• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۳۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
مازندران » سیاسی
حماسه دوم اسفند

برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود

527 حوزه رای گیری در شهرستانهای ساری و میاندورود برای انتخابات مجلس یازدهم در نظر گرفته شده است.

برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، حوزه انتخابیه ساری شامل شهرستان‌های ساری و میاندورود یکی از نه حوزه استان مازندران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
با توجه به اینکه ۱۰ روز تا زمان برگزاری یازدهیمن دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده تلاش برای برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه‌های انتخابیه استان از جمله ساری و میاندورود ادامه دارد.
حوزه انتخابیه ساری از ابتدای مجلس اول تا کنون، دو نماینده در مجلس دارد و در بین نمایندگان این حوزه، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید حسن شجاعی کیاسری با چهار دوره نمایندگی مردم این حوزه، بیشترین طول دوره نمایندگی را در اختیار دارد.

* شهرستان ساری
شهرستان ساری وسیع‌ترین شهرستان استان مازندران است. مرکز این شهرستان، شهر ساری است که بزرگترین و پرجمعیت‌ترین شهر مازندران است. شهرستان ساری از شمال به شهر ساحلی فرح آباد و سپس دریای مازندران و از شرق به شهرستان‌های میاندرود و نکا و جنوب به استان سمنان و از مغرب به شهرستان‌های قائم شهر و بابل و سوادکوه و شمال غربی به جویبار محدود می‌شود.
پیشینه زندگی در ساری به دوران مس‌سنگی برمی‌گردد و کاوش‌های باستان‌شناسی صورت گرفته در ساری منجر به کشف سفال‌های شش هزار ساله و ابزار‌های سنگی شد. ساری از دوران صفویان مورد توجه بیشتری قرار گرفت.
ساری به دلیل قرار گرفتن در شاهراه مسیر ارتباطی شرق به مرکز ایران از اهمیت خاصی برخوردار است. این شهر از شمال به دریای خزر و از جنوب نیز به جنگل و رودخانه ختم می‌شود. همچون سایر شهر‌های شمالی، ساری از تولیدکنندگان مرکبات و یکی از قطب‌های تولید برنج و فرآورده‌های دامی کشور است. همچنین شرکت چوب و کاغذ مازندران از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده کاغذ در خاورمیانه و سد شهید رجایی از بزرگترین سد‌های مخزنی کشور در شهرستان ساری قرار دارند.
این شهر با داشتن فرودگاه، خط راه آهن و متصل بودن به جاده‌های اصلی کشور یکی از مهم‌ترین مراکز گردشگری ایران به حساب می‌آید و و دارای مجموعه‌ای از جاذبه‌های گردشگری است. برج ساعت نماد ساری است و بیش از ۹۰ سال قدمت دارد.

* شهرستان میاندورود
شهرستان میاندورود یکی از شهرستان‌های استان مازندران به مرکزیت شهر سورک است که از شهرستان ساری جدا و به عنوان شهرستان معرفی شد. این شهرستان از غرب به شهرستان ساری و از شرق به شهرستان نکا و از شمال با دریا ارتباط دارد.
هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت کشور در سال ۱۳۸۹ با ایجاد شهرستان میاندورود به مرکزیت شهر سورک موافقت کرد.
نام این شهرستان بر اساس رود داخل شهر نکا و رود تجن شهر ساری است و، چون این شهرستان دقیقاً میان این دو رود قرار گرفته‌است به میاندورود نام گذاری شده‌است.
شهرستان میاندورود از دو بخش مرکزی به مرکزیت شهر سورک و بخش گهرباران به مرکزیت روستای طبق‌ده تشکیل شده است.

* ۵۲۷ حوزه رای گیری برای ساری و میاندورود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ساری گفت: شهرستان ساری از پنج شهر ساری، کیاسر، فریم، پایین هولار، فرح آباد و شش بخش مرکزی، دودانگه، چهاردانگه، کلیجان رستاق، رودپی و رودپی شمالی تشکیل شده‌است.
برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود
اردشیری افزود: طبق سرشماری سال ۹۵ شهرستان ساری ۵۰۴ هزار و ۲۹۸ نفر  و شهرستان میاندورود ۵۵ هزار و ۵۳ نفر جمعیت دارند.
معاون سیاسی فرمانداری ساری تصریح کرد: ۵۲۷ صندوق برای جمع آوری آراء مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در روز دوم اسفند در نظر گرفته شد.
اردشیری افزود: از این تعداد ۴۷۰ صندوق برای شهرستان ساری است که ۲۵۹ صندوق در شهر ساری مستقر می‌شود که یک صندوق مربوط به اخذ آراء هموطنان ارامنه است.
به گفته وی ۸۳ صندوق در بخش مرکزی ساری، ۳۲ صندوق در بخش رودپی، ۲۲ صندوق در بخش رودپی شمالی، ۳۱ صندوق در بخش چهاردانگه، ۱۸ صندوق در بخش دودانگه و ۲۵ صندوق در بخش کلیجانرستاق مستقر خواهند شد.
معاون سیاسی فرمانداری ساری خاطر نشان کرد: ۵۷ صندوق برای شهرستان میاندورود در نظر گرفته شده که از این تعداد ۳۹ صندوق در بخش مرکزی و سورک و ۱۸ صندوق در بخش گهرباران مستقر خواهد شد.
وی از آمادگی همه عوامل اجرایی برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه خبر داد.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، روز جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸ همزمان با سراسر کشور در ۹ حوزه اصلی و ۴۸ حوزه فرعی استان مازندران برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی سمنان برای اجرای مانور زلزله فرضی
دانش آموز دیروز تا دانش آموز امروز
بازگشت به اساسنامه، کلید تحقق اهداف توسعه‌ای بخش معدن
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
بیرجند سومین مرکز استان سرد کشور
۱۳ آبان در اردبیل؛ نمایش اتحاد ملی و بصیرت نسل جوان
آغاز کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد
استفاده از ظرفیت علمی پژوهشگران دانشگاهی در تصمیمات محیط زیستی
۶۷ درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است
دعوت جودوکاران نونهال زنجانی به اردوی تیم ملی جودو
استاندار تهران در راه بهارستان 
ادامه اختلال در پرواز‌های فرودگاه بندرعباس با کاهش دید افقی
پیشتازی بوتان و آیزوفید در عرضه‌های صادراتی بورس انرژی
اجرای مرحله «معاملات پایانی» در بورس تهران از ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تأکید بر همکاری بانک‌های ایلام در پرداخت تسهیلات
تعلیق و توقف ۲۱ نماد بورسی به علل نظارتی
آغاز سرشماری پاییزه حیات وحش اصفهان
آغاز چهارمین اردوی تیم ملی قاریان نوجوان (اُسوه) از امروز
آسفالت ریزی میدان ورودی بویین میاندشت از سمت شمال شهر
پیشرفت ۷۰ درصدی زیرگذر محور شهرکرد–شلمزار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)