• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۳۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری

رونمایی از ۲ طرح «سحاب» و «کاروان نیکوکاری» هلال احمر

آیین رونمایی از طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور جهت احیای منابع طبیعی، اختتامیه مسابقه نهال کاری جوانان، و رونمایی از طرح «سحاب»، همزمان با هفته هلال احمر برگزار شد.

رونمایی از ۲ طرح «سحاب» و «کاروان نیکوکاری» سازمان هلال احمربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، آیین رونمایی از طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور جهت احیای منابع طبیعی، اختتامیه مسابقه نهال کاری جوانان، و رونمایی از طرح «سحاب»، همزمان با هفته هلال احمر، با حضور دبیرکل جمعیت، رئیس سازمان جوانان هلال احمر و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد.
محمدحسن قوسیان مقدم در این آیین با بیان اینکه یکی از اهداف جمعیت هلال احمر حمایت از زندگی و سلامت انسان هاست، اظهار کرد: در هلال احمر فعالیت‌های داوطلبانه منطبق با اهداف بشر دوستانه است و اگر بخواهیم این اهداف را در جایی ارائه کنیم در واقع به دنبال رسیدن به هدف بزرگتری هستیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه موضوع منابع طبیعی از دیرباز در هلال احمر مورد توجه بوده است، افزود: آمار‌های واقعی و بالایی از فعالیت اعضا در استان‌ها وجود دارد که به احیای جنگل‌ها و مراتع ختم می‌شود و این کاری است که به لحاظ جهانی هم مورد توجه فدراسیون بین المللی قرار گرفته است و در داخل نیز مسئولان نظام به آن توجه زیادی دارند.
قوسیان مقدم بیان کرد: باید در سازمان جوانان به گونه‌ای برنامه ریزی شود که از پتانسیل و ظرفیت جوانان در کنار فعالیت‌های فرهنگی و بشر دوستانه در برنامه‌های اقتصادی نیز استفاده شود تا مقداری از مشکلات اقتصادی کشور کمتر شود؛ جوانان توانمند هلال احمر جهت زندگی بهتر و سلامت انسان‌ها نقش آفرینی می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به تولید گیاهان دارویی در هلال احمر افزود: در بحث تولید گیاهان دارویی باید ظرفیت جدیدی در حوزه جوانان ایجاد کرد، و از انرژی و توان جوانی اعضا در بحث مراتع و جنگل‌ها و گیاهان دارویی به عنوان یک کار خیر استفاده کنیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه اگر در بحث آبخیز داری نیازی به نیروی انسانی وجود دارد، باید سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری مزایایی برای نیرو‌های داوطلبی که در این طرح شرکت می‌کنند در نظر بگیرد. گفت: مدیریت و اجرای این طرح باید به نفع کشور و جوانان باشد.
قوسیان مقدم با بیان اینکه اگر پوشش گیاهی خوب و مناسبی داشته باشیم حادثه سیل نخواهیم نداشت، افزود: با وقوع سیل صد‌ها میلیارد خسارت به زیر ساخت‌های کشور وارد می‌شود و اگر در زمینه احیای جنگل، مراتع و آبخیزداری فعالیت داشته باشیم می‌توانیم با پیشگیری از وقوع سیل به سود کشور گام‌های موثری برداریم.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ذخایر کشور می‌تواند به ارتقای توان اقتصادی کشورکمک کند، عنوان کرد: ما آمادگی داریم در اجرای طرح کاروان نیکوکاری، با تکیه به اعضای داوطلب و جوانان هلال احمر در حوزه حفظ منابع و آبخیز داری همکاری و مشارکت داشته باشیم.
قوسیان مقدم در پایان تاکید کرد: جوانان در دوره عضویت در هلال احمر باید به درجه‌ای از توانمندی برسند تا در آینده اداره امور کشور را در دست بگیرند.

