• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۷۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۷
بین الملل » سیاسی

مهمترین خبر‌های جهان (۷-۱۹)

وزیر بهداشت باهاما اعلام کرد طوفان دوریان دست کم ۲۰ کشته در مجمع الجزایر برجای گذاشت

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهمترین اخبار و رویدادهای جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذیل است.

ایران
// رئیس جمهور ایران پس از پایان جلسه سران سه قوه گفت: از همین حالا اعلام می کنم که از پس فردا یعنی روز جمعه ۳۱ شهریور گام سوم آغاز خواهد شد. (خبرگزاری صدا و سیما)
// روحانی چهارشنبه شب دستور داده است هرگونه محدودیت در تحقیق و توسعه هسته ای کنار گذاشته شود. (خبرگزاری فرانسه)
// عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اظهارات جدید برایان هوک فرستاده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران را در مورد تحریم های جدید نفتی و "دور جدید تروریسم اقتصادی" آمریکا علیه ایران به شدت محکوم و تاکید کرد تعیین جایزه از سوی آمریکا در ازای خیانت و جاسوسی علیه ایران, بر ملت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.( شبکه تلویزیونی العالم)

لیبی
// غسان سلامه فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور لیبی روز چهارشنبه از اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست برای پایان دادن به مناقشه لیبی با هم به توافق برسند. (خبرگزاری فرانسه)

افغانستان
//انفجار خودروی بمبگذاری شده و حمله طالبان به شهرستان "خاص ارزگان" پنجاه و هشت کشته و زخمی برجای گذاشت. (خبرگزاری صداوسیما از کابل)

آمریکا
// یک مقام وزارت خارجه آمریکا اذعان کرد: ما با ناخدای نفتکش ایرانی تماس گرفته و با دادن پیشنهاد چند میلیون دلاری از وی خواستیم نفتکش را به سوی کشورهایی هدایت کند که آن کشورها به نمایندگی از ما اقدام به توقیف نفتکش ایرانی کنند. این مقام وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: گزارش نشریه فایننشال تایمز که اطلاعاتی درباره تماس ما با ناخدای نفتکش ایرانی منتشر کرد, دقیق است. (شبکه تلویزیونی الجزیره عربی)
//کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد تصمیم اخیر دولت آمریکا را مبنی بر لغو محدودیت زمان نگهداری کودکان مهاجر در بازداشتگاه ها محکوم کرد و آن را مغایر حقوق بین الملل خواند.( خبرگزاری فرانسه از ژنو)
//برایان هوک نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران در نشستی خبری مدعی شد آمریکا هیچ نقشی در حملات اخیر به مواضع سازمان بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) نداشته است.( شبکه تلویزیونی الحدث)
// برایان هوک گفت: آمریکا هیچ معافیت تحریمی را برای پیشنهاد خط اعتباری ۱۵ میلیون دلاری فرانسه به ایران فراهم نخواهد کرد. (خبرگزاری رویترز)
// تاکنون ۳۳ جسد مربوط به حادثه آتش سوزی کشتی تفریحی در کالیفرنیا شناسایی شده اند. ( آسوشیتدپرس)
// آمریکا تسلیحات مورد نیاز داعش را تامین کرده است.( شبکه تلویزیونی راشا تودی)

فلسطین اشغالی
//یولی ادلشتاین، رئیس کنست (مجلس رژیم صهیونیستی ) روز چهارشنبه گفت: زمان آن رسیده است که اسرائیل حاکمیت خود را بر منطقه الخلیل اعمال کند. (جروزالم پست)
//تشکیلات خودگردان فلسطین مداخله جامعه جهانی را برای متوقف کردن تخلفات و قانون شکنی های اسرائیل خواستار شد و اعلام کرد یورش نتانیاهو به مسجد ابراهیمی اقدامی تنش زا با پیامدهای خطرناک است. (شبکه تلویزیونی العربیه)

یمن
// شکست حمله گسترده مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در جنوب منطقه حرض در استان حجه (شبکه تلویزیونی المسیره)
// یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع و تجهیزات نظامی مزدوران ارتش سعودی را در شمال شرق منطقه جبل نار در جیزان با موشک زلزال-1 هدف قرار داد. (شبکه تلویزیونی المسیره)

انگلیس
// وزارت امور خارجه سوئد روز چهارشنبه از آزادی بخشی از خدمه نفتکش استینا امپرو خبر داد. استینا امپرو نفتکشی سوئدی حامل پرچم انگلیس است که ایران در ماه ژوئیه در تنگه هرمز آن را توقیف کرد. (خبرگزاری فرانسه از استکهلم)
// مجلس عوام انگلیس پیش نویس طرح تعویق خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا را تصویب کرد. (شبکه تلویزیونی العربیه)
// بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس پس از تصویب طرح تعویق خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا در مجلس عوام این کشور, برگزاری انتخابات زودهنگام را خواستار شد. (شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی)
// جانسون در جلسه مجلس عوام این کشور گفت: در هر حال روز ۳۱ اکتبر از اتحادیه اروپا خارج خواهیم شد.(شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی)

اتحادیه اروپایی
// اتحادیه اروپا شش ماه دیگر تحریم های ضد روسیه را تمدید کرد. (خبرگزاری تاس)

نیجریه
// در واکنش به حملات بیگانه ستیزی علیه شهروندان کشورهای آفریقایی مستقر در آفریقای جنوبی ، مراکز کسب و کار شهروندان این کشور در نیجریه مورد حملات خشونت آمیز قرار گرفت. (آسوشیتدپرس از لاگوس)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)