• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۴
سیاسی » انتخابات

برای حل مشکلات برنامه دارم

آقای سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات برنامه دارد گفت: در دولت من جوانان نقش آفرینی خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما متن کامل گفتگوی برنامه بدون تعارف با این نامزد ریاست جمهوری به این شرح است:
مجری: با چهارمین قسمت از برنامه بدون تعارف با نامزد‌های محترم انتخابات ریاست جمهوری در خدمت شما هستیم و براساس جدول قرعه کشی برنامه‌ها در این قسمت گفتگو می‌کنیم با حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سیدابراهیم رئیسی. ریاست جمهوری بار بسیار سنگینی است. چقدر آگاه و مطلع هستید از این موضوع؟
آقای رئیسی: سه نکته اساسی داشت ورود من به این عرصه. نکته اول دعوت مردم بود. اقشار مختلف دعوت بسیار کردند برای حضور من و عدم اجابت این دعوت برای من بسیار سخت بود، نکته دوم دیدن وضع مردم بود، وضع مردم وضع خوبی نیست، این وضع حتماً باید تغییر کند، وضعیت گرانی، بیکاری، مسکن، نکته سوم این که فساد ریشه اش را باید در دستگاه اجرایی خشکاند. ساز و کار‌هایی که در دستگاه اجرایی است بستر‌های فسادزا را باید اصلاح کرد بعد در آن دیگر پرونده بیرون نمی‌آید و الا هر روز باید تولید یک پرونده را شاهدش باشیم روی میز قاضی.
مجری: به نامزد‌های محترم می‌گوییم بینی و بین الله برای همه مشکلات برنامه دارید؟
آقای رئیسی: مشکلاتی که من در کشور شناسایی کردم و مسائل. برای همه آن‌ها برنامه داریم من با اندیشکده‌های مختلف مشورت کردم، با تجربیاتی که خودم داشتم، با کاری که این مدت من با شورا‌های عالی در کشور که شرکت می‌کردم، شناختی که نسبت به موضوعات داشتم جلسات تخصصی برای همه این مسائل به ویژه آن مسائل عمده و کلیدی که امروز مشکلات کشور است برنامه وجود دارد.
مجری: چقدر آماده اید، فردا نمی‌گویید نگذاشتند کار کنیم، نشد، شرایط فرق کرده و از این حرف ها؟
آقای رئیسی: خواهشاً هر کس می‌خواست کاندید ریاست جمهوری شود یک دور قانون اساسی را محض رضای خدا بخواند معلوم می‌شود رئیس جمهور چه وظایفی بر عهده دارد و چه اختیاراتی دارد رئیس جمهور اختیار کافی برای انجام وظیفه دارد، چه کسی گفته مانع نیست، موانع بسیاری ممکن است پیش رو باشد، اما هیچ مانعی را باید به رسمیت نشناخت، کار را جلو برد، داد مردم درآمده است، جوان‌ها بیکارند، لیسانس، فوق لیسانس بیش از ۴۰ درصد تحصیل کرده‌های ما در خانه نشسته اند، بیکارند، دادشان بلند شده از این قضیه. سفره مردم کوچک شده، قدرت خرید از مردم سلب شده، چطور می‌شود صبر کرد در این قضیه؟
مجری: چقدر از اوضاع مردم و سختی زندگیشان خبر دارید، یعنی لمس کرده باشید واقعاً؟
آقای رئیسی: اولاً که من از کودکی خودم ارتباطم با فقر ارتباط شنیدنی نیست ارتباط چشیدنی است یک، دوم این که من در طول مدت مسئولیت رابطه ام با مردم رابطه بسیار صمیمانه بوده هیچ زمان من رابطه ام را با مردم قطع نکردم.
مجری: شما جای مردم بودید این روز‌ها به وعده‌ها اعتماد می‌کردید؟
آقای رئیسی: اگر وعده‌ها همراه بود با کارنامه آره، من تلاش می‌کنم که آن وعده‌ای که می‌دهم یا وعده ندهم یا اگر وعده می‌دهم حتماً عملیاتی و اجرایش بکنم.
مجری: چند درصد از مشکلات کشور را مربوط به تحریم می‌دانید؟
آقای رئیسی: به نظرم می‌رسد درصد بالایی از این مشکلاتی که روزمره مردم با آن مواجه هستند هیچ ربطی به تحریم ندارد، مرغ و تخم مرغ و بسیاری از شرایطی که امروز مردم با آن مواجه هستند، مشکلاتی که ایجاد می‌شود این‌ها مسئله‌ای نیستند که ما این‌ها را از چشم تحریم ببینیم، مردم هم خوب فکر می‌کنند، مردم در این قضیه قضاوتشان قضاوت منصفانه‌ای است بعضی چیز‌ها را خودشان می‌فهمند که این‌ها از سر تحریم است، ولی بسیاری چیز‌ها را می‌دانند که این‌ها مسئله تحریم نیست.
مجری: حاج آقا مردم انتظار دارند با دو سه نفر از اعضای اصلی کابینه تان بخصوص تیم اقتصادی تان آشنا شوند الان به جمع بندی رسیده اید که اعلام کنید؟
آقای رئیسی: من در ذهنم افرادی هستند لکن تیم اقتصادی دولت باید تیم هماهنگی باشد اگر تیم هماهنگ نباشد هر کدام یک صدایی خواهد داشت و این از مشکلات کشور است معتقدم با این تیم اقتصادی حتی با مشاورینی که خودشان خواهند داشت کار را بتوانند پیش ببرند.