 بارزترین کار نوع‌دوستی در هلال احمر محقق می‌شود 

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری نیز در این آئین با بیان اینکه مهمترین حق بشر حق حیات است که با تلاش اعضای هلال احمر در حوادث محقق می‌شود، تصریح کرد: وقتی سیل و زلزله‌ای اتفاق می‌افتد هدف نجات جان انسان‌های گرفتار است که اعضای داوطلب هلال احمر با کار‌های نوعدوستانه و داوطلبانه و مسئولیت پذیری اجتماعی آن را رقم می‌زنند.
اقای مسعود منصور با اشاره به اینکه مهمترین فصل مشترک ما و هلال احمر حفظ حیات مردم است، افزود: بارزترین کار در نوعدوستی در هلال احمر محقق می‌شود و ما می‌توانیم با فعالیت‌های بشردوستانه و مسئولیت پذیری اجتماعی اعضای داوطلب هلال احمر در حفظ خاک، آب و پوشش گیاهی کشور کار‌های موثری انجام دهیم.
وی با اشاره به امضای تفاهم همکاری با هلال احمر در سال گذشته گفت: ما در این زمینه از همکاری‌های خوب و موثر هلال احمر تشکر و سپاسگزاری می‌کنیم و امیدواریم در بحران‌ها و شرایطی که زندگی مردم به خطر می‌افتد با همکاری هلال احمر خدمتی ماندگار به مردم ارائه دهیم.
قوسیان مقدم با بیان اینکه کشور با خطر فرونشست زمین مواجه است و خیلی از حوادث از بی توجهی به طبیعت ناشی می‌شود افزود: هلال احمر می‌تواند در راستای پیشگیری از بروز حوادث و حفظ و مراقبت از مراتع و پوشش گیاهی به ما کمک کند.

 فعالیت کاروان‌های نیکوکاری در حفاظت از منابع طبیعی 

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این آئین با بیان اینکه ما با سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری برای توسعه فعالیت‌های بشردوستانه اهداف مشترکی را دنبال می‌کنیم. خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح نهال کاری در سال گذشته، ۳۰ هزار اصله نهال توسط ۱۰ هزار عضو داوطلب کاشته شد و ۲۰ هزار نهال نیز در سراسر استان‌ها توزیع شده است.
دکتر محمد گل فشان با اشاره به اینکه طرح نهال کاری در استان چهار محال و بختیاری با ایجاد «بوستان جاودانگی» یادمان ایثارگر فداکار هلال احمر سید محمد مهدی حسینی اردلی آغاز شد، افزود: در سال گذشته کاشت نهال در ۲۲ استان انجام شده است و در بقیه استان‌ها به خاطر شرایط کرونا و وضعیت قرمز استان‌ها در زمان مناسب صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اعزام کاروان‌های نیکوکاری برای ارائه فعالیت‌های بشردوستانه در حوزه منابع طبیعی مثل بیابان زدایی و فرهنگ سازی بین جوانان گفت: دبیرخانه برنامه‌های سازمان جوانان به استان‌ها واگذار شده و هم اکنون نیز دبیرخانه کاروان‌های نیکوکاری به استان چهارمحال و بختیاری واگذار شده است.
گل فشان با اشاره به رونمایی از طرح «سحاب» سفیران حمایت‌های امدادی و بشردوستانه ادامه داد: در اجرای این طرح، ۸۰۰ اکیپ شرکت دارند که ۴۰۰ نفر از آن‌ها با دوچرخه و ۴۰۰ نفر پیاده با شعار «جوان سالم، جهان سالم» و «همه جا برای همه» فعالیت‌های بشردوستانه امدادی و فرهنگی انجام می‌دهند.
رئیس سازمان جوانان، همچنین به فعال شدن المپیاد ورزشی جوانان بعد از ماه مبارک رمضان اشاره کرد و اظهار کرد: جنگل نوردی، کوهنوردی و کویر نوردی از برنامه‌های ما برای بهره مندی اعضای جوان از آموزش‌های سازمان است.
در پایان این مراسم رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیز داری با اهدای سپاس و تندیس به دبیرکل جمعیت هلال احمر از فعالیت‌ها و همکاری بشردوستانه سازمان جوانان در این حوزه تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)