات بانکی نیز می‌توانند در این راستااستفاده کنند.


وی با تاکید بر اینکه بزرگترین انتظار در حوزه صنایع‌دستی این است که بخش خصوصی برای بازاریابی به صورت حرفه‌ای وارد عمل شود گفت: تا زمانی که بخش خصوصی فعال صنایع‌دستی اصول بازار و الزامات را به صورت حرفه‌ای نیاموزد مستقل نخواهد بود و همیشه تابع بخش دولتی است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی کارگاه حوله‌بافی روستای حاجی‌آباد را نمونه موفق صنعتگران در عرصه بازاریابی معرفی کرد و افزود: این صنعتگر توانسته با ثبت برند حوله‌بافی و بسته‌بندی مناسب اقدامات بزرگی در عرصه فروش محصولات انجام دهد.

 

رمضانی گفت: پارسال رقم صادرات صنایع‌دستی استان ۲ میلیون و پنجاه هزار دلار بود که با وجود مشکلات اقتصادی، اما با توجه به افزایش سفر، فروش صنایع‌دستی در نوروز امسال مناسب بود که رقم آن به حدود ۲ میلیارد تومان رسید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی سپاه لرستان از حضور حماسی مردم در مراسم وداع با آقای شهید ایران
پیام تشییع میلیونی شهید خامنه ای، انتقام از آمریکا و رژیم صهیونیستی بود
مهم‌ترین سلاح ما وحدت ملی است
مراسم بزرگداشت دانشجویان ایرانی مسکو برای رهبر شهید انقلاب
تداوم نقض آتش بس و تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
درخواست مردم عراق برای تعطیلی کنسولگری کویت در بصره
برگزاری مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران در خرم آباد
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در مشهد
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
قدردانی از کارکنان وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن
عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد
تشییع پیکر پاک شهید مدافع وطن حسینی فالحی در دزپارت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ تیر ۱۴۰۵
استقرار هزار موکب اربعین حسینی و افزایش ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل در مرز‌های خوزستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
برخورد قاطع با متخلفان واحدهای صنفی در لرستان
تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی؛ نمایش وحدت ملی و همبستگی جهان اسلام
اجتماع عزاداران کیش در بزرگداشت رهبر شهید قائد و خانواده شهیدشان
کشف بیش از ۱۵ تن آرد احتکار شده در سیاهکل
پیش بینی کاهش دما در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵
بیانیه یمن درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن
ورود دستگاه قضا به علت آتش‌سوزی پالایشگاه در پلدختر
کاهش موقت شدت گرما در خراسان رضوی
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
رهبر معظم انقلاب: انتقام، خواست ملّت ما است
هشدار به آمریکا؛ نقض تعهدات با اقدام متقابل روبه‌رو می شود
افتتاح باغ موزه مشاهیر شیراز تا سه ماه آینده
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در قم
پیام عارف به مناسبت موفقیت غرورآفرین نابغه‌های ریاضی ایران
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)