• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر باقری در مراسم افتتاح سراسرنمای مقاومت مطرح کرد

نقش شهید سلیمانی در پایان حکومت خودخوانده داعش

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر حضور شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمانش نبود، قطعا حاکمیت سوریه و عراق در دست داعش و امثالهم بود.

نقش شهید سلیمانی در پایان حکومت خودخوانده داعشبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ظهر امروز (سه‌شنبه) در حاشیه مراسم افتتاح موزه و سراسرنمای مقاومت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: نمایشگاه و موزه‌ای که امروز افتتاح شد و ما به‌صورت مختصر از آن بازدید کردیم بخش اندکی از تلاش‌های محور مقاومت و پشتیبانی‌های جمهوری اسلامی برای مقابله با دسیسه‌ها و اقدامات استکبار جهانی و ایادی منطقه‌ای دشمنان و گروه‌های تروریستی است که توسط استکبار جهانی ایجاد شد.
از طرفی اقداماتی که مقدسات اسلامی کشور سوریه و عراق را خدشه‌دار کرده بود، نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه نشان می‌دهد که چگونه دشمنان بشریت و اسلام با ایجاد این گروه‌های تروریستی تلاش کردند با وحشی‌گری، آزادی و امنیت ملت‌های منطقه را به خطر بیندازند و مقدسات را مورد هتک حرمت قرار دهند و در این رابطه از هیچ‌گونه وحشی گری ابایی نداشتند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: آن‌ها امنیت و حاکمیت کشور‌های سوریه و عراق را به‌طور اساسی به خطر انداختند و اگر حضور شهید بزرگوار سپهبد سلیمانی و همرزمانش و دیگر فرماندهان که در امر مستشاری فعال بودند، نمی‌بود و اگر همراهی و همدلی فرماندهان با ملت و حاکمیت سوریه و عراق محقق نمی‌شد و حمایت و فتوای مرجعیت نبود، قطعا حاکمیت این کشور‌ها در دست داعش و امثالهم بود. اما آنچه که اتفاق افتاد، با هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و حمایت مرجعیت و تلاش سردار سلیمانی و همرزمانش، بحمدالله گروه تروریستی داعش و گروه‌های مانند آن نابود شدند و امروز حاکمیت و امنیت تا اندازه زیادی به دو کشور سوریه و عراق بازگشته است.
وی گفت: این موزه بخش اندکی از این شجاعت‌ها، رشادت‌ها و اقدامات را به خوبی به نمایش گذاشت و توصیه می‌کنم، ملت بزرگ ایران به ویژه جوانان عزیز ما به این نمایشگاه بیایند و افتخاراتی را که آفریده شد، از نزدیک ببینند و قطعا اگر این اقدامات در کشور‌های عراق و سوریه انجام نمی‌شد، تروریست‌ها و حامیان آن‌ها قصد داشتند تا با تصرف این کشور‌ها امنیت جمهوری اسلامی ایران را دچار مخاطرات اساسی کنند. آن نبرد‌هایی که سرانجام دشمن را به شکست و اضمحلال کشانید، باعث شد تا ملت ما با آرامش کامل بتواند در حوزه توسعه و پیشرفت حرکت کند.
سرلشکر باقری افزود: امروز که این موزه افتتاح شد، تقریبا همزمان است با ایام نبرد ۳۳ روزه ملت بزرگ لبنان و حزب الله قهرمان با رژیم صهیونیستی، که بخش‌هایی از این نبرد نیز در این نمایشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است. همچنین نبرد‌های ضداشغالگری ملت فلسطین و نبرد آزادسازی افغانستان عزیز پس از تصرف رژیم صهیونیستی و ارتش تروریستی آمریکا نیز در این نمایشگاه جمع شده و قابل استفاده برای نسل جوان است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح بیان داشت: جلسه امروز فرماندهان مرتبط با چهلمین سالگرد دفاع مقدس بود. این نشست مرتبط است با چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس که از ۳۱ شهریور آغاز می‌شود. در این جلسه، گزارشی از ستاد برگزاری این مراسم ارائه و تبادل نظر شد تا چگونه با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بتوانیم واقعیات دفاع مقدس و این برهه بی‌نظیر تاریخی ملت ایران را در دفاع از کشور، تمامیت ارضی و دفاع از مردم و حیثیت ملی را برای نسل جدید به نمایش بگذاریم. بحمدالله کار‌های فوق العاده‌ای برنامه ریزی شد تا با رعایت موازین بهداشتی به مرور اجرا شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)