• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
خراسان رضوی » اقتصادی
استاندار خراسان رضوی:

قصد دولت، تسهیل‌گری و حمایت از طرح ها است

استاندار خراسان رضوی بر حرکت به سمت خصوصی سازی تأکید کرد و گفت: نکته ممتاز دولت جایگزین کردن تسهیل‌گری و حمایت، با تصدی‌گری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی در دیدار با مدیران سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعقصد دولت، تسهیل‌گری و حمایت از طرح ها است معدنی ایران و جمعی از مدیران استانی که امروز در استانداری برگزار شد، تصریح کرد: از همین حالا باید به سمت بخش خصوصی خالص حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه ۹۵ درصد از فعالیت‌های اقتصادی در خراسان رضوی از طرف بخش خصوصی است، تاکید کرد: استان ما به خوبی از این قابلیت برخوردار است و ما آمادگی داریم از هر فعالیت بخش خصوصی در این حوزه حمایت کنیم.


رزم حسینی در ادامه به شرایط نسبتا خوب خراسان رضوی در حوزه گوهرسنگ‌ها اشاره کرد و گفت: باید موانع واردات و صادرات رفع و زمینه برای فعالیت در این حوزه مهیا شود.

 

او به پیشینه خراسان در این نوع فعالیت‌ها پرداخت و افزود: نامگذاری مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ‌ها را به فال نیک می‌گیریم و تلاش خواهیم کرد این رشته از فعالیت‌ها گسترش پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر جلوگیری از خام‌فروشی ادامه داد: در اولین مرحله باید از مرز دوغارون سنگ خام وارد کنیم و فرآوری آن را در ایران انجام دهیم.

رزم‌حسینی بر ضرورت پیگیری مباحث اکتشاف، آموزش و حمایت از کسب و کار‌های خرد هم تأکید و بیان کرد: زمینه برای گسترش و توسعه این حوزه از فعالیت‌های اقتصادی در استان بسیار مناسب است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به آغاز واردات سنگ خام در ایران از خراسان رضوی، اظهار کرد: با همکاری ایمیدرو تسهیل‌گری واردات را فعال خواهیم کرد و از ظرفیت‌های استان به خوبی بهره خواهیم برد.

 

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز با ابراز تاسف از اینکه بخش قابل توجهی از سنگ‌ها به شکل خام و به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود، گفت: هیچ سازمانی مسوولیت امر آموزش و اکتشاف در حوزه سنگ‌های قیمتی را بر عهده ندارد.

خداداد غریب پور افزود: ما در این زمینه چهار کمیته تشکیل دادیم و در صورت به نتیجه رسیدن طرح، ۵۰۰ هزار شغل در ۲۸۰ حرفه ایجاد خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز با اشاره به وجود سنگ‌های قیمتی فراوان در استان و ظرفیت بالقوه زائرین این کلانشهر مذهبی گفت: با وجود ظرفیت‌های فراوان تنها بخشی از تولیدات جواهرآلات و سنگ‌های قیمتی، فرآوری و به فروش می‌رسد.

علی رسولیان به امضای تفاهم‌نامه میان استانداری خراسان رضوی و ایمیدرو برای تأسیس بازارچه گوهر سنگ‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان رضوی تولیدکنندگان بسیار خوبی داریم که با امکانات بسیار اندک مشغول فعالیت هستند و این بازارچه می‌تواند به همه این فعالیت‌ها سامان دهد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور نیز از فقدان آگاهی نسبت به ثروت‌های ملی انتقاد کرد و گفت: مشکل اصلی در حوزه سنگ‌های قیمتی، ثبت نشدن آن‌هاست.

علیرضا شهیدی بر همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای شناسایی مناطق برخودار از سنگ‌های قیمتی تأکید کرد و افزود: باید بتوانیم از این مناطق حمایت کنیم و امنیت شغلی به وجود آوریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)