• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۳۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
ورزشی » ساير حوزه ها

سونامی خاموش «اضافه وزن» در راه است

معاون وزیر ورزش با مثبت خواندن برنامه‌های در نظر گرفته شده برای کاهش کم تحرکی، گفت: طرح ملی نشاط می‌تواند به افزایش فعالیت‌های بدنی کودکان و نوجوانان کمک کند.

سونامی خاموش «اضافه وزن» در راه استبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت ورزش و جوانان؛ نشست شورای سیاستگذاری «طرح ملی نشاط» با محوریت رویداد ملی ورزش‌های الکترونیک فعال امروز با حضور عبدالحمید احمدی معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و مسئولان ذیربط در محل سالن جلسات وزارت ورزش برگزار شد.
عبدالحمید احمدی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح، گفت: برای رسیدن به هدف این طرح باید ظرفیت‌های همه دستگاه‌ها، نهاد‌ها و بخش‌های مختلف را به کمک ورزش همگانی آورد تا بتوانیم یک کار بزرگ و تاثیرگذار را در این حوزه انجام دهیم.

وی با اشاره به آغاز فعالیت طرح ملی نشاط، گفت: تمرکز این طرح روی ورزش‌های الکترونیک است. در شرایط فعلی جامعه با واقعیتی به نام ورزش‌های الکترونیک مواجه هستیم که روز به روز بر تعداد مخاطبان آن اضافه می‌شود. ضمن اینکه نهاد‌های بین المللی ورزش نیز این بخش را به رسمیت شناخته‌اند و برای آن فضای رقابت حتی در سطوح المپیک، بازی‌های یونیورسیاد و داخل سالن در نظر گرفته‌اند.
احمدی خاطرنشان کرد: جمعیت قابل توجهی به ورزش‌های الکترونیک مشغول هستند، طبق آمار ۲۰ میلیون کاربر آماتور و ۳ میلیون کاربر حرفه‌ای در سراسر کشور داریم، اکثریت آن‌ها را جوانان و نوجوانان تشکیل می‌دهند، همه این نکات اهمیت این موضوع را گوشزد می‌کند و نمی‌توانیم از آن غافل شویم. طرح ملی نشاط برای اولین باری است که طراحی و برنامه ریزی شده است و در تلاش است که فعالیت بدنی و ورزش‌های الکترونیک را با یکدیگر تلفیق کند.

وی خاطرنشان کرد: شرایط کرونایی کم تحرکی را تشدید کرده است که طبق پایش معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش بر اساس مطالعات انجام شده، جمعیت دانش آموزان چاق ما ۳ درصد بیشتر شده‌اند و اگر این رفتار کم تحرکی ادامه داشته باشد این افراد در میانسالی قطعاً چاق خواهند بود و در معرض ابتلاء به بیماری‌های گوناگون قرار دارند.

معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش تاکید کرد: با توجه به احتمال حضور کرونا حداقل تا نیمه سال آتی، بهتر است برای کرونا برنامه ریزی جدی تری داشته باشیم و بستر‌های مشارکت در فعالیت بدنی از راه‌های گوناگون را فراهم کنیم. ما در این بخش مخاطبان باانگیزه و فعالی داریم که باید بتوانیم آن‌ها را در برنامه‌هایمان مشارکت بدهیم تا در مسیری که مد نظرمان است به آن‌ها کمک کنیم.
احمدی خاطرنشان کرد: طرح ملی نشاط اولین گامی است که در این راستا برداشته می‌شود. ویژگی این طرح این است که فقط روی ورزش‌های الکترونیک متمرکز نشده و به فعالیت‌های بدنی توجه کرده است. این یک فاکتور مثبت و تاثیرگذار در این طرح است.

وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی این طرح و گرفتن مشارکت مخاطبان استفاده کنیم، گفت: بدون مشارکت نهاد‌ها و سازمان‌ها این طرح موفق نخواهد بود. در این راستا نیازمند مشارکت و همراهی آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، نیرو‌های مسلح، ادارات و سازمان‌ها هستیم.
وزارت ارتباطات هم خیلی می‌تواند در این راه به ما کمک کند چرا که زیرساخت‌ها برای ما خیلی مهم است. ستاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شهرداری‌ها و سازمان ورزش شهرداری در تهران و کلان شهر‌های بزرگ خیلی می‌توانند به حوزه ورزش همگانی کمک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
سوگواره یاس نبوی در ۱۰ بقاع متبرکه آذربایجان غربی برگزار می شود
برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
دستگیری سارقان تابلو فرش‌های ۲۰میلیاردی در تبریز
تعطیلی مرز تمرچین پیرانشهر ؛ امروز و فردا
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)