اخبار کرونا در جهان
شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر
ویروس منحوس کرونا تاکنون در جهان بیش از ۶۵۰ هزار نفر را قربانی کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از پايگاه رسمي سازمان بهداشت جهاني شمار بهبوديافتگان از ويروس کرونا به بيش از ده ميليون نفر رسيده است اما همچنان کوويد ۱۹ قرباني مي گيرد.
سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد همه گیری ویروس کرونا، خطرناکترین شرایط فوق العاده بهداشتی است که جهان با آن روبروست.
این سازمان افزود: میزان شیوع ویروس کرونا در حال افزایش است و تدابیر مربوط به محدود کردن سفر به تنهایی برای جلوگیری از شیوع آن کافی نیست.
شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شمار مبتلایان به کرونا در جهان در آستانه ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر
مکزيک/ استفاده از عروسک خرس دررستوران ها براي اشاعه فاصله اجتماعي در اين کشور.
هنگ کنگ /استفاده از ماسک در مکانهای عمومی اجباری شد
مقامات هنگ کنگ دوشنبه با اعلام مجموعهای از اقدامات جدید برای مقابله با موج همه گیری کرونا اعلام کردند ، مردم این منطقه از این پس ملزم به استفاده از ماسک در مکانهای عمومی هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از هنگ کنگ، متیو چونگ معاون رئیس اجرایی هنگ کنگ به رسانهها گفت اوضاع همه گیری در هنگ کنگ فوق العاده وخیم است.
وی تاکید کرد از این پس تجمع بیش از دو نفر ممنوع خواهد بود و رستوران نیز تنها غذای بیرون بر خواهند داشت.
ایتالیا/ وزیر امور خارجه ایتالیا از برپایی نمایشگاههای بین المللی از ماه آتی خبر داد
وزیر امور خارجه ایتالیا از احتمال برپایی نمایشگاههای بین المللی در این کشور از شهریور امسال خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "تی پی آی"، "لوئیجی دی ماایو"، وزیر امور خارجه ایتالیا با اشاره به همه گیری ویروس کرونا در این کشور و اثرات مخرب ناشی از آن بر مشاغل در سخنانی اعلام کرد: برای از سرگیری و احیای (فروش) کالاهای "ساخت ایتالیا"، تعهد کنونی ما تمرکز بر برپایی نمایشگاهها است. وی افزود: برپایی نمایشگاهها اصلیترین ابزار برای به اصطلاح "بین المللی کردن" شرکتها است و به همین خاطر ما در تلاش برای کمک کردن به برگزاری نمایشگاهها در جنبههای مختلف آن هستیم. از جمله این موارد، موضوع اقتصاد و تعیین تاریخی مشخص برای آن است. فکر میکنم در سپتامبر امسال (شهریور ۹۹) اقدام به برپایی نمایشگاههای بین المللی کنیم.
ایتالیا/ کرونا در ایتالیا احتمالا از ماه اوت، دوباره اوج خواهد گرفت
یک استاد میکروبیولوژی دانشگاه ایتالیا از اوج گیری دوباره همه گیری بیماری کووید-۱۹ از ماه اوت (مرداد ۹۹) در این کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "تی پی ای"، "آندرآ کرسانتی"، استاد میکروبیولوژی دانشگاه "پادووا" و به اصطلاح، "پدر شرایط اضطرار بهداشتی" ایتالیا در مصاحبهای مطبوعاتی درباره شروع دوباره همه گیری ویروس کرونا در این کشور هشدار داد و گفت: موج دوم این ویروس میتواند از پایان ماه اوت امسال شروع شود. با مشاهده آمارهای منتشر شده کشورهای نزدیک به ما باید به این نکته اشاره کرد که با ویروس کرونا، نه در ماه اکتبر و نوامبر امسال (مهر و آبان ۹۹) که چنانچه پیش از این نیز پیش بینی میشد، قبل از فرارسیدن این ماهها یعنی از ماه اوت با مشکل مواجه خواهیم شد. وی افزود: پیش از هرچیزی برخی از شک و تردیدها نیز وجود دارد: تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا در ایتالیا بسیار کمتر از دیگر کشورهای اروپایی است. شاید آزمایشها درباره افرادی که باید آزمایش شوند، انجام نمیدهیم! اما لزوما نمیخواهم بدبین باشم. شاید ما در جداسازی افراد و تشخیص بیماریها بهتر و موثرتر عمل میکنیم. "پدر شرایط اضطرار بهداشتی" ایتالیا افزود: در هر حال شناخت دلایل اختلاف آمارهای ما با دیگر کشورها مفید و راهگشا خواهد بود.
