• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۹۴۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
اقتصادی » مسکن
از مرحله طراحی تا صدور پایان کار

احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی شهری و روستایی مددجویان

تفاهم نامه مشارکت در ساخت مسکن برای افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار بین بنیاد مسکن ،سازمان بهزیستی کشور و قرارگاه خاتم الانبیا امضا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  امروز تفاهم نامه مشارکت ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای افراد معلول و زنان سرپرست خانوار بین بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و قرارگاه خاتم الانبیاء امضا شد در این مراسم وحید قبادی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از ابتدایی تاسیس سازمان بهزیستی ۱۲۳ هزار واحد مسکونی ساخته و از این تعداد ۸۷ هزارواحد در دولت کنونی ساخته شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور با دستگاههایی، چون بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، وزارت راه و شهرسازی، وزارت تعاون، قرارگاه خاتم الانبیا و انجمن خیرین مسکن ساز در حوزه مسکن همکاری می‌کند.
قبادی افزود: در ساخت مسکن برای مددجویان در محدود مناطق روستایی با کمک بنیاد مسکن پیشرفت‌های خوبی داشتیم.
وی بیان کرد: از ۱۴ هزار خانوار بیش از ۲ معلول، تا کنون ۸ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی با حمایت‌های دستگاه‌های یاد شده (بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، وزارت راه و شهرسازی، وزارت تعاون، قرارگاه خاتم الانبیا و انجمن خیرین مسکن ساز) در حوزه مسکن ساخته شده است.
رئیس بنیاد مسکن ادامه داد: در این تفاهم نامه واحد‌های مسکونی شهری و روستایی با مساحت ۵۰ تا ۶۰ متر برای افراد دارای معلولیت شدید ساخته می‌شود.
قبادی بیان کرد: تفاوت این تفاهم نامه با سایر تفاهم نامه‌ها این است که از صفر تا صد کار ساخت یعنی از طراحی تا صدور پایان کار توسط بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و قرارگاه خاتم الانبیا انجام می‌شود و تقریبا برآورد اولیه برای ساخت هر متر مربع یک میلیون و ۵۵ هزار تومان است که ۷۵ درصد هزینه را سازمان بهزیستی و ۲۵ درصد را قرارگاه خاتم الانبیا پرداخت می‌کند.
وی ادامه داد: بنیاد مسکن کار‌های اجرایی، چون نظارت، صدور پایان نامه و... را برعهده دارد.
قبادی تصریح کرد: تامین اعتبار از سمت سازمان برنامه و بودجه و ستاد هدفمندی یارانه‌ها در کشور صورت گرفته و بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است و امید است تا پایان سال این تعداد واحد تکمیل و در اختیار مددجویان قرار گیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در ادامه مراسم سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با اشاره به اینکه قرارگاه خاتم الانبیا در ۲۸۵ نقطه کشور مشغول ساخت طرح‌های عمرانی است گفت: قرارگاه خاتم الانبیا در کنار طرح‌هایی که در سطح کشور در حال انجام است تصمیم دارد در حاشیه طرح‌های عمرانی در جهت محرومیت زدایی، به شناسایی روستا‌های محروم برای خدمت رسانی بپردازد.
وی افزود: قرارگاه خاتم الانبیا طرح‌های عمرانی در حوزه احداث ریل، جاده و درمانگاه و ... انجام می‌دهد و همچنین کارگاه‌های مختلفی برای اشتغالزایی افراد ساکن در روستا تدارک دیده ایم.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا افزود: در این تفاهم نامه ۲۵ درصد سرمایه توسط قرارگاه خاتم الانبیا تامین می‌شود و بنیاد مسکن نیز پروانه، پایان کار و نظارت را به صورت رایگان انجام می‌دهد.
در ادامه تابش مدیر بنیاد مسکن گفت: از امروز شاهد یک فعالیت مشترک سه جانبه برای ساخت۱۵۰۰ واحد مسکونی برای افراد دارای معلول و زنان سرپرست خانواده انجام می‌شود.
وی افزود: در سال گذشته ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی را برای معلولین اغاز کردیم که امسال ۷ هزار واحد به اتمام رسید و باقی در حال انجام است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن از همه امکانات برای ساخت مسکن استفاده می‌کند، گفت: اخیرا جلسه‌ای با بنیاد مستضعفان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انجمن خیرین مسکن ساز برای ساخت مسکن محرومین برگزار شد که ستاد فرمان امام ۵۰ میلیارد تومان به طرح ساخت مسکن محرومین اختصاص می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنده بامعلولیت شدید وپنج بچه مستاجرم بارها به بهزیستی گفتم در روستا زمین پدریم هست برام خانه درست کنید که گوش ندادن به خانمم وام ودیعه مسکن هم بانک تجارت نداد گفت بودجه نداریم ۰۹۱۳۷۹۹۹۸۲۸۱خمیس آبادی چهارده ساله معلولیت شدید دارم
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی تازه برای نوجوانان از سیره حضرت فاطمه (س) در کتاب «ریحانه پیامبر»
شعرخوانی شعرای شمال فارس در رثای حضرت زهرا
آیین تشییع شش شهید گمنام در شهرکرد
معرفی فیلم‌های ایرانی جشنواره جهانی؛ روایتی از جنگ، عشق و انسانیت
پخت سمنوی نذری در شهر داران
دیدار مسئولان خوروبیابانک با خانواده شهیدان شمسایی در مهرجان
مالیات‌های مردم کرمانشاه، بودجه ۹ پروژه استان را تامین کرد
نوسازی سالن‌های مطالعه خوابگاه‌های دانشجویی
تداوم محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای گمنام بر دستان مردم شیراز
سازمان برنامه و بودجه در حال تهیه فهرست طرح‌های اولویت‌دار است
پرداخت حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال غرامت خشکسالی به کشاورزان کرمانشاهی
کیفیت هوای تاکستان و محمدیه در وضعیت قرمز/ قزوین ناسالم برای گروه‌های حساس
تشییع ۶ شهید گمنام دفاع مقدس در بوشهر (عکس)
تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه فرهنگیان گرگان
نوجوانان و جوانان اولویت برنامه های آموزشی مقابله با مواد مخدر
چیت سازیان، مردی که تا آخر ایستادگی کرد
پیکر‌های مطهر سه شهید گمنام در اردبیل تشییع شد
شهیدان، شاگردان مکتب امام حسین (ع)
تشییع پیکر ۹ شهید فاطمی همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)