• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۵۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
سیاسی » دولت
معاون اول رئیس جمهور:

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از جهت گیری‌های اصلی دولت است

جلسه دیدار اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد.

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از جهت گیری‌های اصلی دولت استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، آقای اسحاق جهانگیری یکی از جهت گیری‌های اصلی دولت را حمایت از شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی باید بتواند با گسترش خدمات خود به شرکت‌های دانش بنیان، حمایت‌های خود را از این شرکت‌ها از مرحله ایده تا بازار افزایش دهد.
آقای جهانگیری با اشاره به گزارش عملکرد یکساله صندوق نوآوری و شکوفایی، اقدامات انجام شده از سوی این صندوق را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: تحول ایجاد شده در خدمات این صندوق به شرکت‌های دانش بنیان ظرف یکسال اخیر قابل تقدیر است و نشان می‌دهد که دست اندرکاران این صندوق از روحیه ریسک پذیری و نوآوری برخوردار هستند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: کمک به شرکت‌های دانش بنیان و بسترسازی برای حضور در بازار‌های داخلی و خارجی ضروری است و از اهمیت فراوانی برخوردار است که نهاد‌هایی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی می‌توانند با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور در این زمینه پیشتاز باشند.
آقای جهانگیری افزود: میزان تسهیلاتی که نظام بانکی در سال ارائه می‌دهد بیش از بودجه دولت است ضمن آنکه پرداخت منابع مالی گسترده‌ای نیز در قالب تسهیلات روستایی و تسهیلات اشتغالزایی در دستور کار دولت قرار دارد که صندوق نوآوری و شکوفایی نیز می‌تواند از طریق تعامل با نظام بانکی تلاش کند تا بخشی از این تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شود.
در این جلسه رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گزارشی از عملکرد یکساله این صندوق در چهار بخش سرمایه گذاری، توانمندسازی، ارائه ضمانت نامه و پرداخت تسهیلات به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان ارائه کرد.
بر اساس این گزارش، عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش تسهیلات از آذر ۱۳۹۷ تا کنون حدود ۲.۴ برابر کل عملکرد گذشته این صندوق بوده و مبلغ ضمانتنامه صادر شده در سال ۹۸ از سوی صندوق نیز بیش از ۲۲ برابر کل عملکرد گذشته آن بوده است.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین به تشریح انواع خدمات این صندوق به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت و افزود: کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار، تجاری سازی نوآوری ها، دستاورد‌های پژوهشی و اختراعات، کاربردی کردن دانش از طریق ارائه کمک‌ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان از جمله ماموریت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی است.
وی همچنین از کمک‌ها و حمایت‌های این صندوق برای پیشبرد طرح‌های ملی در حوزه سلامت، آب و محیط زیست، حمل و نقل، صنایع غذایی، صنایع لوازم خانگی و سایر حوزه‌ها خبر داد و اظهار داشت: با کمک‌های صندوق نوآوری و شکوفایی طرح‌های مهمی نیز در حوزه‌های واکسن و سرم، تجهیزات پزشکی و حوزه فناوری اطلاعات به اجرا رسیده است.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: این صندوق علاوه بر ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان، کمک‌های بلاعوض نظیر ارائه خدمات آموزشی، مشاوره و عارضه یابی به این شرکت‌ها ارائه می‌دهد.
در ادامه این جلسه اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی به بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند و خواستار توجه بیش از پیش دولت به این صندوق برای تقویت منابع مالی و افزایش امکان تسهیلات دهی به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)