الجزایر/ عاملان خشونت علیه کادر درمان به شدت مجازات میشوند
الجزایر، مجازاتهای کیفری را تصویب کرده است که میتواند برای افرادی که مرتکب خشونتهای لفظی یا فیزیکی علیه کادر درمان شوند تا ده سال حبس به همراه داشته باشد. این گونه خشونتها با هجوم بیماران به بیمارستانها از زمان شیوع ویروس کرونای جدید افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از الجزیره، شورای وزرا با انتشار بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد: این شورا پیش نویس اصلاح و تکمیل قوانین کیفری برای اطمینان از حفاظت بهتر از متخصصان بهداشت و سلامت در الجزایر را تصویب کرده است. از این پس هرگونه خشونت کلامی علیه کارکنان حوزه سلامت با یک تا سه سال حبس رو به رو خواهد شد. برای حملات فیزیکی هم عامل حمله، سه تا ده سال زندانی خواهد شد. در صورت مرگ یکی از اعضای کادر درمان در چنین حملاتی، عامل خشونت حتی با خطر حبس ابد رو به رو خواهد بود. طبق قانون جدید، تخریب اموال عمومی و تجهیزات پزشکی، دو تا ده سال حبس و جریمه سنگین دارد. عبدالمجید تبون، رئیس جمهور الجزایر، هفته گذشته اعلام کرد: قصد دارد با اقدامات خشونت بار علیه کادر درمان که از زمان ظهور همه گیری کووید ۱۹ افزایش یافته است، مقابله کند. قانون جدید همچنین به دنبال مقابله با بی حرمتی به بیماران و جان باختگان از طریق نشر تصاویر و ویدئوهاست. در هفتههای اخیر ویدئوهایی از داخل بیمارستانها منتشر شده است که برخی از آنها اعتراض کادر درمان را به دنبال داشته است. برخی از این افراد محکوم شدند.
ابتلای ۳۹۶ نفر دیگر به ویروس کرونا در جمهوری آذربایجانبا ابتلای ۳۹۶ نفر دیگر به ویروس کرونا در جمهوری آذرباریجان شمار کل مبتلایان سی هزار و ۴۴۶ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از باکو، ستاد ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان اعلام کرد: با مرگ ۹ نفر دیگر براثر ویروس کرونا، تعداد جان باختگان براثر این ویروس به ۴۲۳ نفر افزایش یافت.
هم اکنون ۶۷۸۱ مبتلا به کرونا در بیمارستانهای این کشور بستری هستند.
سازمان جهانی بهداشت:بسته نگهداشتن مرزها راه حلی پایدار برای کرونا نیست
سازمان جهانی بهداشت با اذعان به دشواری دستیابی به راهبردی جامع در سطح بین المللی اعلام کرد: بسته نگهداشتن مرزها راهبردی «پایدار» برای مبارزه با ویروس کرونا نیست.
دکتر مایکل رایان، مدیر بخش حوادث اضطراری سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری مجازی گفت: «این تقریبا برای همه کشورها غیرممکن خواهد بود که در آیندهای نزدیک، مرزهای خود را بسته نگهدارند». شمار بسیاری از کشورهای جهان، بدون اتخاذ راهبردی مشترک، مرزهای خود را به روی اتباعی که از مناطق پرخطر میآیند، میبندند یا تدابیری، چون قرنطینه یا انجام آزمایشهای تشخیصی را اعمال میکنند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو، دکتر رایان خاطرنشان کرد: «بسته نگهداشتن مرزهای بین المللی لزوما راهبردی پایدار نیست». وی گفت: «اقتصادها باید رونق پیدا کنند، مردم باید کار کنند و تجارت باید از سرگرفته شود». وی در عین حال اذعان کرد: هر کشوری باید به نوبه خود، مسئولیت خطرهای بازگشایی مرزهایش را برعهده گیرد. این مقام سازمان جهانی بهداشت گفت: «بسیار دشوار است، سیاستی مناسب برای همه داشته باشیم. اگر کشوری با جمعیت کمِ بدون ابتلا به کووید ۱۹ داشته باشیم، ورود تنها یک مورد مبتلا میتواند، فاجعه بار باشد. اما در کشوری که شیوع بیماری زیاد است، بستن مرز ممکن است هیچ تغییری بوجود نیاورد». او افزود: «تدابیر محدودیت سفر باید همراه با دیگر تدابیر باشد و به خودی خود برای محدود کردن جابجایی ویروس که در همه جا هست، مؤثر نیست. اما بسیار دشوار است که یک سیاست کلی را در این باره تعیین کرد. چون ماهیت خطر براساس اوضاع محلی و ملی تعریف میشود».