به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آبادان، بر اساس این طرح هر فرد خارجی از سراسر جهان می تواند در دانشکده علوم پزشکی آبادان ثبت نام کند .
در طرح پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی آبادان و تهران هیچ محدیدیت رشته ای وجود ندارد و همه رشته هایی که در دانشگاه تهران تدریس می شود در آبادان نیز تدریس خواهد شد.
محمد حسین آیتی دبیر شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی کشور نیز در این مراسم گفت: طرح پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان اتفاق بسیار خوبی برای منطقه است و مردم ایران مدیون مقاومت و ایثارگری این دو شهر هستیم و این دینی به گردن مردم کشور ماست .
وی به تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه اشاره کرد و افزود: با پیگیریهایی که در جریان است انشالله تا قبل از پایان امسال این امر محقق می شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در آیین راه اندازی واحد کامپوس مشترک دانشگاه تهران و آبادان گفت : از هم اکنون ثبت نام دانشجویان خارجی شروع شده و امیدوارم هستیم بتوانیم کلاسها را بصورت مجازی از بهمن ماه با ۶۰ دانشجوی خارجی آغاز کنیم.
شکرالله سلمان زاده همچنین گفت : شرایط ثبت نام در پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان ، همان شرایط ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی تهران است و حداقل معدل افراد خارجی نیز باید ۱۷ باشد.
فرماندار آبادان نیز در این جلسه گفت: آبادان با داشتن فرودگاه ، بندر ، هم مرزی با عراق و نزدیکی به راه آهن ، دارای امکانات و موقعیت بسیار خوبی است می تواند الگوی توسعه دانشگاه های کشور شود .
زین العابدین موسوی همچنین گفت: انتظار داریم مسولان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توجه خاصی به آبادان داشته باشند زیرا این شهرستان می تواند افتخارات زیادی برای کشور کسب کند.
جلیل مختار و سید مجتبی محفوظی نمایندگان آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه شهرستان های آبادان و خرمشهر شهرهای ایثارگر و مقاوم دوران دفاع مقدس هستند خواستار توجه ویژه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به این منطقه شدند و نیز تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه را خواستار شدند.
امام جمعه آبادان هم در این مراسم با تاکید بر اینکه در زمینه تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه خیلی تعلل شده است خواستار تحقق این امر شد.