• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
بین الملل » اروپا
واکنش "کاظم غریب آبادی" به تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران؛

اقدامات جنایتکارانه آمریکا علیه ایران تمامی ندارد

نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین تصریح کرد، اقدامات جنایتکارانه رژیم آمریکا در تهدید جان مردم عادی از طریق تروریسم اقتصادی گرفته تا تروریسم هوایی، تمامی ندارد.

  اقدامات جنایتکارانه آمریکا علیه ایران تمامی نداردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از وین؛ "کاظم غریب آبادی" سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین، عصر جمعه طی یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت، آیا وقت آن نرسیده تا جامعه بین المللی در قبال این اقدامات خلاف حقوق بین المللی آمریکا که صلح و امنیت بین المللی را نیز تهدید می‌کند، متحد بایستد و این کشور را وادارد تا مانند یک کشور نرمال رفتار کند.
کاظم غریب آبادی افزود، تهدید مردم عادی و کودکان و زنان برای حصول به اهداف سیاسی، کثیف‌ترین نوع سیاست است که قطعا با شکست مواجه خواهد شد.
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی تصریح کرد، سخنگوی سازمان تروریستی سنتکام ضمن پذیرش این تعرض، هدف از نزدیک شدن جنگنده آمریکایی با هواپیمای مسافربری ایرانی را شناسایی ماهیت این هواپیما برای تامین امنیت پرسنل نیرو‌های اشغالگر ائتلاف در پایگاه التنف اعلام کرد. با وجود رادار‌ها و امکانات پیشرفته نظارتی موجود، اعزام یک هواپیمای جنگنده برای شناسایی ماهیت تجاری یا نظامی هواپیما، به هیچ وجه قابل قبول نیست.
غریب آبادی در بخش دیگر می‌نویسد: برابر ماده سه کنوانسیون هوانوردی بین المللی غیرنظامی، هیچ هواپیمای دولتی (نظامی، گمرکی، پلیس) یک کشور عضو کنوانسیون نباید بدون اجازه قبلی کشور دیگر، بر فراز آن به پرواز درآمده یا در قلمرو آن فرود آید. از این منظر، پرواز و فرود جنگنده‌های آمریکایی در قلمرو سوریه که قطعا بدون موافقت این کشور است، برخلاف این بخش از تعهد بین المللی آمریکاست.
نماینده ایران در سازمان های بین المللی مستقر در وین تاکید کرد: از سوی دیگر، بند «الف» ماده سه همین کنوانسیون تصریح می‌کند که در صورت رهگیری هواپیمای غیرنظامی، جان افراد داخل آن و همچنین ایمنی هواپیما نباید به مخاطره بیفتد. از فحوای بند‌های «ب» و «ج» نیز کاملا مشخص است که در صورت نیاز به رهگیری، این اقدام توسط کشور عضوی که هواپیمای غیر نظامی در قلمرو آن در حال پرواز است، صورت می‌گیرد.
غریب آبادی نوشت: مجددا، از این منظر، رهگیری هواپیمای مسافربری ماهان در قلمرو یک کشور عضو دیگر کنوانسیون توسط آمریکا، مغایر با تعهدات این کشور می‌باشد. اقدام آمریکا واجد مسوولیت بین المللی این رژیم بوده و با توجه به اقدام تروریستی آمریکا در سال ۱۳۶۷ در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران ایر که منجر به شهادت ۲۰۰ انسان بیگناه و غیرنظامی گردید، باید در وهله اول مورد پیگیری جدی حقوقی از طریق شورای ایکائو و در صورت نیاز دیوان بین المللی دادگستری و پیگیری سیاسی از طریق ساختار‌های سازمان ملل قرار گیرد.
غریب آبادی در ادامه توصیه کرد که قوه قضائیه شعبه خاصی را برای رسیدگی به شکایات مسافران این هواپیما که دچار خسارات فیزیکی، روحی و روانی شدند، اختصاص دهد؛ چرا که اتخاذ هرگونه تصمیم و اقدام متناسب با این وضعیت، در هر مرحله ای، نیز حق جمهوری اسلامی ایران است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)