به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری سما؛ نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی از اوایل سال کنونی میلادی تا اواخر مارس حدود ۲۳۰ کودک را بازداشت کرده اند.
سیاست سرکوب کودکان فلسطینی و ارعاب آنها
خبرگزاری سما در ادامه نوشت :از جمله تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی علیه کودکان فلسطینی، تلاش برای تبدیل منازل کودکان فلسطینی به زندانی برای آنها و حبس خانگی این کودکان است که به چالشهای گسترده در زمینه ارتباط کودکان و خانواده هایشان منجر میشود. باشگاه الاسیر فلسطین اعلام کرد: مقامات رژیم اشغالگر به بازداشت حدود ۱۴۰ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال ادامه میدهند. از جمله این کودکان اسیر امل نخله از رام الله و فیصل العروج از بیت لحم هستند که در بازداشت اداری به سرمی برند. (در بازداشت اداری، رژیم اشغالگر فلسطینیها را بدون اتهام و محاکمه برای مدتی نامحدود راهی زندان میکند.)
باشگاه الاسیر فلسطین یکشنبه با انتشار گزارشی به مناسبت روز کودک در فلسطین اعلام کرد کودکان اسیر فلسطینی در سه زندان اصلی «عوفر»، «مجدو» و «الدامون» به سرمی برند.
نیروهای رژیم صهیونیستی تنها در سال ۲۰۱۵ میلادی دو هزار کودک فلسطینی بیشتر از قدس اشغالی بازداشت کردند.
بر اساس این گزارش، از اوایل سال کنونی میلادی تا اواخر مارس، مقامات رژیم اشغالگر حدود ۲۳۰ کودک را بازداشت کردند که بیشتر آنها اهل قدس بودند. عملیات بازداشت کودکان در قدس از خطرناکترین مسائل فراروی مردم قدس است. کودکان به شکل سازمان یافته و پی در پی هدف قرار میگیرند و بیشتر آنها یا به قید ضمانت آزاد میشوند یا حبس آنها به حبس خانگی تبدیل میشود.
طی سالهای گذشته و به طور مشخص از اوایل قیام مردمی در سال ۲۰۱۵، مقامات رژیم اشغالگر جنایتهای خود را علیه کودکان تشدید کردند. از جمله این اقدامات بازداشت آنها بود که شمار کودکان بازداشت شده در سال ۲۰۱۵ به دو هزار تن رسید و بیشتر آنها اهل قدس بودند. این بالاترین میزان بازداشت کودکان از سال ۲۰۱۵ تاکنون به شمار میرود.
شدت گرفتن روند بازداشت کودکان فلسطینی
شمار کودکان بازداشت شده از سال ۲۰۱۵ تا اواخر مارس ۲۰۲۱، به بیش از هفت هزار و پانصد تن رسید. بخشی از کودکانی که سال ۲۰۱۵ بازداشت شدند، با احکام سنگینی در سطح حبس چند ساله یا حبس ابد مواجه شدند که دوران کودکی را در زندانهای رژیم اشغالگر به سر بردند. احمد مناصره، ایهم صباح و عمر الریماوی از جمله این اسرا هستند.
رژیم اشغالگر از زمان بازداشت کودکان، تجاوزگریهای زیادی علیه آنها انجام میدهد که با بسیاری از توافقها درباره حمایت از کودکان مغایرت دارد.
شمار کودکان بازداشت شده از سال ۲۰۱۵ تا اواخر مارس ۲۰۲۱، به بیش از هفت هزار و پانصد تن رسید.
مقامات رژیم اشغالگر به شکل سازمان یافته کودکان را در ساعات پایانی شب بازداشت و آنها را به مراکز بازجویی و بازداشت منتقل میکنند. تهدید و ارعاب کودکان، اعمال فشار علیه کودکان برای گرفتن اعتراف از آنها و نگه داشتن کودکان بدون آب و غذا برای ساعات طولانی، از جمله تجاوزگریهای این رژیم علیه کودکان فلسطینی است. دشنام زشت دادن به کودکان، واداشتن آنها به امضای برگه نوشتههای عبری زبان بدون ترجمه کردن آنها، محروم کردن کودکان فلسطینی از حق قانونی خود مانند حضور یکی از والدین و وکلا در حین تحقیقات و محروم کردن بیماران از درمان از دیگر تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی علیه این کودکان است.
سرکوب سازمان یافته کودکان
تجاوزگریهای سازمان یافته علیه کودکان، پس از انتقال آنها به زندان و نگه داشتن آنها در شرایط بسیار سخت ادامه دارد. کودک در زندان از ادامه تحصیل محروم میشود. کودکان فلسطینی به ویژه کودکان و مجروحان این حق را دارند که از حمایت خانواده خود برخوردار شوند. کودکان زیادی هستند که به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر هنگام عملیات بازداشت یا پیش از آن، زخمی شده اند یا برخی از آنها به بیماری مبتلا هستند. این کودکان با جنایت دیگری یعنی سیاست اهمال پزشکی مواجه هستند.
خطر شیوع کرونا در زندان کودکان
از زمان شیوع ویروس کرونا، به رغم خواسته مؤسسات حقوق بشری برای آزادی کودکان، مقامات رژیم اشغالگر به بازداشت کودکان ادامه میدهند و از این بیماری به عنوان ابزاری برای ارعاب، ظلم و اعمال فشار علیه آنها استفاده کردند.
بیشتر کودکان اسیر به سبب شیوع ویروس کرونا از چند ماه پیش، از دیدار با خانوادههای خود محروم شده اند و فقط وکلای کودکان فلسطینی اجازه دارند آنها را ببینند. با این حال، اداره زندانهای رژیم اشغالگر اجازه نمیدهد کودکان از طریق مکالمه تلفنی با خانواده هایشان در ارتباط باشند. این در حالی است که خواستههای زیادی در این باره مطرح شده است.