• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری راه آهن

ساماندهی خدمات راه آهن به مسافران در راه مانده

مرکز نیکوکاری راه آهن با هدف امداد رسانی و کمک به مسافران در راه مانده و بازمانده از سفر در انبار توشه ایستگاه راه آهن تهران ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،مرکز نیکوکاری راه آهن جمهوری اسلامی ایران با حضور مدیرعامل این شرکت و معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی افتتاح شد.
این مرکز با هدف امداد رسانی و کمک به مجموعه بزرگ کارکنان و بازنشستگان راه آهن و شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته و همچنین کمک به مسافران در راه مانده و بازمانده از سفر در انبار توشه ایستگاه راه آهن تهران ایجاد شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سعید رسولی مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری راه آهن گفت: مرکز نیکوکاری خانواده بزرگ راه آهن که یکی از امتیازاتش نیکوکاری و خدمت گذاری سریع و بدون منت به مردم اعم از کارکنان و مسافران است باید سرآمد باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مرکز جهادی پیشرفت نیز که روز گذشته کار خود را آغاز کرد، مصداق دیگری از خدمت بی منت به مردم در این زمینه است.
وی افزود: امیدواریم مرکز نیکوکاری این شرکت نقطه امیدی برای مسافران بازمانده از سفر باشد و در این شرایط اقتصادی نامطلوب اکثریت جامعه، نقطه امید و دلگرمی برای استفاده کنندگان از خدمات آن باشد.
رسولی با اشاره به ایجاد این مرکز در دهه کرامت گفت: هر سال در این ایام، اتفاقات خوبی برای کشور و خانواده راه آهن ایجاد می‌شود و دهه کرامت دهه‌ای برای یادآوری کار‌های نیک است، اما باید دانست که نیکو کاری و توجه به منزلت مردم یک موضوع روزانه و همیشگی است و باید تاثیر چنین اقداماتی در فرهنگ و اعتقادات مردم مشاهده شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: شرایط اقتصادی ایران در وضع کنونی بسیار سخت است و دشمن تلاش می‌کند از هر فرصتی برای بستن راه تنفس ایران استفاده کند، اما پس از گذشت ۴۰ سال از تحریم‌های سخت دشمنان علیه ایران، هنوز با اتکا به قدرت مردم با قدرت به راه خود ادامه می‌دهیم.
وی افزود: دشمنان قصد دارند با کلام زیبا و باطن خبیث خود، مردم را فریب دهند و با لبخند خودشان را حامی مردم ایران می‌دانند، اما از سوی دیگر هر بار تحریم‌های سخت تری اعمال می‌کنند و ماهیت خود را نشان می‌دهند.
رسولی افزود: این اقدامات دشمن، ما را در پیگیری راه خود جدی‌تر می‌کند و موجب می‌شود پر قدرت‌تر از قبل فعالیت خود را ادامه دهیم.
مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آغاز به کار مرکز نیکوکاری در مجموعه راه آهن به عنوان یکی از اولین دستگاه‌های اجرایی کشور افزود: سامانه اینترنتی بازارچه نیکوکاری که همزمان با این اقدام وری وب سایت راه آهن بارگزاری می‌شود ظرفیت‌های زیادی برای جلب مشارکت‌های مردمی و کمک به مسافران مانده از سفر که بدلیل مشکلات مالی از بازگشت به شهر خود باز می‌مانند خواهد داشت و ازطریق راه اندازی این سامانه می‌توان فعالیت‌های لازم در حوزه نیکوکاری را انجام داد.
وی افزود: نیکوکاری مفهوم وسیعی دارد و باید به دنبال کار‌های فراتر از معمول باشیم و به دادن وام‌هایی نظیر وام ازدواج و ... اکتفا نکنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سرمایه عظیم اجتماعی و اقتصادی کشور در بخش ریلی و صنایع وابسته به آن گفت: تعطیلات ماه‌های اسفند و فرودین و شرایط کرونایی در کشور مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرد، اما مجموعه راه آهن در سه ماه گذشته با استفاده از توان نیرو‌های داخلی و همت مهندسان ایرانی در پایان هر ماه چندین دستگاه واگن و لکوموتیو را وارد شبکه ریلی کشور کرده است.
رسولی با بیان اینکه گزارش این اقدامات و توسعه ناوگان ریلی به اتحادیه بین المللی راه آهن ارسال شده است گفت: تمام اعضای این اتحادیه از فعالیت ایران در چنین شرایط سخت تحریمی ابراز خوشحالی کرده اند.
وی تصریح کرد: ایران قدرتمند‌تر از قبل ایستاده و اجازه نمی‌دهد شرایط تحریم مانع فعالیت‌های جوانان ایرانی شود.
در این مراسم همچنین علیرضا عسگریان معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی با تجلیل از خدمات راه آهن در بخش‌های مختلف اقتصادی و مشارکت در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی گفت: راه آهن بخشی پیشتاز در بین دستگاه‌های دولتی است چراکه پیش از این بیش از سه هزار مرکز نیکوکاری در کشور با مشارکت کمیته امداد ساماندهی شده است که اکثریت آن‌ها مسجد محور بوده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود:، اما راه آهن در ایجاد چنین مرکزی جزو دستگاه‌های پیشتاز بوده است و به یکی از بخش‌های مهم ماموریت امدادی کمیته امداد امام خمینی ره یعنی کمک به افراد مانده در راه و به تعبیر اسلامی آن افراد ابن السبیل کمک شایانی خواهد کرد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد ابراز امیدواری کرد: سایر دستگاه‌های اجرایی نیز برای کمک به افراد نیازمند و گرفتار اقدام به مشارکت نیکوکارانه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)