• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۸۳۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
از ۱۰۰۷۵ نفر مبتلا به کرونا

بهبود و ترخیص ۳۲۷۶ نفر از بیماران مبتلا به کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت از بهبود و ترخیص ۳۲۷۶ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کووید-۱۹ خبر داد.

دکتر کیانوش جهانپور در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۰۰۷۵ نفر افزایش یافت.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهبود و ترخیص ۳۲۷۶ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کووید-۱۹ خبرداد و گفت: از روز گذشته تا کنون ۱۰۷۵ بیمار جدید مبتلا به این ویروس شناسایی شدند.
به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۴۲۹ مورد رسید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای جهانپور موارد جدید شناسایی بیماران کووید ۱۹ در کشور را به تفکیک استان‌ها به شرح زیر اعلام کرد:

♦️تهران: ۳۰۳
♦️قم: ۴۲
♦️گیلان: ۸۴
♦️اصفهان: ۴
♦️البرز: ۷۴
♦️مازندران: ۷۹
♦️مرکزی: ۸۸
♦️قزوین: ۴۲
♦️سمنان: ۴۰
♦️گلستان: ۲۵
♦️خراسان رضوی: ۲۹
♦️فارس: ۲۹
♦️لرستان: ۲۵
♦️آذربایجان شرقی: ۷
♦️خوزستان: ۳۱
♦️یزد: ۲۱
♦️زنجان: ۱۷
♦️کردستان: ۹
♦️اردبیل: ۱۴
♦️کرمانشاه: ۲۰
♦️کرمان: ۷
♦️همدان: ۱۲
♦️سیستان و بلوچستان: ۶
♦️هرمزگان: ۰
♦️خراسان جنوبی: ۱۲
♦️خراسان شمالی: ۰
♦️چهارمحال و بختیاری: ۱۱
♦️ایلام: ۷
♦️آذربایجان غربی: ۱۹
♦️کهگیلویه و بویراحمد: ۱۵
♦️بوشهر: ۳
 
 دلالی، معضل قدیمی تهیه دارو 
دکتر کیانوش جهانپور درباره اینکه گفته شده دارو‌هایی برای آنفلوآنزا درنظر گرفته شده درحالی که با مراجعه به داروخانه‌ها مطرح می‌شود که این دارو وجود ندارد، اما همان دارو در بیرون از داروخانه توسط دلالان دارو به فروش می‌رسد، پاسخ گفت: این مشکلی قدیمی است و در کشور ما وجود دارد و حالا افراد مختلفی حتی بدون تجویز برای پیشگیری و یا برداشت‌های شخصی خودشان، شروع به تجویز دارو و آن را حتی انبار نیز می‌کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: متاسفانه به محض اینکه درخصوص یک کالایی صحبت می‌شود بلافاصله آن کالا در بازار غیررسمی، حتی با چند برابر قیمت وجود دارد و مردم هم به سمت این بازار‌های غیررسمی هجوم پیدا و آن دارو را تهیه می‌کنند. قاعدتا تا تقاضا وجود دارد، عرضه هم متوقف نخواهد شد.
آقای جهانپور با بیان اینکه در پروتکل سرپایی، دو مورد دارو قید شده است که با تشخیص و یا تجویز پزشکان متخصص، عفونی، داخلی یا رشته‌های مرتبط ریه، این دارو‌ها در اختیار داروخانه‌های منتخب قرار گرفت، تاکید کرد: تقریبا پوشش این دارو‌ها کامل است و در موارد دیگر هم اولویت با بیمارانی است که در بیمارستان بستری هستند، چون دارویی که ذکر شد (آنفلوانزا)، جزو پروتکل چهار داروی بیماران بستری است و باتوجه به اینکه بسیج عمومی سلامت بیش از دو هزار مرکز خدمات سلامت در سراسر کشور دارد که به‌طور روزانه ۱۶ ساعت فعالیت دارند، افراد مظنون به ابتلا را مورد واکاوی، بررسی و معاینه قرار می‌دهند و در صورت نیاز، دارو در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی تاکید کرد: افرادی هم که مشکوک به ابتلا باشند باید به بیمارستان ارجاع داده شوند و بازهم در بیمارستان در صورت تشخیص، بستری می‌شوند و تحت نظر قرار می‌گیرند.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه از طریق نظام بهداشتی و سامانه سلامت، نیاز افراد مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: افرادی که احتمال ابتلا به ویروس را دارند و یا شکایتی دارند در سامانه سلامت مراجعه کنند و این سامانه تنها سامانه وزارت بهداشت است که افرادی که در آن ثبت نام کنند اطلاعات آن‌ها در پرونده الکترونیکی سلامت درج می‌شود و قابل پیگیری است و با آن‌ها در صورت نیاز تماس گرفته می‌شود تا بررسی‌های بیشتر برای سلامت آن‌ها شکل گیرد.
آقای جهانپور همچنین درباره اینکه برخی از بیمارستان‌ها برای درمان بیماران کرونا، پول دریافت می‌کنند درحالیکه وزارت بهداشت این موضوع را ممنوع اعلام کرده است، پاسخ گفت: باید در ابتدا نام آن بیمارستان مشخص باشد و بیمارانی که ابتلای آن‌ها به کووید ۱۹ تایید شده باشد هزینه هایشان از محل منابعشان تخصیص پیدا می‌کند، اما ممکن است فردی به عنوان محتمل یا مشکوک و یا مظنون به ابتلا به بیماری مراجعه کرده باشد و هیچ وقت بستری نشود و یا اگر بستری هم شده باشد، تشخیص آن قطعی نباشد و مثل هر بیمار دیگری شاید با علایم شبیه آنفولانزا مراجعه کرده باشد که باید هزینه‌ای را پرداخت کند و یا بخشی از آن را بیمه پوشش دهد و بخش دیگری از هزینه را هم خود فرد پرداخت کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: باید برای این دو موضوع، تفاوت قائل شد و صرفا با اطلاع به اینکه کرونا داریم و یا با احتمال به کرونا به بیمارستان مراجعه کنیم و هر نوع خدمتی را به عنوان رایگان تلقی کنیم، چنین موضوعی وجود نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)