• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۶۹۴۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
نخست وزیر لبنان

سازمان ملل رژیم صهیونیستی را به خروج از اراضی اشغالی ملزم کند

حسان دیاب از سازمان ملل خواست رژیم صهیونیستی را به خروج از اراضی اشغالی ملزم کند.

سازمان ملل رژیم صهیونیستی را به خروج از اراضی اشغالی ملزم کندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از بیروت، «حسان دیاب» نخست‌وزیر لبنان به همراه «زینه عکر» وزیر دفاع این کشور به مقر نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل «یونیفل» در «الناقوره» (در مرز لبنان و رژیم صهیونیستی) رفتند.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، دیاب طی سخنانی اعلام کرد، لبنان به اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ (که برای پایان دادن به جنگ ۳۳ روزه صادر شد) پایبند است و از سازمان ملل می‌خواهد دشمن اسرائیلی را به اجرای این قطعنامه و خروج از اراضی اشغالی ملزم کند.
وی ادامه داد: این دشمن حاکمیت زمینی، دریایی و هوایی لبنان را نقض و تهدید می‌کند، همچنین به اقدامات خصمانه خود تجاهر می‌کند تا به افکار عمومی بگوید قویتر از سازمان ملل و قطعنامه‌های بین‌المللی است.
دیاب گفت، حضور یونیفل در لبنان فقط به خواست بین‌المللی صورت نگرفته بلکه بنا به تمایل لبنان و همکاری اهالی جنوب این کشور نیز بوده است.
وی تأکید کرد: ادامه اشغالگری مانع از تثبیت ثبات می‌شود و ما از ذره‌ای از خاک خود کوتاه نخواهیم آمد.
حسان دیاب در پایان بر اهمیت ادامه کار یونیفل با هماهنگی ارتش لبنان نیز تأکید کرد.
«استیفانو دل کول» فرمانده کل یونیفل نیز در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با دیاب از همکاری دولت لبنان در انجام وظایف قدردانی کرد و آن را محور موفقیت برای حفظ آرامش در طول چهارده سال گذشته خواند.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری ارتش و دولت لبنان، مسایل حل نشده، حل شوند و از تنش‎ها کاسته شود.
فرمانده کل یونیفیل، استفانو دل کول، اظهار داشت که مشتاقانه با دولت لبنان به ویژه ارتش لبنان برای اجرای قطعنامه‌های بین المللی به ویژه قطعنامه ۱۷۰۱ همکاری کنیم و وی اظهار داشت: "من از همکاری مستمر که محور موفقیت جمعی در حفظ آرامش است، همکاری می‌کنم. "
 
وزیر بهداشت لبنان: مقاومت سرلوحه‌ای برای مقابله با چالش‌های امروز است
سازمان ملل رژیم صهیونیستی را به خروج از اراضی اشغالی ملزم کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بیروت، حمد حسن وزیر بهداشت لبنان در دیدار با شیخ احمد قبلان عضو ارشد مجلس اعلای شیعیان لبنان به مناسبت سالروز آزادسازی جنوب این کشور گفت، مقاومت درس مقابله با چالش‌های کنونی را ارائه کرده است.
حمد حسن در این دیدار، وضعیت عمومی لبنان بویژه تدابیر مربوط به مقابله با شیوع کرونا را تشریح و بر ضرورت اتخاذ اقدامات پیشگیرانه بهتر با همکاری علمای دینی تأکید کرد.
شیخ احمد قبلان عضو ارشد مجلس اعلی شیعیان لبنان نیز از تلاش‌های وزارت بهداشت، شخص وزیر و تمام کادر درمانی در راستای مقابله با کرونا قدردانی کرد.
وزیر بهداشت لبنان هم بار دیگر اعلام کرد که توصیه‌های مراجع دینی و فتوا‌های آن‌ها برای مقابله با شیوع کرونا بویژه توصیه‌های مربوط به ماه مبارک رمضان در کنترل این بیماری بسیار موثر بوده است
حمد حسن در ادامه با اشاره به سالگرد آزادسازی جنوب لبنان گفت امروز تأکید می‌کنیم عید آزادسازی و پیروزی که به کمک تمام لبنانی‌ها و ایستادگی آن‌ها رقم خورد یک نقطه روشن در تاریخ جدید لبنان است و از این مقاومت می‌آموزیم که چطور با چالش‌ها مقابله کنیم.
 
پیام صنعا: تا آزادی شبعا از دست صهیونیست‌ها درکنار لبنان ایستاده ایم
سازمان ملل رژیم صهیونیستی را به خروج از اراضی اشغالی ملزم کندپیام صنعا به رئیس جمهور لبنان، ما در کنار شما تا آزادی مزارع شبعا از دست اشغالگران صهیونیست ایستاده ایم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بیروت، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن به مناسبت سالگرد آزادسازی جنوب لبنان پیام تبریکی به میشل عون رئیس جمهور این کشور ارسال کرد.
مهدی المشاط در این پیام تبریک گفت، ۲۵ می ۲۰۰۰ ضمن اینکه یک پیروزی تاریخی را ثبت کرد، با کنار زدن توهم ارتش شکست‌ناپذیر (صهیونیستی) پایان زمان شکست‌ها و آغاز زمان پیروزی‌ها را نیز مسجل کرد.
وی افزود، روز ۲۵ می ۲۰۰۰ بهترین دلیل بر آن است که صلح با این دشمن وجود ندارد و گزینه مقاومت تنها راه برای آزادسازی اراضی از لوث اشغالگر است.
رئیس شورای عالی سیاسی یمن تصریح کرد، آزادسازی مابقی اراضی اشغالی به اراده ملت‌ها بستگی دارد و «قوای از نفس افتاده» مانع آن‌ها نخواهند شد.
وی در ادامه بر ایستادگی ملت یمن در کنار ملت لبنان تا آزادسازی کامل اراضی لبنان در «مزارع شبعا» و بسط کامل حاکمیت دولت لبنان تأکید کرد.
مهدی المشاط در پایان اعلام کرد، صلح دائمی در منطقه غرب آسیا تنها با پایان اشغالگری رژیم اسرائیل در لبنان، فلسطین و سوریه امکان‌پذیر است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)