• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در حاشیه مراسم تفاهم نامه همکاری

نقد شوندگی اموال و املاک با بورس املاک و مستغلات

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: بورس املاک و مستغلات شرکت سهامی عام است و بعد از پذیره نویسی به مردم واگذار خواهد شد.

نقد شوندگی اموال و املاک با بورس املاک و مستغلاتبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداو سیما، آقای حسن قالیباف اصل در حاشیه مراسم تفاهم نامه همکاری ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه افزود: براساس تفاهم نامه‌ای که امروز بین اتاق بازرگانی ایران، حسابرسی، بورس تهران و فرابورس به امضا رسید سعی کردیم دستورالعمل پذیرش را تسهیل کنیم به همین دلیل سازمان بورس از فرایند پذیرش کنار کشید و فرایند را به بورس تهران و فرابورس واگذار کرد.
وی ادامه داد: با توجه به جلساتی که در اتاق بازرگانی داشتیم قرار شد نرم افزاری تهیه شود تا شرکت‌های عضو اتاق بازرگانی، بتوانند از طریق پنجره واحد در بازار سرمایه پذیرش شودند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: بخش خصوصی از روند طولانی بودن پذیرش در بورس گلایه داشتند برای همین برای کوتاهی فرایند پذیرش این تفاهم نامه امضا شد تا قبل از پذیرش بسیاری از کارها، چون صورت‌های مالی شرکت‌ها انجام شود.
وی افزود: در بحث بورس املاک مستغلات قرار است علاوه بر املاک، امتیازات اموال نیز معامله شود و در حوزه املاک ۲ مشکل نقدشوندگی و کشف قیمت داریم.
قالیباف اصل اضافه کرد: ایجاد بورس املاک ایده خوبی است، زیرا بسیاری از نهاد‌های دولتی و خصوصی، املاک و اموال زیاد دارند، اما نمی‌توانند نقد کنند بورس املاک به عنوان ابزار تامین مالی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این بورس املاک و مستغلات شرکت سهامی عام است ادامه داد: این بورس بیشتر با محوریت بخش خصوصی است و سهام آن بعد از پذیره نویسی، به مردم واگذار می‌شود و کمک به نقد شوندگی اموال می‌کند.
قالیباف اصل درباره دومین‌ای تی اف دولتی گفت: هنوز درخواستی از سوی وزارت اقتصاد به سازمان بورس نیامده است.

برای ورود به بورس، دارایی‌های ضروری را نفروشید
مدیرعامل بورس تهران گفت: افراد برای ورود به بورس از پس انداز‌های خود استفاده کنند و دارایی‌های مورد نیاز خود را نفروشند.
آقای علی صحرایی در حاشیه مراسم تفاهم نامه همکاری ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه درباره رونق این روز‌های بازار سرمایه افزود: مردم بورس را بهترین بازار برای سرمایه گذاری انتخاب کردند بطوریکه با هر میزان سرمایه می‌توانند وارد این بازار شوند.
وی ادامه داد: بازار سرمایه به عوامل اقتصادی و سیاسی واکنش نشان می‌دهد بر این اساس، مردم باید برای ورود به بازار سرمایه با تحلیل وارد شوند و دنباله رو تحلیل‌های فضای مجازی نروند.
صحرایی اضافه کرد: افرادی که دانش کافی ندارند از ابزار ها‌ی مختلف، چون صندوق‌های سرمایه گذاری استفاده کنند و متنوع سازی در خرید سهام را رعایت کنند.
مدیرعامل بورس تهران گفت: بازار بورس همچنان که بازده دارد، ریسک هم دارد پس از افراد دارای شناسنامه تحلیلی در بازار استفاده کنند.
وی افزود: براساس قانونی که امسال تصویب شد شرکت‌های بورسی که در سال ۹۹ نمادشان در بازار بورس درج شود سازمان امور مالیات به مباحث مالیاتیشان در سال‌های گذشته ورود پیدا نمی‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای سواد محیط‌زیستی دانش‌آموزان در بلداجی
تساوی نماینده کردستان در رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور
افتتاح کریدور شهدای اقتدار منطقه آزاد ارس
کاهش ۱۴ درصدی ورودی سد‌های استان اردبیل
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
پیگیری لیگ بسکتبال بانوان با دیدار‌های هفته پنجم
بانوی یزدی، مرهمِ درد فرشتگان کوچک
مادر شهیدان گلگون آسمانی شد
برخورد ۲ سواری در جاده نورآباد به رستم با یک کشته و پنج مصدوم
­هشدار درباره کلاهبرداری‌های اینترنتی به مناسبت بلک فرایدی یاجمعه سیاه
شهربابک در جمع شهرستانهای تولید زعفران
نشان برنز تیم اپه مردان قطعی شد
پایداری وضعیت جوی در کردستان
مراسم تشییع شهید گمنام در باخرز
کشف ۲۰۰۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۴۷ میلیارد تومان
نوزاد عجول زرندی پیش از رسیدن به بیمارستان در منزل به دنیا آمد
نشست خبری و همایش فعالان رسانه محله محور بویین میاندشت
تشریح برنامه‌های وداع و تشییع شهدای گمنام در آذربایجان شرقی
دانشگاه‌ها محور توسعه صنایع خلاق و فرهنگی هستند
توسعه تبادلات تجاری با کشور‌های آسیای میانه اولویت دولت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)