• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸
استان ها » سیاسی
در همایش دادستان‌های سراسر کشور

حقوق قانونی و منافع مردم ایران قابل معامله نیست

دبیر شورای عالی امنیت ملی: اگر آمریکا و کشور‌های اروپایی رویه فعلی را با امید به عقب نشینی ایران ادامه دهند به طور قطع دستاوردی به غیر از پشیمانی نخواهند داشت.

حقوق قانونی و منافع مردم ایران قابل معامله نیستبه گزارش خبرگزاري صداوسيما؛ به نقل از خبرگزاري ميزان؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: حقوق قانونی و منافع مردم ایران قابل معامله نبوده و اگر آمریکا و کشور‌های اروپایی رویه فعلی را با امید به عقب نشینی ایران ادامه بدهند به طور قطع دستاوردی به غیر از پشیمانی نخواهند داشت.
دریابان علی شمخانی امروز در هجدهمین همایش دادستان‌های سراسر کشور در مشهد مقدس طی سخنانی تصریح کرد: حقوق قانونی و منافع مردم ایران قابل معامله نبوده و اگر آمریکا و کشور‌های اروپایی رویه فعلی را با امید به عقب نشینی ایران ادامه بدهند به طورقطع دستاوردی به غیر از پشیمانی نخواهند داشت.
شمخانی گفت: اعتماد میان حاکمیت و مردم، لازمه پایداری امنیت ملی است و قوه قضائیه در این ایجاد و تحکیم اعتماد نقش مهم و منحصر بفردی دارد.
وی افزود: استقلال قاضی و عدم تاثیر پذیری از جریانات و رویکرد‌های سیاسی، حزبی و بخشی از الزامات غیر قابل اجتناب و مهم فعالیت دستگاه قضایی است.
شمخانی خاطر نشان کرد: سازمان بازرسی و دیوان عدالت اداری باحفظ اصول پویائی، دقت و سرعت عمل می‌توانند با پاسخگوئی سریع به مطالبات مردم تضمین کننده حقوق شهروندی به عنوان یکی از ضرورت‌های افزایش اعتماد اجتماعی باشند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی بهترین الگو برای قوه قضائیه را نظام جامع علوی که منطبق بر سیره نظری و عملی امام علی علیه السلام است؛ ذکر کرد و افزود، دادستان‌ها و قضات می‌توانند با تاسی به این الگوی موفق و ماندگار، عدالت قضائی را به معنای واقعی در جامعه اجرا کنند.
وی مساوات در برابر قانون، فارغ از رنگ، نژاد، قبیله، پست مقام، قدرت، شهرت و ثروت را از برجسته‌ترین اصول نظام قضائی علوی برشمرد و رعایت آن را تضمین کننده سلامت و صلابت قوه قضائیه برای ایجاد عدالت فراگیر در جامعه عنوان کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی رمز موفقیت دستگاه‌های مسئول در کشور را هم افزایی و رویکرد شبکه‌ای در ارائه خدمات به مردم ذکر کرد و افزود: در شرایطی که اصلی‌ترین اولویت کشور حمایت از تولید ملی و کار افرینان است قوه قضائیه می‌تواند با تامین امنیت سرمایه گذاران و تولید کنندگان واقعی، نقش تعیین کننده‌ای در تحقق برنامه‌های اجرایی کشور داشته باشد.
شمخانی، با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری، این رخداد مهم را نماد مردم سالاری در کشور و تولید کننده اقتدار ملی عنوان کرد و گفت: انتخابات منبع تولید قدرت در نظام اسلامی بوده و بر خلاف خواست معاندین که بدنبال تبدیل کردن این رخداد به تهدید بر علیه کشور هستند انتخابات آتی نیز با تحقق اصول امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت با شکوه‌تر از همیشه برگزار خواهد شد.
شمخانی، هدف آمریکا از پیگیری راهبرد فشار حداکثری آمریکا، متزلزل کردن اراده و ایمان جبهه نیرومند و استکبار ستیز مقاومت ذکر کرد و گفت: آمریکا با استفاده از ابزار‌های جنگ نسل چهارم در تلاش است با ایجاد خستگی و فرسایش در ساختار‌ها و ابزار‌های قدرت کشور‌های مستقل شرایط فروپاشی از درون را محقق کند.
وی افزود: شرایط امروز در عراق و لبنان وتلاش آمریکا و هم پیمانان این کشور برای سوء استفاده از مطالبات اقتصادی و اجتماعی بر حق گروهی از شهروندان عراق و لبنان برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی نیز دقیقا براساس شاخص‌های جنگ نسل چهارمی در حال پیگیری است.
شمخانی گفت: با شناخت عمیقی که از مردم و نقش بی بدیل مرجعیت در عراق داریم، این سناریوی آمریکا و اذناب منطقه‌ای این کشور نیز، چون فتنه داعش با شکست مواجه خواهد شد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، ثبات و امنیت مثال زدنی و آرامش بازار و پایداری اقتصادی کشوررا حاصل اجرای راهبرد مقاومت فعال دانست و ابراز امیدواری کرد با وحدت و انسجام ملی و هماهنگی و هم افزائی همه قوا بتوانیم در ادامه مسیر آغاز شده، دشمن را از تداوم مسیر شکست خورده فشار حداکثری مایوس کرده و وادار به پذیرش حقوق قانونی مردم ایران کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نساجی مازندران از جام حذفی در ضربات پنالتی
بهره برداری از دومین مسیرگشایی بزرگ تبریز تا پایان امسال
احیای یک واحد تولید کنسانتره دامی در تکاب
آغاز برداشت طلای سرخ در مزارع چرداول
بسیج نه تنها در میدان دفاع، بلکه در سنگر خدمت نیز پرچمدار است
اجرای نمایش و قصه‌گویی اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مهاباد
احیای تجارت محور اصلی حرکت منطقه به سمت رونق اقتصادی
برپایی پنجمین سوگواره یاس یاسین در خوانسار
اجرای ۲۳۰ برنامه همزمان با هفته بسیج در خوروبیابانک
اختتامیه مرحله استانی جشنواره فانوس در ایلام
یادی از سردار شهید مدافع حرم شهید علیرضا نظری
تشییع شهدای گمنام در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
قزوین در صدر اشتغال کشور
فردا؛ آخرین مهلت استعفای مقامات ملی و استانی برای حضور در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
مسابقات پاراتنیس روی میز منطقه شمال غرب کشور
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته بسیج در شهرستان باروق
وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری زنجان نیازمند معرفی است
یادی از لاله‌ها در نقده
گشت و گذار خبرنگاران بین المللی در شهر لاهیجان
پزشکیان: دولت مصمم به برداشتن موانع راه کارآفرینان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از مروجان کتاب و کتابخوانی در هرمزگان
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)