کارگاه آموزشی طبخ ماهی تیلاپیا در بافق
کارگاه آموزشی طبخ ماهی تیلاپیا به منظور کارآفرینی و ترویج تولید با حضور ۵۰ بانوی بافقی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان یزد در این باره گفت: در این کارگاه ۵۰ نفر از بانوان کارآفرین بافقی با طبخ ۵ نوع غذا با ماهی تیلاپیا آشنا شدند.
رزا قوچانی هدف از برگزاری این کارگاه را ترویج و توسعه ماهی تیلاپیا بیان کرد و افزود: کباب ماهی، قلیه ماهی، کتلت ماهی، باقالی پلو و سالاد ماکارانی با ماهی از انواع غذاهای طبخ شده در این کارگاه آموزشی بود.
ملوک پورامینی کارشناس شیلات استان یزد نیز با بیان اینکه هیچ کدام از شایعات درباره عدم استفاده از ماهی تیلاپیا در جوامع علمی دنیا تائید نشده است، گفت: به واسطه ارزش غذایی بالای این ماهی، مصرف آن حداقل یکبار در هفته برای سلامتی توصیه میشود.
ارزش غذایی بالا، پروتئین قابل هضم، املاح و مواد معدنی و امگا ۳ و ۶ مطلوب این ماهی قابل تائید است.