• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۹۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸
بین الملل » آمریکا
اختلافات سیاسی به درون خانواده‌های آمریکایی رسید

ترامپ کابوس سیاستمداران آمریکایی

مشاور امنیت ملی دولت باراک اوباما پیروزی ترامپ در دور دوم را کابوسی برای جایگاه جهانی آمریکا قلمداد کرد.

  ترامپ کابوس سیاستمداران آمریکاییبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما‏‎؛ روزنامه گاردین نوشت مشاور امنیت ملی دولت باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا اختلافات داخلی را بزرگ ترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا دانست و گفت: اختلافات شدید سیاسی در دوران ترامپ به حدی است که حتی در درون خانواده من هم موجب تنش شده است و پیروزی ترامپ در دور دوم کابوسی برای جایگاه جهانی و رهبری ماست که حتی نمی‌خواهم به آن فکر کنم.
پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین چاپ انگلیس در گزارشی به قلم جولیان برگر نوشت: «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی در دولت سابق آمریکا در کتاب جدید خود (که قرار است به زودی منتشر شود) هشدار داد تفرقه‌های سیاسی داخلی آمریکا به بزرگ ترین تهدید برای امنیت ملی تبدیل شده است. وی همچنین گفت: میزان اختلافات به حدی است که حتی خانواده وی هم دچار انشقاق شده است.
رایس در کتاب خاطرات جدید خود به نام «عشق سخت» اضطراب خود را تشریح می‌کند که «جیک» پسرش به سمت دیگر جناح سیاسی یعنی جمهوری خواهان گرایش پیدا کرده و رهبر یکی از گروه‌های حامی ترامپ در دانشگاه «استنفورد» شده است.
سوزان رایس در مصاحبه جدید خود با روزنامه گاردین در دفتر خود در دانشگاه امریکن در واشنگتن گفت: ما تصمیمی بسیار آگاهانه گرفته ایم. این آسان نیست. ما مجبور نیستیم هر روز کار کنیم و این گاهی اوقات دردناک است. اما ما یک تصمیم بسیار آگاهانه گرفته ایم که آنچه عشق ما را به عنوان یک خانواده، تاریخ ما، آرمانهایمان به ما پیوند می‌دهد، فراتر از اختلافات سیاسی و سیاست خود قرار دهیم.
وی بحث و جدل‌های خود با پسرش را انفجاری و گاه همراه با ناسزا توصیف می‌کند و گفت: ممکن است روزی بیاید که جیک و من تشخیص دهیم که اختلافات ما چنان عمیق بوده است که غیرقابل جبران باشد.
اختلاف خانوادگی بین مادر و پسر در اکتبر پارسال به یک خبر ملی تبدیل شد. پس از آنکه «سوزان کالینز» نماینده جمهوری خواه فعلی رأی داد تا بریت کاواناو را - با وجود ارائه شهادت و مدارک مبنی بر اینکه او در تجاوز جنسی دخیل بوده است- به عنوان عضو دیوان عالی آمریکا تایید کند، او (رایس) تهدید کرده بود که برای کرسی سنا در ایالت مین آمریکا شرکت می‌کند. (او بعدا به علل خانوادگی تصمیم به انصراف از کاندیداتوری گرفت).
رایس در کتاب خاطرات خود نوشت: امروز تفرقه‌های سیاسی داخلی ما، به بزرگ ترین تهدید برای امنیت ملی ما تبدیل شده است. بخشی از آن به خاطر نقش پول‌های کلان در سیاست و بخشی هم به خاطر سیاست بازی در تقسیم بندی‌های حوزه‌های کنگره است و همچنین اینکه رقبای ما نشان داده اند که هم اراده و هم ظرفیت آن را دارند که اختلافات داخلی ما را به سلاحی علیه خود ما تبدیل کنند.
وی تصریح کرد: آمریکا این مسئله را برای دشمنان ما آسان‌تر می‌کند. زیرا اکنون ما در کاخ سفید رهبری داریم که هدف اعلام شده اش تشدید این اختلافهاست.
رایس افزود: «ما قبل از این هرگز چنین رهبری نداشتیم که فعالانه بخش‌های بزرگی از جامعه را بد جلوه دهد و اینچنین آزادی مطبوعات و نهاد‌های حکومت را که برای خدمت به او و کشور ایجاد شده است، نفی و لکه دار کند».
رایس در اواخر سال ۲۰۱۶، دیدگاهی درمورد این داشت که دولت ترامپ نسبت به آنچه واشنگتن تاکنون دیده بود، تفاوت داشت. وی با استدلال اینکه ترامپ اکنون چهار مشاور امنیت ملی عوض کرده و تیم امنیت ملی وی ساختار‌های قبلی را به کلی از بین برده اند گفت: کاملا از هم پاشیده است. بخش اعظم آن دیگر وجود ندارد.
رایس همچنین گفت: حتی اگر ترامپ در انتخابات سال آینده شکست بخورد، برای آمریکا بیش از دوران ریاست جمهوری آتی زمان لازم خواهد بود تا موقعیت پیشین خود در صحنه جهانی را احیا کند.
مشاور امنیت ملی دولت اوباما در ادامه تأکید کرد که در طول تاریخ پر آشوب آمریکا، وضع کشور بدتر و خشن‌تر شده و دوره‌هایی اختلافات شدیدتری را پشت سر گذاشته و در نتیجه قوی‌تر ظاهر شده است. او معتقد است که ایمان و اراده در ملت و نیز در خانواده پسرش رایس و کامرون غلبه خواهد کرد. اما فرض خوش بینی است که دوره دوم ترامپ وجود ندارد.
رایس درخصوص تبعات پیروزی دوباره ترامپ گفت: این چنان سناریوی کابوسی برای جایگاه جهانی و رهبری ماست که من حتی... نمی‌خواهم به آن فکر کنم».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش دمای چهارمحال و بختیاری
تحریم رژیم صهیونیستی این بار در عرصه هنر
نظرات مردم درباره دربی ۱۰۶
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
بزرگ ترین مزرعه پرورش میگوی کشور نیازمند احداث سامانه آبگیر
درخشش مقاومت شهرداری تبریز در لیگ برتر تیراندازی با کمان
پایان سرشماری از زنبورستان‌ها در دامغان
یزد میزبان چهارمین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی و هدایای سازمانی
قدردانی رئیس جمهور از صدا و سیما و رسانه ها
برگزاری نخستین یادواره شهدای دانشگاه پیام نور استان تهران
پیش‌بینی اتفاق بزرگ، با انتشار تازه پرونده اپستین
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
تاکید وزیر علوم بر نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور
رفع مشکلات زیرساختی آب، برق و فاضلاب در شهرک در حال احداث
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
توقف تراکتور مقابل استقلال خوزستان
ساماندهی صنف موتور سیکلت‌فروشان محله سه‌آسیاب مهاباد با واگذاری زمین در شهرک صنفی کاوه
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
افزایش افراد مبتلا به اختلالات روانی در انگلیس
اختتامیه اولین کارسوق ملی فراگیر نجوم در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
تداوم بارش باران در خوزستان
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)