• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۸۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
سیاسی » مجلس
در کمیسیون امنیت ملی مجلس

تصویب طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از تصویب تمام مفاد طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت در کمیسیون متبوعش خبر داد.

تصویب طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای سیدحسین نقوی‌حسینی در تشریح نشست امروز (شنبه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: جلسه با هدف بررسی و تصویب طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت تشکیل شد.
نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این جلسه موارد پیشنهادی (ماده به ماده) قرائت و نظرات اعضا در یافت و جمع بندی شد. اولاً به عنوان طرح به این ترتیب اصلاح شد؛ «طرح مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت».
وی ادامه داد: در ماده ۱ کلیه دستگاه‌های کشور موظف می‌شوند با استفاده از همه ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین المللی با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی مقابله کنند، به ویژه مقابله با اقدامات جنگ طلبانه، تروریستی، محاصره انسانی، شهرک‌سازی، آواره کردن مردم فلسطین و اشغال سرزمین‌های کشور‌ها از جمله جولان.
این نماینده مردم در مجلس دهم اظهار کرد: در ماده ۲ تاکید بر اجرای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی مبنی بر حمایت از پایتختی قدس به عنوان پایتخت فلسطین شده است.
آقای نقوی حسینی گفت: در ماده ۳ تاکید بر الزام دولت مبنی بر حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین به ویژه ماده ۸ قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین دارد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: در ماده ۴ صدور هرگونه مجوز مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم به اشخاص حقیقی و حقوقی در نمایشگاه ها، همایش‌ها و گردهمایی‌ها ممنوع است.
نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در ماده ۵ هرگونه فعالیت سکو‌های نرم‌افزاری رژیم‌صهیونیستی در جغرافیای سایبری کشور ممنوع است. همچنین ارائه سرویس به آن‌ها و نیز هرگونه استفاده از محصولات سخت افزاری و نرم افزاری که در رژیم صهیونیستی دارای شعبه تولیدی هستند ممنوع است.
وی ادامه داد: در ماده بعدی هر گونه همکاری یا جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و فساد فی الارض خواهد بود. همچنین در ماده بعدی هر گونه همکاری، تعامل و توافق سیاسی با نهاد‌ها و افراد رسمی و غیر رسمی وابسته به رژیم صهیونیستی ممنوع است.
این نماینده مردم در مجلس دهم اظهار کرد: در این بین در ماده بعدی ورود کلیه صهیونیست‌های تابع رژیم اشغالگر شامل اشخاص حقیقی و حقوقی به جمهوری اسلامی ممنوع است. همچنین در ماده دیگر این طرح سفر اتباع ایرانی به سرزمین فلسطین اشغالی ممنوع است.
آقای نقوی حسینی گفت: در ماده بعدی طرح یاد شده آمده که دادستان کل کشور با همکاری وزارت خارجه و دفتر خدمات حقوقی ریاست جمهوری مکلف است با بهره مندی از ظرفیت‌های مراجع و نهاد‌های داخلی و خارجی و بین‌المللی نسبت به حمایت از مردم فلسطین و سایر قربانیان نسبت به طرح شکایت، محاکمه و اجرای احکام مجازات سران جنایتکار رژیم اشغالگر اقدام نماید.
وی ادامه داد: در ماده بعدی نیز وزارت امور خارجه موظف شده طرح جمهوری اسلامی مبنی بر همه پرسی ملی در سرزمین فلسطین را که در سازمان ملل به ثبت رسیده است را پیگیری نماید.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: همچنین در ماده دیگری از این طرح، دولت موظف شده از فعالیت دولتی‌ها ملت‌ها و سازمان‌های مردم نهاد داخلی و بین المللی مبنی بر حمایت از آزادسازی قدس و محکومیت و تحریم رژیم اشغالگر قدس حمایت کند و در ماده بعدی پیشنهاد شده که کمیته با شرکت وزارت خارجه، اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، نیروی قدس، وزارت دادگستری، کشور، دفاع و دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی تشکیل شود و در آخرین ماده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف شده از ساخت فیلم‌های افشا کننده جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی حمایت کند. این طرح در ۱۵ ماده به تصویب کمیسیون رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)