• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۲۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری
اخباری از مترو تهران

تغییر قیمت بلیت متروی تهران و حومه از ابتدای خرداد

نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از تغییر قیمت بلیت متروی تهران و حومه از ابتدای خرداد خبر داد.

کاهش سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ متروی تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه طبق مصوبه اعمال افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی شهر تهران باید از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری این تغییرات برابر مصوبه ابلاغ شده اعمال می‌شد، افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا این افزایش قیمت برخلاف سال‌های قبل با کمی تاخیر از روز پنجشنبه یکم خرداد اعمال می‌شود.
نوبخت افزود: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران قیمت بلیت مترو برای بلیت تک سفره ۱۵۰۰ تومان، تک سفره حومه ۱۷۰۰ تومان، تک سفره هشتگرد ۵۰۰۰ تومان و تک سفره فرودگاه امام خمینی (ره) همانند سال گذشته بدون افزایش ۹۰۰۰ تومان تعیین شده است.
مدیرعامل شرکت بهره بر داری مترو تهران و حومه گفت: افرادی که از خطوط حومه‌ای استفاده می‌کنند باید در ایستگاه مبدا بلیت تک سفره حومه، هشتگرد و فرودگاه را تهیه کنند.
وی با اشاره به اینکه مسافران خط حومه‌ای باید برای استفاده از مترو بلیت مخصوص تهیه کنند، گفت: ناحیه بندی خط حومه‌ای تهران (صادقیه) -کرج -گلشهر نیز همانند خطوط درون شهری است و شهروندانی که مسافت‌های کوتاه تری استفاده می‌کنند می‌توانند با استفاده از بلیت‌های مبلغ دار از تخفیف بیشتری استفاده و هزینه کمتری را پرداخت کنند.
مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: امسال هم مانند سال گذشته کارت بلیت اقشار خاص با تخفیف‌های مصوب شده ارایه می‌شود و سقف مبلغ قابل شارژ در این کارت بلیت‌ها با دو برابر افزایش از ۱۵۰ هزارتومان به ۳۰۰ هزار تومان رسیده است.
مسافران محترم می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت metro.tehran.ir مراجعه کنند.

 خدمات رسانی در خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه در روز جهانی قدس 
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران از خدمات رسانی متروی تهران و حومه همانند روز‌های تعطیل در روز قدس خبر داد.
آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس، از سوی امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران برای حمایت از مردم فلسطین نامگذاری شد، این روز نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه است. امروزه علاوه بر ایران، در کشور‌های مختلفی از جهان راهپیمایی و مراسم روز قدس برگزار می‌شود، اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های که به وجودآمده شاهد راهپیمایی‌های مردمی گسترده مانند سال‌های گذشته نخواهیم بود.
شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه نیز با آمادگی کامل در روز جمعه ۲ خرداد ۱۳۹۹ در تمامی خطوط هفتگانه متروی تهران و حومه همانند روز‌های تعطیل سرویس دهی خواهد کرد.

 کاهش سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ متروی تهران 
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از کاهش سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳متروی تهران در راستای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
فرنوش نوبخت با اعلام این خبر گفت: برای افزایش رفاه حال شهروندان و کاهش تعداد مسافران در هنگام استفاده از مترو تهران از روز سه شنبه سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۳ مترو تهران از هفت دقیقه به شش دقیقه کاهش یافته است.
وی افزود: با کاهش یک دقیقه‌ای در سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ توانستیم گام جدیدی را در کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها برداریم.
نوبخت در ادامه با بیان اینکه متروی تهران به علت شیوع ویروس کرونا با کاهش مسافر همراه شد، تصریح کرد: در شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه برای هر چه بهتر اجرایی شدن طرح فاصله‌گذاری اجتماعی پیش از این سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۳ را نیز با بکارگیری تمام ظرفیت کاهش دادیم و با تلاش‌های فراوان این بار توانستیم سرفاصله حرکت قطار‌های خط ۳ را از هفت دقیقه به شش دقیقه کاهش دهیم.
وی با اشاره به اینکه کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در شرایط فعلی کار بسیار سختی است، افزود: امیدواریم با این کار شاهد کم شدن ازدحام جمعیت در ایستگاه خط سه متروی تهران باشیم.
در حال حاضر سرفاصله خرکت قطار‌ها در خطوط ۱و ۴ سه و نیم دقیقه است ودر خط دو از سه و نیم دقیقه به سه دقیقه کاهش یافته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
افزایش قیمت بالایی است
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)