سالانه ۴۵۰ تن قارچ خوراکی در ساری تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به صدور ۳۴ فقره مجوز فعالیت مشاغل خانگی پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان گفت: سالانه ۴۵۰ تن قارچ در ساری تولید و به بازار مصرف عرضه میشود. پورفلاح با بیان اینکه پرورش قارچ خوراکی سهم مهمی افزایش درآمد خانوار روستایی دارد ، افزود: پارسال هم ۵۲ فقره مجوز پرورش قارچ در ساری صادر شد. به گفته وی سطح گلخانههای کوچک مقیاس مشاغل خانگی برای پرورش قارچ سه هزار و ۵۰۰ مترمربع است.