• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۲۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
اجتماعی » جامعه و شهری
در صورت اجرای بلندمدت فاصله گذاری

احتمال تغییرکرایه‌های تاکسی

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران: اگر طرح فاصله گذاری هوشمند در بلندمدت اجرا شود، برچسب‌های نرخ کرایه جدید به تاکسیرانان ابلاغ خواهد شد.

احتمال تغییرکرایه‌های تاکسیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا قنادان، در‌باره اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در ناوگان تاکسیرانی و کاهش درآمد تاکسیرانان توضیح داد: با اجرای این طرح در ناوگان تاکسیرانی تعداد مسافران از چهار نفر به سه نفر کاهش پیدا کرد که همین سبب کاهش درآمد تاکسیرانان شده است. باتوجه به رعایت این طرح، مسافران کرایه نفر چهارم را میان خود تقسیم می‌کنند تا به راننده هم فشار مالی مازاد دیگری وارد نشود.
او در پاسخ به این پرسش که آیا تقسیم کرایه نفر چهارم با دستور سازمان صورت گرفته است، توضیح داد: سوار شدن دو مسافر در صندلی عقب تاکسی‌ها درحال تبدیل به یک فرهنگ عمومی است. گزارش‌های اعتراضی مسافران در سامانه ۱۸۸۸ بسیار کاهش یافته و از طرفی تبدیل به یک مطالبه مردمی شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در ادامه افزود: سازمان تاکسیرانی در یکی از جلسات ستاد فرماندهی کرونا تهران درخواست کرد که ستاد مدت زمان اجرای فاصله گذاری هوشمند را اعلام کند تا سازمان تاکسیرانی برای تصمیم گیری‌ها از جمله تغییر نرخ کرایه بلاتکلیف نماند.
به گفته قنادان؛ اگر قرار بر افزایش کرایه تاکسی‌ها باشد، باید برچسب‌های نرخ کرایه بازنگری شوند؛ یعنی برچسب‌های نرخ کرایه قدیمی جمع آوری و برچسب‌های نرخ کرایه جدید بر مبنای دستورالعمل توزیع شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانان تهران با بیان اینکه چاپ، توزیع و امحاء برچسب‌ها هزینه و بار اجرایی بسیار سنگینی برای سازمان دارد، یادآور شد: همچنین مدت زمان اجرای آن نیز چند هفته طول خواهد کشید.
او با تأکید براینکه از تاکسیرانان درخواست شده، ظرفیت قانونی مسافران را در وضعیت کنونی رعایت کنند، گفت: اگر در روز‌های ابتدایی اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی ۴۰ درصد از تاکسیرانان این موضوع را رعایت نمی‌کردند درحال حاضر کمتر از ۱۰ درصد گزارش‌های مبنی بر رعایت نشدن این طرح توسط تاکسیرانان گزارش می‌شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانان تهران بیان کرد: همچنین به تاکسیرانان توصیه شده که اگر مسافری اصرار داشت که هزینه مازادی پرداخت نکند، با او مساعدت کنند و کرایه اضافه‌ای دریافت نشود. اما در شرایط کنونی بیشتر مسافران می‌خواهند که کرایه نفر چهارم را بین سه نفر تقسیم کنند تا به تاکسیرانان هم فشاری وارد نشود.

کاهش آمار گزارش‌های اعتراضی شهروندان

همزمان با گسترش ویروس کرونا در پایتخت و اجرای طرح‌های مختلف در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری، سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در ۱۸ فروردین اعلام کرد که رانندگان تاکسی جهت پیشگیری از شیوع کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند مجاز به سوار کردن دو مسافر در صندلی عقب خودرو هستند. همچنین نرخ کرایه تاکسی برای مسافران مشابه سال گذشته در نظر گرفته شد و بنابر ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا کرایه مازادی نباید از مسافران دریافت شود.
طرح فاصله گذاری هوشمند در ناوگان تاکسیرانی درحالی اجرا شد که دولت هیچ طرحی برای جبران کاهش درآمد تاکسیرانان در نظر نداشت؛ همین مسئله سبب اعتراض جمع بسیاری از تاکسیرانان تهران شد. چند روز پس از ابلاغ رسمی طرح فاصله گذاری هوشمند، گزارشاتی مبنی بر رعایت نکردن این طرح توسط تاکسیرانان اعلام شد. تاکسیرانانی که قبل از اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، در اسفند ماه سال گذشته به صورت داوطلبی این طرح را اجرا کرده بودند.
آمار گزارش‌های اعتراضی شهروندان از هفته گذشته نسبت به این موضوع کاهش یافته و کرایه نفر چهارم میان مسافران تقسیم می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)