• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۷۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶
تهران » اجتماعی
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام:

دو واکسن کرونا آماده مرحله آزمایش انسانی است

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: دو واکسن کرونایی که با پشتیبانی ستاد تهیه شده آماده مرحله آزمایش انسانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ محمد مخبر در حاشیه بهره برداری از فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش دام سبک کشور در بخش فشافویه شهرستان ری، اظهارداشت: در زمینه واکسن کرونا کارهای بسیار خوبی در ستاد از 5 مسیر دنبال می شود که در 2 مسیر آن آزمایش حیوانی واکسن تمام شده است و بر اساس شیوه نامه های وزارت بهداشت آماده ورود به مرحله آزمایش انسانی است.

                                                                 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی تصریح کرد: اساسا هیچ کاری در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بدون هماهنگی با بخش های مربوطه دولت اتفاق نمی افتد.
مخبر افزود: الان هر چه ماسک تولید می کنیم تحویل وزارت بهداشت می دهیم مگر آن که بخشی را خودشان برای تحویل تعیین کنند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: داروهایی نیز که در ستاد تولید می شود به سفارش وزارت بهداشت است و تحویل این وزارتخانه می شود.
مخبر تاکید کرد: همه این فعالیت ها با سفارش و نظر وزارت بهداشت است و ما هیچ دخالتی در توزیع یا قیمت گذاری نداریم.
وی همچنین درباره بهره برداری از فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش دام سبک کشور در فشافویه شهرستان ری، گفت: ما به دنبال اداره کردن دامداری های سبک یا سنگین نیستیم و این روش ما نیست.
مخبر افزود: ما امسال باید نزدیک به 60 هزار طرح کوچک خانگی و متوسط را در کشور راه اندازی کنیم که حدود 220 هزار اشتغال زایی می کند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: 80 درصد این طرح ها عمدتا طرح های کشاورزی و دامداری هستند و ما باید برای پشتیبانی از آنها کانون هایی ایجاد می کردیم.
مخبر افزود: در موضوع دام سنگین چند دامداری در سطح کشور راه اندازی کرده ایم که بزرگترین آنها حدود دو هفته پیش با 3 هزار راس دام و ظرفیت 10 هزار راس در زرندیه افتتاح شد.
وی اظهارداشت: در زمینه دام سبک هم امروز فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش دام سبک کشور در فشافویه شهرستان ری با تلاش جهادی همکاران ما ظرف حدود 7 ماه به بهره برداری رسید که ظرفیت پرورش 80 هزار دام سبک را دارد و 40 هزار راس آن مولد است.
مخبر اضافه کرد: فاز اول این طرح با ظرفیت 15 هزار راس دام سبک شروع شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: اصل کار ما پشتیبانی از طرح های خرد خانگی است که در سراسر کشور توسط بنیاد برکت اجرا می شود.
مخبر همچنین با اشاره به آغازعملیات اجرایی‌ طرح ساخت کارخانه لبنی در فشافویه، افزود: ما در بعضی از اقلام به لحاظ امنیت غذایی در کشور دچار مشکل هستیم.
وی تصریح کرد: ما در کشور برای تهیه 80 درصد دانه های روغنی، 90 درصد کره و همچنین دانه های دامی وابسته هستیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: یکی از تصمیم هایی که گرفته شد این بود که با ساخت این کارخانه حداقل 24 درصد کره مورد نیاز کشور را در این منطقه با مشارکت بخش خصوصی تولید کنیم.
مخبر یادآور شد: این کارخانه ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن کره و ۴۰ هزار تن شیر خشک در سال را خواهد داشت.
فاز نخست بزرگترین مجتمع صنعتی، پرورش و اصلاح نژاد ۸۰ هزار راسی دام سبک کشور در بخش فشافویه شهرستان ری گشایش یافت.
در فاز اول این مجتمع صنعتی که با 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری و ظرفیت ۱۵ هزار راس دام به بهره برداری رسیده است، پنج نژاد برتر دام سبک نگهداری می شود و سالانه در حدود ۲ هزار تن گوشت قرمز تولید خواهد شد.
با راه اندازی این طرح ۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و برای 1100 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
همچنین امروز عملیات اجرایی‌ طرح ساخت کارخانه لبنی با ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن کره و ۴۰ هزار تن شیر خشک درسال توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در بخش فشافویه شهرستان ری آغاز شد.
با راه‌اندازی این کارخانه که با سرمایه گذاری ۵۶۰ میلیارد تومانی و صرفه جویی سالانه ۶۰ میلیون دلار احداث می شود برای ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
حسن آباد فشافویه از توابع شهرستان ری است که در مسیر جاده قدیم تهران - قم قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)