• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۷
ورزشی » توپ و تور
رئیس فدراسیون والیبال:

تشکیل کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال

رئیس فدراسیون والیبال گفت: برای کسب نتایج قابل قبول در المپیک به زودی کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی تشکیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا داورزنی در پایان نشست هیات رئیسه فدراسیون درباره مباحث مطرح شده در این نشست، افزود: فدراسیون والیبال برنامه‌های نیمه دوم سال خود را برای برگزاری لیگ‌ها و مسابقات قهرمانی کشور در دو گروه مردان و بانوان تدوین کرده است.
وی در تشریح اقدامات انجام شده برای مسابقات والیبال داخلی، تصریح کرد: پروتکلی را برای برگزاری مسابقات با هماهنگی فدراسیون پزشکی ورزشی آماده کردیم و از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح کردیم و تصویب شد مسابقات والیبال با رعایت این پروتکل‌ها برگزار شود.
رئیس فدراسیون والیبال با یادآوری اینکه در ۶ ماه گذشته فعالیت‌های والیبال متوقف شده بود، گفت: این روند اگر ادامه پیدا می‌کرد، بازیکنان والیبال ایران دچار افت شدیدی از نظر آمادگی جسمانی، فنی و روحی و روانی می‌شدند و این موضوع در سال منتهی به المپیک اصلا خوب نیست. کشور‌های دیگر هم در حال تلاش برای شروع مسابقات داخلی و آماده‌سازی بازیکنان برای حضور شایسته در رویداد‌های مهم ورزشی پیش رو از جمله المپیک هستند.
وی ادامه داد: بنابراین شروع مسابقات داخلی اهمیت زیادی دارد و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، لیگ برتر مردان از ۱۹ شهریور، لیگ دسته یک مردان از اوایل مهرماه و به تدریج دیگر لیگ‌ها و مسابقات در گروه مردان و بانوان شروع خواهد شد.
داورزنی با یادآوری این که والیبال ایران در ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته آرمان و اهدافی داشته است، گفت: والیبال هیچ موقعی بدون آرمان نبوده و نخواهد بود. اگر روزی آرمان والیبال ایران قهرمانی آسیا و یا راه‌یابی به المپیک بود، در حال حاضر آرمان والیبال قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر المپیک است. این موضوع یکی از بحث‌هایی بود که در هیات رئیسه مفصل درباره آن بحث شد.
وی تاکید کرد: همه اعضای هیات رئیسه فدراسیون والیبال به داشتن آرمان برای این رشته ورزشی اتفاق نظر داشتند تا برای رسیدن به آن، بجنگیم و تلاش کنیم. قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر المپیک، به نوعی آرمان مردم ایران نیز هست و همه افرادی که در والیبال کار می‌کنند، باید این باور را داشته باشند تا تحقق یابد.
رئیس فدراسیون والیبال تاکید کرد: من یقین دارم ملی‌پوشان والیبال نیز برای تحقق آرمان این رشته ورزشی ایران تلاش خواهند کرد. سخت است، اما اگر باور داشته باشیم، با تلاش و کوشش به آن خواهیم رسید.
وی ادامه داد: طبیعی است بر اساس این آرمان باید تعیین کنیم که با کدام مربی می‌توانیم به هدف خود دست یابیم؛ بنابراین هیات رئیسه فدراسیون والیبال تصویب کرد که کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تشکیل شود تا با استفاده از نظرات کارشناسان و پیشکسوتان، مربی مدنظر را انتخاب کنیم. انشاالله به زودی این کمیته تشکیل خواهد شد.
دومین نشست رسمی هیات رئیسه فدراسیون والیبال در سال ۹۹ امروز (چهارشنبه) به ریاست دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال برگزار شد.
در این نشست که به مدت چهار ساعت طول کشید، مهرداد هاشمی، فریبا محمدیان، ناصر میرفخرایی، محمود افشاردوست، وحید مرادی، میلاد تقوی، بهنام محمودی، مهناز شاددل، شهرام عظیمی، مهدی اسلامی، مصطفی کارخانه، هوشنگ عشایری و محمدجواد یزدان‌پناه اعضای هیات رئیسه و کارشناسان دعوت شده حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)