• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن آجا

مقابله با تهاجم فرهنگی با توسل و عمل به قرآن

معاون هماهنگ کننده ارتش: جنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بسیار جدی و راه مقابله با تهاجم فرهنگی توسل و عمل به قرآن است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش پیش از ظهر امروز (شنبه) در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش که در ستاد آجا برگزار شد، با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، اظهار داشت: جنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بسیار جدی است؛ اما به دلیل اینکه در قالب جنگ نرم صورت میگیرد، این جنگ قابل مشاهده نیست و بسیاری هنوز آن را جدی نگرفته اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی هدف تهاجم فرهنگی دشمن را تغییر فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی دانست و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی با تهاجم فرهنگی و با استفاده از ابزار رسانه میخواهند فرهنگ و روش زندگی ما را تغیر دهند تا بتوانند اهداف خود را پیش ببرند.
امیر سیاری اجرای برخی از برنامه‌ها در مراسم سوگواری و جشن‌ها را نشانه تأثیر فرهنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بر فرهنگ مردم برشمرد و افزود: متأسفانه تأثیر جنگ رسانه ای و فرهنگی دشمن در صحبت کردن و آداب و رسوم ما رسوخ کرده و این تهاجم فرهنگی به دنبال تغییر سبک زندگی ملت شریف ایران است. آن‌ها با این تأثیرگذاری بر فرهنگ ما میخواهند آداب، رسوم و فرهنگ ما را تغییر دهند و ملت ما را به ملتی تابع و دنباله رو مبدل کنند.
وی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی و اسلام تلاش بسیاری نیز برای تغییر آداب و رسوم عزاداری امام حسین (ع) انجام داده اند که متأسفانه در برخی مراسم و نوحه خوانی‌ها این موضوع را مشاهده میکنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش راه مقابله با تهاجم فرهنگی را توسل و عمل به قرآن دانست و گفت: همه ما سربازان ایران اسلامی آماده مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن هستیم و باید با توکل به خدا و اجرای اصول قرآن کریم، دشمن را در دستیابی به اهدافش ناکام بگذاریم.

حجت الاسلام جلیلی صفت
 قرآن انسان را از آسیب‌ها و آفات مصون می‌دارد 
جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: انس با قرآن، نگاه به قرآن، تلاوت، تدبر و عمل به قرآن، انسان را از آسیب‌ها و آفات مصون میدارد.
حجت الاسلام «احمد جلیلی صفت» جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی ارتش که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات ستاد آجا برگزار شد، اظهار داشت: قرآن نور است و پاکان با قرآن سروکار دارند.
حجت الاسلام جلیلی صفت افزود: افرادی که با قرآن مأنوس هستند و زندگی می‌کنند، زندگی شان از معنویت و نورانیت بیشتری برخوردار است و به خدا نزدیک ترند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به قرآن به عنوان یک کتاب آسمانی و انسان ساز گفت: انس با قرآن، نگاه به قرآن، تلاوت، تدبر و عمل به قرآن، انسان را از آسیب‌ها و آفت‌ها مصون می‌دارد. همیشه برنامه‌های قرآنی را این طور تلقی کنید که در محضر خدا و تحت توجهات خاصه او هستید.
جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه اگر کسی حافظ قرآن باشد، باید سعی کند تا عامل هم باشد، بیان کرد: در روز حشر، حافظان قرآن تنها آن آیاتی را که به آن عمل کرده اند، می‌توانند بخوانند.
حجت الاسلام جلیلی صفت در پایان با اشاره به اهمیت ترویج مفاهیم ارزنده قرآنی در سطوح مختلف زندگی مردم جامعه اسلامی، تأکید کرد: باید تلاش کنیم تا سبک، روش و منش زندگی مان قرآنی و متأثر از فرامین الهی باشد.

 اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش 
مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش امروز با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده آجا برگزار شد.
مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی خواهران شاغل و خانواده‌های کارکنان ستاد ارتش پیش از ظهر امروز با حضور امیر دریادار «حبیب الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش برگزار شد.
در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات قرآنی، ۵۰۰ نفر از خواهران شاغل در ارتش و همسران و فرزندان کارکنان آجا در رشته‌های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ قرآن و درک مفاهیم شرکت کردند، ۱۶۰ نفر به مرحله استادی رسیدند و ۹۷ نفر نیز منتخب شدند.
در این مراسم حجت الاسلام «احمد جلیلی صفت» جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، حجت الاسلام «حسین صنعت پور امیری» رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش و جمعی از خانواده‌های کارکنان آجا حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)