• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۹۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
اجتماعی » جامعه و شهری
جهرمی در حاشیه نشست هیئت دولت

لزوم تقویت پویش «از خانه بخریم»

وزیر ارتباطات: پویش «از خانه بخریم» تکمیل کننده پویش «در خانه بمانیم» است که جامعه فعالان مجازی آن را با جدیت دنبال می‌کند.

آقای محمد جواد آذری جهرمی در حاشیه نشست هیئت دولت در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ما نمی‌توانیم به مردم فقط بگوییم در خانه بمانید بلکه باید نیاز‌های آن‌ها را هم تامین کنیم و این اقدامی است که اتحادیه کسب و کار‌های مجازی، وزارت صمت، وزارت ارتباطات، صدا و سیما و دیگر دستگاه‌های دخیل در این موضوع با همکاری یکدیگر پیش می‌برند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در خصوص ساز و کار خرید‌های اینترنتی گفت: سهم شرکت‌های اینترنتی از خرید "خرده فروشی در کشور" و "خرید مردم" در سال ۱۳۹۸ به لحاظ مبلغی به شش و نیم درصد رسید، اما با شیوع کرونا این مقدار به لحاظ عددی افت کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: ما هدف گذاری کردیم که این مقدار را به ۱۰ درصد برسانیم و خدمات به مردم را از طریق خرید اینترنتی افزایش دهیم به همین دلیل جلسه‌های متعددی را با گروه‌های مختلف گذاشتیم.
آذری جهرمی گفت: این موضوع باعث شد حجم زیادی از نیروی انسانی یعنی بیش از ۲۴۰۰ نفر در این شرکت‌ها و در همین مدت کوتاه استخدام شوند که در حال حاضر بخشی از این استخدام‌ها انجام شده و یا در حال انجام است.
وی افزود: ظرفیت ناوگان حمل و نقل برای انتقال بسته‌ها و سفارش‌های مردم در حال افزایش است که این‌ها اکنون جوابگوی نیاز مردم نیست و به همین منظور تسهیلاتی را از سمت وزارت نفت برای سوخت این ناوگان در نظر گرفته‌ایم که بتوانند اقلام و کالا‌های سفارشی را تامین کنند و پروتکل‌های بهداشتی با وزارت بهداشت هماهنگ کرده ایم که ابلاغ کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: من فکر می‌کنم تا پایان فروردین و با توجه به شیوع کرونا در سراسر کشور شرایط را به حدی برسانیم که این سطح ۱۰ درصد را در کلانشهر‌ها بتوانیم پوشش دهیم و برای شهر‌های کوچک هم پلتفرمی را تهیه کرده‌ایم که با همکاری سازمان بسیج پیش می‌بریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جهرمی افزود: طبق مذاکره اولیه‌ای که انجام شده است قرار شد بسیج وارد میدان شود و بتواند برخی نیاز‌های مردم را در شهر‌های کوچک از سوپرمارکت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی، به دست مردمی که در خانه مانده‌اند، برساند.
وی در خصوص پهنای باند اینترنت گفت: با توجه به این که امروز تمام فعالیت‌های کشور از آموزش و خرید و سلامت و سرگرمی به صورت مجازی شده است، همه این‌ها روی چارچوب شبکه ما قرار گرفته و آزمونی بزرگ برای ماست که البته در همه کشور‌های دنیا هم با این مسئله مواجه هستند و شبکه در بسیاری کشور‌ها به دلیل بالا رفتن ترافیک، کُند شده و این پدیده‌ای جهانی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: ما از قبل از عید تلاش زیادی کردیم و واقعیتش این است که روی شبکه تلفن همراه محدودیت فرکانسی داریم و فرکانس‌های ما به اتمام رسیده است.
وی افزود: بخشی از باند فرکانسی طلایی کشور همچنان در اختیار صدا و سیماست که اگر بشود می‌خواهیم این فرکانس را به شبکه موبایل برگردانیم تا نیاز مردم را جوابگو باشیم و بخشی هم در ارتباط با شبکه خانگی بود که مشکلات آن برطرف شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جهرمی گفت: بخش‌هایی از کشور همچنان دچار مشکل هستند و ما در سیستم مانیتورینگ خودمان می‌بینیم که وضعیت عمومی شبکه ارتباطی کشور بهتر شده است. البته پریروز که آن طرح فاصله گذاری اجتماعی آغاز شد، فشار روی شبکه دوباره بالاتر رفت و درحال ارتقای آن هستیم.
وی افزود: همه بخش‌های شرکت‌های اینترنتی در تلاش هستند که بتوانند ظرفیت را افزایش دهند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ما قطعی شبکه نداریم مگر مواردی مثل سیل که فیبر نوری را قطع کند. به غیر از این، به صورت عمومی قطعی نداریم. از مردم خواهش می‌کنم در ساعتی که در خانه هستند از طریق اینترنت خانگی نیاز‌های خود را برطرف کنند و روی شبکه اینترنت خانگی باشند.
جهرمی افزود: آن‌هایی که اینترنت خانگی ندارند ما دستورالعمل داریم که مخابرات ایران و شرکت‌ها ظرف مدت بیست و چهار ساعت، برای آن‌ها اینترنت خانگی فراهم کنند.
وی گفت: سرعت اینترنت خانگی کمی پایین‌تر است و متوسط شبکه خانگی ما ۸ مگابیت است، ولی شبکه (۴G) تا ۲۴ مگابیت به صورت متوسط سرعت دارد. البته برخی نیاز‌ها با اینترنت خانگی قابل تامین است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: ما طرحی را هم از دیروز در تهران و قم آغاز کردیم که فراخوان دو میلیون مشترک خانگی را تا پایان هفته می‌دهیم به طوری که فناوری آن را روی VDSL که سرعتش تا ۷۰ مگابیت برثانیه است و از سرعت نسل چهارم بیشتر است، ​ببریم. در این طرح اگر مشترکان، اشتراک خانگی هم خواستند بگیرند ما تامین می‌کنیم.
جهرمی گفت: درباره نیازمندی‌های سه هفته قبل، ما در حال مذاکره با ستاد ملی کرونا هستیم که اگر اعتباراتش تامین شد برای نیمه دوم فروردین مجدد بتوانیم اینترنت رایگان را در خانه‌ها تامین کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود سامانه بارشی از فردا به لرستان
مهار آتش سوزی جنگل های دیزمار
استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی ابزار امروز استکبار جهانی در عرصه جنگ نرم
آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان
راه اندازی باشگاه دانش اموزی سبزنامه از برگ تا برگ در صومعه سرا
اخبار کوتاه جمعه ۲۳ آبان در گلستان
یادواره شهدای منطقه شمال شهر اصفهان
جهاد پزشکان جهادی در معمولان
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در خاتم
افتتاح مرغداری گوشتی در مرند
اختتامیه جشنواره پروازی هما در رامیان
بازگشایی محور ریلی هرمزگان و از سرگیری حرکت قطار‌ها
استقبال از مدال آورگلستانی مسابقات بازی‌های همبستگی  کشورهای اسلامی
برگزاری نشست کتابخوان فرهنگ محلی در سمنان
برداشت سیب زمینی پاییزه در الیگودرز
همدلی مردم روستای خوش ییلاق برای ساخت مسجد جامع
ارائه خدمات به بیش از ٣٢٠ نفر از اهالی روستای رباط پشت بادام
فعال اجتماعی سراوانی جوان تاثیر گذار اجتماعی ایران شد
کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)