به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، آقای سید جواد حسینی اظهار داشت: این اعتبارات شامل 50 میلیارد ریال برای سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی، 50 میلیارد ریال سرانه بازگشایی مدارس، 30 میلیارد ریال اعتبار خدمات توانبخشی و نزدیک به 7 میلیارد ریال سرانه تجهیزات کمک آموزشی و 75 میلیارد ریال هم برای عوامل اجرایی برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی است.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: با توجه به فعالیت پایگاه های سنجش و افزایش انگیزه کارکنان ، 2 هزار و 200 پایگاه مبلغ 75 میلیارد ریال بابت حق الزحمه عوامل اجرایی این طرح اختصاص یافته است.
آقای حسینی با تاکید بر اینکه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان باید پوشش 99 درصدی را محقق کند، اظهار داشت: پایگاه های سنجش برای تحقق این امر تا مهر فعال خواهند بود و با توجه به شرایط پایگاه ها و رعایت شیوه نامه های بهداشتی هر پایگاه نباید بیش از 20 نفر را پذیرش کند.
وی افزود: پایگاه ها می توانند در نوبت عصر و روزهای پنج شنبه و جمعه نیز فعال باشند و امسال نیز یک پایگاه سنجش دائم با اتاق آکوستیک در هر استان راه اندازی خواهد شد.
آقای حسینی با اشاره به اینکه مهمترین کارکرد برنامه سنجش علاوه بر حفظ سلامت دانش آموزان و پیشگیری از بیماری و معلولیت ها، جایدهی مناسب در نظام مدرسه است، اظهار داشت: برای مداخلات به هنگام و طلایی باید سنجش به سال های پایین تر انتقال یابد تا در انجام دادن مداخلات حرفه ای بیش از پیش موفق باشیم.