• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۱۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
­نورشرق:

قرارداد با واسطه‌هایی که مجوز ندارند غیرقانونی است

رئیس کمیته وضعیت تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال، نکات مهمی درباره فصل نقل و انتقالات مطرح کرد.

قرارداد با واسطه هایی که مجوز ندارندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جمشید نورشرق، رئیس کمیته وضعیت بازیکنان عنوان کرد: با توجه به در پیش رو بودن زمان نقل و انتقالات و نظر به وظایف ذاتی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال به منظور پرهیز از مشکلات و اختلافاتی که در طول فصل و پس از امضاء قرارداد‌ها ممکن است دامنگیر باشگاه‌ها از یک سو و بازیکنان مربیان یا واسطه‌های نقل و انتقالات از سوی سازمان لیگ شود، تذکر موارد مهمی و رعایت آن‌ها از جانب طرفین قرارداد به نظر می‌رسد.
وی ادامه داد: نکته اول اینکه حتماً از امضای قرارداد‌های سفید پرهیز کنند و در موارد بسیار زیادی دیده شده که بازیکنان و مربیان به لحاظ امضاء قرارداد‌هایی که مدت آن خالی گذاشته شده و یا مبلغ آن درج نشده، متضرر شده و تبعات منفی را متوجه خود کرده اند. 
نورشرق افزود:باید توجه شود که قید عباراتی نظیر "مبلغ قرارداد برای سال دوم یا سوم با توافق طرفین تعیین می‌شود" به معنای این است که قرارداد فقط برای مدت دارای مبلغ معین منعقد شده و در صورت عدم حصول توافق، تعهدی برای ادامه قرارداد وجود ندارد.
وی ادامه داد: در قرارداد‌ها حتما مشخصات کامل طرفین درج شده و موضوع قرارداد نیز به طور کامل قید شود و دقت شود که نسخ قرارداد یعنی آن نسخه‌ای که نزد باشگاه است و نسخه‌ای که نزد طرف مقابل است، دارای متن کاملاً یکسان باشند. 
نورشرق افزود: باید دقت شود که قرارداد‌ها توسط اشخاص صاحب اختیار و سمت، مطابق آگهی‌های روزنامه رسمی امضا شده باشند، در برخی موارد اشخاصی قرارداد‌ها را امضا میکنند که گرچه ممکن است برای مثال به عنوان سرپرست یا مدیر فنی در باشگاه سمتی داشته باشند، ولی در ساختار حقوقی باشگاه، دارای اختیار و سمت برای امضای قرارداد‌ها یا اسناد تعهد آور نیستند و این موضوع موجد مشکلاتی عدیده‌ای خواهد شد.
نور شرق تاکید کرد: حتماً بازیکن یا مربی طرف قرارداد، باید نسخه‌ای از قرارداد خود را در زمان امضاء، دریافت نماید و متن قرارداد ابتدا به طور کامل بررسی و نهایی شده و پس از درج شماره و تاریخ، همزمان توسط طرفین امضاء و مهر شود و دقیقاً در زمان امضا نسخ‌های از آن با اخذ رسید به بازیکن تحویل شود. 
 
رییس کمیته وضعیت بازیکنان تصریح کرد: موضوع بسیار مهم دیگر ضرورت ثبت قرارداد‌ها نزد سازمان لیگ است. طرفین قرارداد بایستی دقت کنند که دقیقاً نسخه‌ای از قراردادی که بین آنان امضا شده است، بایستی نزد سازمان لیگ فوتبال کشور به ثبت برسد و اگر الحاقیه یا متممی نیز بین آنان امضاء می‌شود، نسخ‌های از آن جهت بررسی به کمیته وضعیت بازیکنان ارسال و در صورت تایید برای ثبت به سازمان لیگ ارائه شود. 
 
وی ادامه داد:بازیکنان یا مربیان توجه کنند تا قبل از این که تکلیف قرارداد سابق خود را معین نکرده اند، قرارداد جدیدی منعقد ننمایند، چرا که این موضوع حتماً مشکلات متعددی را به وجود خواهد آورد. این امر به معنای احترام به رابطه قراردادی موجود بوده و کاملاً طبیعی است که اگر بازیکنان و مربیان قبل از عقد قرارداد جدید، با احترام به قرارداد سابق خود تکلیف آن را مشخص کنند، در وضعیت بهتری میتوانند با باشگاه سابق به توافق برسند.
 
نورشرق در پایان درباره نقش واسطه‌های نقل و انتقالات افزود: در صورتیکه واسطه نقل و انتقالات در انعقاد قرارداد دخالت داشته باشد، این موضوع لزوماً بایستی در قرارداد درج شده و در واقع قرارداد از سوی آن واسطه نیز امضاء شود. در ارتباط با این موضوع توصیه اکید فدراسیون فوتبال این است که باشگاه‌ها با واسطه‌های دارای مجوز رسمی فعالیت از فدراسیون فوتبال مذاکره نموده و از مذاکره با اشخاصی که فاقد مجوز واسطه گری نقل و انتقالات هستند اکیداً پرهیز کنند، زیرا این امر موجب فراهم کردن شرایط دخالت بهتر و موثرتر از لحاظ نظارت فدراسیون فوتبال خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع سوخت ویژه برای کشاورزان زنجانی در فصل پاییز
برگزاری ۶۰۰ عنوان برنامه هفته بسیج در همدان 
طرح محدودیت سنی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی در ترکیه 
حل مشکلات با وحدت و حرکت بر مسیر علمی میسر است
بازدید وزیر میراث فرهنگی از جاذبه های گردشگری زنجان
پذیرش پرواز‌های مسدود شده از روسیه و چک در فرودگاه بندرعباس
اعزام دانش‌آموزان زارچی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح اندیشکده دین، علم و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان
بسیج پشتوانه پایدار نظام جمهوری اسلامی ایران 
کاهش دمای هوا در خراسان جنوبی
آغاز کنگره سراسری پیشگامان رهایی با حضور دانشجویان سراسر کشور
آثاری از تب‌دنگی در مازندران مشاهده نشد
توقیف ۲۷۰ حلقه لاستیک خارجی قاچاق در مهاباد
کاهش کانون تب برفکی در استان مرکزی
برگزاری دوره آموزشی پیشگیری و کنترل تب برفکی در سیوکی
ایران تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان را شدیدا محکوم کرد
بازدید وزیر بهداشت از روند ساخت بیمارستان شهید سلیمانی کرمان
عراقچی: غنی‌سازی صفردرصدی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم
اختلاس ۱۹۰ میلیارد ریالی کارمندی در هرمزگان با فروش گازوئیل سهمیه‌ای
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)