• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
اقتصادی » مسکن
پایان تابستان

اعلام زمان تحویل فهرست خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از اعلام زمان تحویل فهرست خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی خبر داد.

اعلام زمان تحویل فهرست خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتیبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وزارت راه و شهرسازی، آقای محمود محمودزاده با اعلام اینکه فهرست خانه‌های خالی تا پایان تابستان به سازمان امور مالیاتی تحویل می‌شود، گفت: زمین ۲۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی تاکنون توسط بخش خصوصی تامین شده است.
معاون مسکن و ساختمان در خصوص شناخت واحد‌های خالی و گرفتن مالیات از خانه‌های خالی به منظور بخشی از راهکار‌های دولت برای ایجاد تعادل در بازار مسکن، از اعلام آمادگی وزارت راه و شهرسازی برای این مهم در کشور خبر داد و افزود: شناخت واحد‌های خالی در سامانه بر اساس هوش مصنوعی در حال شناسایی است.
وی ارسال پیامک را به مالکان واحد‌های خالی، اقدامی پایانی به منظور خوداظهاری برشمرد و گفت: موضوع ارسال پیامک به مالکان واحد‌های خالی شناسایی شده، اقدامی است که به منظور خوداظهاری انجام می‌شود. در واقع شناسایی بر اساس اطلاعات موجود در سامانه‌ها انجام می‌گیرد. در مرحله آخر، چون ممکن است بعد از ثبت اطلاعات، نقل و انتقال و یا واگذاری انجام گرفته باشد، پیامکی برای مالک ارسال می‌شود تا خالی بودن و یا خالی نبودن واحد تایید شود.
محمودزاده ادامه داد: با ارسال پیامک به مالکان واحد‌های خالی، شناسایی نهایی خانه‌ها انجام می‌شود و پس از قطعی شدن آنها، فهرست به سازمان امور مالیاتی ارایه خواهد شد.
وی تصریح کرد: شناسایی خانه‌های خالی توسط وزارت راه و شهرسازی بر اساس اطلاعات موجود در حال انجام است و بر اساس قول وزارت راه و شهرسازی، این فهرست در پایان تابستان به سازمان امور مالیاتی ارایه خواهد شد.
محمودزاده در خصوص راهکار‌های دولت برای شناسایی تخلفات در خصوص اظهار نادرست برای خالی نبودن برخی واحد‌های مسکونی، گفت: مجموعه حاکمیت؛ دولت، مجلس و نهاد‌های برنامه‌ریز و سیاستگذار، به این جمع‌بندی رسیده‌اند که خلاء اطلاعاتی راجع به سکونت و فعالیت وجود دارد. قانون جدیدی که در مجلس مراحل تصویب را می‌گذراند این است که همه افرادی که در شهر‌های مختلف ساکن هستند موظف هستند آدرس سکونتی خود را در سامانه ثبت کنند. با این راهکار، به نوعی پیوند بین کدملی سرپرست خانوار و کدپستی آن محل و واحد مسکونی برقرار می‌شود و با این تدبیر، یک فرد نمی‌تواند دو اقامتگاه داشته باشدو جلوی اینکار صوری گرفته می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی، اخذ کد رهگیری را از دیگر موارد صحت سنجی در خصوص واحد‌های خالی برشمرد و افزود: در خصوص شناسایی خانه‌های خالی برایند فعالیت سامانه‌های مختلف کنار هم گذاشته می‌شود و سپس با ارسال پیامک و تایید و یا عدم تایید در خصوص خالی بودن و یا نبودن یک واحد در خصوص اخذ مالیات تصمیم‌گیری می‌شود.
وی در خصوص احتکار مسکن و اخذ مالیات بیشتر از احتکار کنندگان مسکن، گفت: این موضوع در کمیسیون اقتصادی مجلس در دست بررسی است.
معاون مسکن و ساختمان تصریح کرد: مسکن محل سکونت خانوار است و هیچ دستگاه حقوقی نباید مسکن داشته باشد مگر آنکه واحد‌های حقوقی استفاده‌های سازمانی داشته باشند. بدین معنا حتی یک شرکت بازرگانی که تعدادی منزل مسکونی به عنوان ذخیره سرمایه نگهداری می‌کند، موردتایید نیست و بزرگترین ابزار برای این موضوع مالیات است. طبیعی است که افراد حقوقی باید ضرایب بالاتری را نسبت به افراد حقیقی داشته باشند با این هدف که این واحد‌ها زودتر به بازار ارایه شود.
محمودزاده با اعلام اینکه تکمیل واحد‌های مسکونی مهر و همچنین طرح اقدام ملی مسکن به منظور تولید مستمر مسکن، اخذ مالیات بر خانه‌های خالی مجموعه‌ای از راهکار‌های دولت برای تعادل در بازار مسکن است، ادامه داد: هم‌اکنون در وزارت راه و شهرسازی موضوع تولید مستمر مسکن به شکل جدی در حال پیگیری است.
معاون وزیر راه و شهرسازی، گفت: زمین بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی توسط بخش خصوصی تامین شده است. واحد‌های تمام شده و نیمه تمام بیش از ۵ تا ۶ هزار واحد تاکنون معرفی شد؛ بنابراین کنار دولت بخش خصوصی را نیز برای ورود به این عرصه تقویت کردیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)