میوه تابستانی برای تقویت سیستم ایمنی بدن؛
برداشت انگور از تاکستان های استان اصفهان
برداشت انگور از شش هزار و 120 هکتار تاکستانهای استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مسوول امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، وسعت باغهای این میوه تابستانی را شش هزار و ۲۷۵ هکتار بیان و بینی کرد از شش هزارو ۱۲۰ هکتار باغ بارور این استان تا نیمه مهر ۷۰ هزار تن انگور برداشت شود که در مقایسه با پارسال دوهزار تن میزان برداشت بیشتر شده است.
احمدرضا رییس زاده، عملکرد برداشت این محصول باغی را در هرهکتار ۱۱ تن و ۵۰۰ کیلوگرم بیان کرد و افزود: عسگری ، مهره ، سیاه ، شاهانی، ریش بابا، خلیجی و یاقوتی ارقام عمده استان اصفهان است که عسگری رتبه نخست تولید این محصول باغی را در این استان دارد.
وی، عمده تولید کنندگان انگور این استان را در شهرستانهای تیران وکرون، مبارکه، شهرضا، خوانسار، کاشان، برخوار، لنجان، اردستان، بویین میاندشت، دهاقان و گلپایان برشمرد و گفت: عمده انگور تولیدی این استان برای مصرف تازه خوری و مقداری هم برای تولید کشمش و شیره استفاده میشود.
انگور میوهای سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است و در پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی و کنترل دیابت موثر است.