مرکز آمار ايران اعلام کرد
تولید بیش از ۸۱ هزار تن گوشت قرمز در پاییز
مرکز آمار از تولید گوشت قرمز در فصل پاییز امسال در کشتارگاههای رسمی کشور به میزان ۸۱ هزار و ۴۰۰ تن خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز آمار ایران، گوشت گاو و گوساله با ۴۳ هزار و ۲۰۰ تن، ۵۳.۱ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در فصل پاییز امسال؛ جمعاً ۸۱.۴ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گوسفند و بره با ۲۹.۴ هزار تن، بز و بزغاله با ۶.۶ هزار تن و سایر انواع دامها با ۲.۳ هزار تن، بهترتیب ۳۶.۱ درصد، ۸.۱ درصد و ۲.۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در پاییز سال ۱۳۹۸ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۷ نشاندهنده کاهش ۳ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت در مقایسه با فصل مشابه سال قبل بز و بزغاله ۱۳ درصد، گاو و گوساله ۷ درصد، گاومیش و بچهگاومیش ۲۶ درصد و افزایش مقدار تولید گوشت برای گوسفند و بره ۴ درصد و شتر و بچهشتر ۶۳ درصد بوده است.
نتایج حاصل از این طرح نشان میدهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاهها در فصل پاییز نسبت به فصل تابستان همین سال بیش از ۵،۷ درصد افزایش داشته است.