• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴
سیاسی » عمومی
در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد

قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم علیه آشوب‌ها

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با حرکت عظیم، با شکوه و گسترده مردم در سراسر کشور این فتنه خاموش شد منتها برای مسئولان، مسئولیت بزرگتری پدید آمد.

قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم علیه آشوب‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از مردم وفادار و با بصیرت ایران اسلامی افزود: مردمی که در سراسر کشور در صحنه حاضر شدند و علیه فتنه‌ای که پشت سرش مسلما قدرت‌های سلطه گر بودند به گونه‌ای قیام و حرکت کردند که الحمدلله آتش فتنه را خاموش کردند. فتنه‌ای که مسلما برخی از کشور‌های غربی، برای آن هزینه‌های گزافی کرده بودند تا بر موج اعتراضات مردمی سوار شوند و آن را تبدیل به آشوب و جریان براندازی کنند، در حالیکه حتما حد فاصل روشنی میان اعتراض و انتقاد و بین فتنه گری و آشوبگری و تخریب وجود دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه انتقاد حق مردم است و به نفع مسئولین است که انتقادات مردم را بشنوند، گفت: فشار‌های اقتصادی مخصوصا در سال‌های اخیر، حتما مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده که باید همه مخصوصا دولت و دستگاه‌های اجرایی و البته قوای دیگر به آن توجه داشته و در حل آن جهادگونه عمل کنند.

وی در ادامه به موضوع تخریب‌های آشوبگران اشاره کرد و افزود: مسئله تخریب و آشوب موضوع دیگری است. اینکه بانک‌ها و کارگاه‌های شخصی مردم را به آتش بکشند. عده‌ای زیادی را در این شرایط دشوار، بیکار و اموال عمومی را تخریب کنند و مورد هجمه قرار بدهند، این‌ها انتقاد نیست و مسلما دشمنان برای این کار سرمایه گذاری و هزینه‌های گزاف کرده بودند که بهره ببرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به لطف حق تعالی و به فضل الهی با حرکت عظیم و پر جوش مردم در سراسر کشور این فتنه خاموش شد منتها برای مسئولین، مسئولیت بزرگتری پدید آمد که به فکر حل مشکلات مردم باشند، اقناع افکار عمومی داشته باشند و مردم را در جریان بگذارند.

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: هیچ سرمایه‌ای بزرگتر از خود مردم در حل مشکلات نیست و تببین‌ها و توضیح‌ها باید به سویی باشد که اقناع عمومی و رضایتمندی مردم را در بر داشته باشد. مردم بصیر و فهیم ایران که وقتی به این نتیجه می‌رسند که دشمن در پشت صحنه فتنه انگیزی می‌کند، به صحنه می‌آیند و مقابله می‌کنند، مسلما اگر مسائل برایشان مطرح شود حتما برای حل مشکلات، کمک می‌کنند.

وی افزود: لذا باید در اینجا هم تقدیر و تشکر و تکریم و تعظیم کنیم نسبت به این حرکت عظیم و پر معنای مردم در سراسر کشور و هم درخواست کنیم از همه مسئولین و نهاد‌ها که هر آنچه برایشان ممکن است برای حل مشکلات مردم، ان شا الله انجام دهند تا مشکلات مردم مرتفع شود.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: نکته دوم تبریک و تهنیت است به مناسبت سالگرد تاسیس سازمان بسیج مستضعفین واقعا فکری که حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) القا کرد و بر اساس آن این سازمان تاسیس شد اندیشه بلندی بود با تاثیرات شگرف، و عمده اهمیت این سازمان مردمی بودن آن است که از میان توده‌های مردمی، با اتکای به مردم مشکلات را حل کنند. در زمان دفاع مقدس، در صحنه بودند. بعد از دفاع مقدس هم در سازندگی کشور، هر کجا که توان داشتند، در میدان بودند. امروز هم در میدان هستند.

وی افزود: باید افراد جهادی در میدان باشند، افرادی که از جنس خود مردم باشند. این موضوع در بسیج متبلور است. هم کار جهادی و هم اهداف الهی و ارزش‌های الهی. این ترکیب، ترکیبی معنوی و انقلابی است که ان شا الله امیدواریم که خداوند تبارک و تعالی، به همه بسیجیان توفیق بدهد و به ما هم توفیق تشکر و قدردانی و همراهی بدهد تا ان شاء الله این مسیر ادامه پیدا کند و مشکلات کشور با کار جهادی و با حضور بسیجی و بسیجی گونه در سراسر کشور مشکلات حل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)