به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: انار یک منبع غنی از آنتی اکسیدانها است و در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی، آلزایمر، سرطان سینه، پروستات، ریه، کولون، بیماریهای پوستی و کنترل فشار خون نقش دارد.
فاطمه نوری پور افزود: بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی انار در میوههای تازه است و با بزرگ شدن انار میزان فعالیت آنتی اکسیدانی آن کاهش مییابد.
وی ادامه داد: انار دارای خاصیت ضد دیابت، ضد التهاب و ضد درد است و در پیشگیری از بیماریهای التهابی مانند استئوآرتریت نقش دارد و باعث تخیف علائم در آرتریت روماتوئید میشود.
کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: آب انار منبع آهن و عناصری مانند کلسیم، سلنیوم، کبالت، کروم، سدیم و پتاسیم و ویتامینهایی مانند کا، ای، سی، ب ۱، آ و ب ۲ است.
نوری پور افزود: انار خون ساز است، باعث تصفیه خون میشود و به دلیل داشتن «تانن» خاصیت قابض نیز دارد.
وی با بیان اینکه اثرات محافظتی انار بر سلولهای کبدی و کلیوی دیده شده است، اظهارداشت: انار در بیماریهای کبدی مانند سیروز کبدی، بیماریهای طحال، خارش پوستی مفید است.
کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: اثرات مفید این میوه در بیماریهای تنفسی دیده شده است و باعث بهبود بیماریهای گوش و حلق و بینی و برطرف کردن ترشحات پشت حلق و بهبود گرفتگی صدا میشود و دارای خاصیت ضدآلرژی نیز هست.
نوری پور افزود: انار شیرین ضدسرفه است و در مطالعات دیده شده که ترکیبات پلی فنولیک آن باعث غیر فعال شدن ویروس آنفلوآنزا میشود.
وی گفت: مصرف انار در پیشگیری از تشکیل پلاکهای دندانی و بیماریهای لثه نیز مفید است.