• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
بین الملل » آمریکا
سناتور آمريکايي

ترامپ خطرناک‌ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست

برني سندرز تاکيد کرد اکثریت قاطع افراد ترقی خواه درک می‌کنند که دونالد ترامپ خطرناک‌ترین رئیس جمهور در تاریخ این کشور است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، برنی سندرز سناتور ایالت ورمونت در کنگره آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی گفت ترامپ خطرناک‌ترین رئیس جمهور آمریکاست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سندر در پاسخ به سوال مجری شبکه که آیا این نگرانی وجود دارد که رای دهندگان ترقی خواه به اندازه‌ای که انتظار می‌رود در انتخابات شرکت نکنند؟ گفت: چیزی که من می‌دانم اين است که اکثریت قاطع افراد ترقی خواه درک می‌کنند که دونالد ترامپ خطرناک‌ترین رئیس جمهور در تاریخ این کشور است. بحث این نیست که او می‌خواهد میلیون‌ها نفر را از خدمات درمانی محروم کند یا به واقعیت تغییرات آب و هوایی باور ندارد یا می‌خواهد مزیت‌های مالیاتی برای میلیاردر‌ها قائل شود و غیره. اما ترقی خواهان و من امیدوارم بیشتر آمریکایی‌ها درک کنند که او ما را به سمت جامعه‌ای با حکومت استبدادی سوق می‌دهد؛ و همه، ترقی خواه و غیرترقی خواه، میانه رو‌ها و محافظه کاران، باید کنار هم قرار گیرند و به این رئیس جمهور بگویند، ببخشید آقای رئیس جمهور، قهرمانان مبارزه کردند و جان دادند تا از دموکراسی آمریکا دفاع کنند و شما می‌خواهید آن را خراب کنید. ما شما را شکست می‌دهیم؛ و بعد پس از برگزاری انتخابات من قصد دارم همراه با جامعه ترقی خواه، همراه با طبقه کارگر در سراسر این کشور، هر کاری می‌توانم انجام دهم تا دولت بایدن را در ترقی خواهانه‌ترین شکل ممکن جلو ببریم. تا ما دولتی داشته باشیم که نماینده طبقه کارگر و افراد سالخورده و کودکان و افراد فقیر و بیمار باشد و نه یک درصد جمعیت ثروتمند. این هدف است: در کوتاه مدت شکست دادن ترامپ و انتخاب بایدن و در بلندمدت گردآوردن مردم آمریکا حول یک دستورکار ترقی خواهانه. اگر دموکرات‌ها بتوانند کنترل سنا، مجلس نمایندگان و کاخ سفید را به دست بگیرند، به باور من ما می‌توانیم پیشرفت قابل توجهی داشته باشیم.
سندرز درباره انتقادهايي که از عملکرد پليس مي شود، گفت: من فکر می‌کنم آمریکایی‌ها امروز شاهد چیزی هستند که تا کنون وجود نداشته است؛ و آن نه تنها نوعی نژادپرستی سازمان یافته است که در این کشور وجود دارد، بلکه خشونت پلیس و گاه آدم کشی پلیس است. همه ماجرای جورج فلوید هم همین بود. ما می‌خواهیم ادارات پلیس، مجری قانون برای محافظت از مردم باشند نه اینکه آن‌ها را بکشند؛ بنابراین آیا اتحادیه‌ها حق دارند در چانه زنی جمعی در خصوص شرایط کار شرکت داشته باشند، بله قطعا. اما ما به شرایطی نیاز داریم که در شهر‌ها و ایالت‌های این کشور وقتی یک جوان سیاه پوست به خیابان قدم می‌گذارد، زندگی او با خطر مواجه نباشد و هدف اذیت و آزار یا کتک زدن پلیس قرار نگیرد. ما به اصلاحات واقعی در عدالت کیفری آمریکا نیاز داریم. ما نباید تعداد زندانیان مان نسبت به هر کشور دیگری بیشتر باشد. این اشتباه است و باید اصلاح شود.
وي گفت: تغییر باید از ناحیه مردم آمریکا صورت گیرد و چیزی که مردم باید بگویند این است که ما باید به سیستم عدالت کیفری ناکارآمد و نژادپرستانه رسیدگی کنیم و به اصلاحات ادارات پلیس در سراسر کشور نیاز داریم. این موضوعی است که شهرداران، روسای شورای شهر و فرمانداران باید به آن بپردازند؛ و وقتی یک افسر پلیس قانون شکنی می‌کند، بدون هیچ بحثی باید به پاسخگویی وادار شود. این روندی است که در گذشته وجود نداشته است؛ و یکی از کار‌هایی که ما با جنبش ترقی خواهانه می‌خواهیم انجام دهیم این است که دادستان‌هایی برای نواحی مختلف در سراسر این کشور انتخاب کنیم که کارکرد سیستم عدالت کیفری را درک کنند ما نباید فقط زندان‌ها را پر کنیم بلکه باید کاری کنیم که وقتی افراد جرم جدی مرتکب نشده اند، روانه زندان نشوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)