مجری: اگر حضرتعالی رأی نیاورید چقدر متعهد به تمکین از قانون هستید؟
آقای رئیسی: ملاک رأی مردم است، اگر رأی مردم به من تعلق گرفت حتماً به عنوان یک نوکر مردم انشاءالله در خدمت مردم خواهم بود و آنچه شبانه روز از دستم بربیاید برای مردم انجام خواهم داد، ولی اگر به هر دلیل رأی مردم به سوی بنده نیامد حتماً نسبت به آنچه رأی مردم به آن تعلق گرفت وفادار خواهم بود و تمام توان خود را خواهم گذاشت برای فردی که رای مردم به ایشان تعلق گرفت تا در این عرصه توفیق پیدا کند.
مجری: یکسری از این سوالاتی که مطرح کردم خدمت تان سوالات مشترکی است که از همه نامزد‌ها خواهیم پرسید، اما اگر اجازه دهید یکی دو تا سوال مربوط به خودتان خواهم پرسید. سابقه اجرایی دارید؟ چون شنیده ایم که مطرح می‌شود آقای رئیسی از ابتدا در سیستم قضایی بودند یعنی مسئولیت‌هایی که داشتند و یک مدت هم در آستان قدس.
آقای رئیسی: در سیستم قضایی بودن یعنی قاضی بودن؛ نه من در سیستم قضایی فقط قاضی نبودم من مسئولیت اداری داشتم مثلاً سازمان بازرسی کل کشور یا معاونت اول قوه قضائیه. یک وقت می‌گویند یک کسی فقط قاضی بوده اصلاً مدیر نبوده این یک حرفی است.
مجری: شاید بگویند در زمینه اقتصاد، سیاست، فرهنگ، اجتماع؟
آقای رئیسی: امروز کار مدیریتی دستگاه قضایی در یک استان یا در مرکز ارتباط دارد با همه شئون لذا الان شما می‌بینید رئیس قوه قضائیه عضو بسیاری از شورا‌های عالی است، مثل رئیس جمهور که عضو شورای عالی است رئیس قوه قضائیه هم هست.
مجری: مردم در سوالاتی که فرستادند از ما خواستند از نامزد‌ها در خصوص فرزندانشان، شغلشان، محل زندگی شان بپرسیم اگر حضرتعالی مایل هستید بفرمایید.
آقای رئیسی: من فرزندانم در داخل کشور هستند دو تا فرزند دارم یکی از آن‌ها دکتری جامعه شناسی دانشگاه تهران می‌خواند یک فرزندم هم لیسانس فیزیک دانشگاه شریف است و الان فوق لیسانس قرآن و حدیث را تمام می‌کند و هر جا از من سوال کردند گفتم که من معتقدم مسئول جمهوری اسلامی باید شفافیت داشته باشد نسبت به خودم هم این شفافیت را عمل کردم.
مجری: می‌توانید بگویید چیست؟
آقای رئیسی: من منزلی که دارم گفتم؛ هم در خبر گفتم که چند متر است گفتم ۱۴۰ متر که آن دفعه هم شما سوال کردید شما ویلا دارید؟ من ویلا ندارم، خارج از کشور هم حساب ندارم، سهام در این طرف و آن طرف ندارم همین حساب حقوقی مان است که حقوق می‌گیریم و همین و بس.
مجری: ممنون از این که پاسخ دادید. ما پایان برنامه به نامزد‌های محترم می‌گوییم بدون تعارف‌ترین جمله تان با ملت ایران.
آقای رئیسی: جمله‌ای که من می‌خواهم به مردم عزیزمان بگویم این است که من مسئولیت مهمی بر عهده دارم و کاری که به آن اشتغال دارم کاری است که در عداد کار‌های مهم و بزرگ نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، اما خواست شما، دعوت شما، وضعیت و مشکلات شما من را به این سو کشاند، دیدن فقر، دیدن تبعیض، دیدن زمینه‌های فساد و تولید پرونده‌های فساد من را کشاند که بیایم در بخش اجرایی. بیایم تا بتوانم هم دعوت شما را لبیک بگویم و هم از تجربیاتم در جهت گره گشایی از کار مردم اقدام کنم. شما جوان‌ها بدانید با رأی دادن در دولت بسیار نقش آفرین خواهید بود و انتظارم این است که انشاءالله در این قضیه هم در انتخابات به صورت فعال حضور پیدا کنید و هم انشاءالله آماده باشید، کمر‌ها را محکم ببندید برای این که یک کار مجاهدانه‌ای در جهت اعتلای کشور و در جهت حل مسائل و مشکلات مردم برداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکایی‌ها راهی جز مذاکره ندارند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
غرس نهال به یاد شهدای مدافع امنیت در مازندران
رسیدگی جانشین انتظامی استان به مشکلات شهروندان در سامانه ۱۹۷
جلسه‌ی ستاد بیمه محصولات کشاورزی با محوریت بیمه گندم برگزار شد
صدور رایگان مجوز ساخت واحد‌های گردشگری در هوراند
ورزشی‌های بیست و هشتم بهمن ماه در استان سمنان
اعزام مشمولان وظیفه عمومی گیلان به مراکز آموزشی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری نخستین پویش رسانه ای و نقاشی نان کامل در مراغه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
ایران درباره مسائل دفاعی خود مذاکره نمی کند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)