• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۶۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد

وزارت بهداشت قیمت دارو را سر و سامان دهد

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو خواست بحث قیمت دارو را سر و سامان دهند

جریمه ۴۳ میلیاردی قاچاقچی ۷ و نیم کیلو شمش طلاسیدیاسر رایگانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره اینکه چرا با تخلف برخی داروخانه‌ها که دارو‌ها را بالاتر از نرخ درج شده در جعبه می‌فروشند و ادعا می‌کنند این جعبه‌ها مربوط به قیمت‌های سابق است، برخورد نمی‌شود؟ افزود: این تفاوت قیمت قابل قبول نیست و تخلف آن محرز است.
وی گفت: از انجمن‌های صنفی تولید کننده دارو انتظار داشتیم در این باره عکس العمل نشان دهند، اما در مقام دفاع برآمدند.
رایگانی افزود: علاوه بر اینکه مخدوش بودن قیمت و تفاوت قیمت فروش با قیمت درج شده در جعبه دارو تخلف است، نگران سلامت جامعه هم هستیم و پاکتی که قدیم تولید شده و اکنون دارو در آن توزیع می‌شود به لحاظ تاریخ مصرف نیز مصرف کنندگان را دچار شبهه می‌کند.
وی گفت: از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو درخواست می‌کنیم قیمت دارو را سر و سامان دهند و تعویض پاکت دارو برای شرکت‌های داروسازی هزینه زیادی ندارد.
سخنگوی سازمان تعزیرات افزود: با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
رایگانی درباره اینکه آیا بررسی‌های تعزیرات درباره قیمت چای در یکی از شرکت‌های عمده وارد کننده به نتیجه رسیده است؟ گفت: در حال بررسی تخلف این شرکت هستیم و وارد کننده‌ای که چای را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کرده با دو برابر نرخ دولتی چای را به این شرکت فروخته بود.
وی درباره اینکه زمانی که چای از گروه اول به گروه دوم کالا‌ها منتقل می‌شود و دیگر ارز ۴۲۰۰ به آن پرداخت نمی‌شود آیا می‌توان انتظار داشت گران نشود؟ افزود: باید بررسی کنیم که با این انتقال از گروه اول به گروه دوم چقدر باید تفاوت قیمت باشد و بررسی‌ها را با این شرکت عمده توزیع چای آغاز کردیم.
رایگانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وقتی کالا‌های گروه دوم مشمول قیمت گذاری نمی‌شود چگونه تعزیرات در بحث قیمت ورود می‌کند؟ گفت: اگرچه در مورد این کالا‌ها قیمت گذاری نمی‌شود، اما به این معنی نیست که تولید کننده به هر قیمتی که خواست، بفروشد و اگر مسئولان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان اینگونه گفته اند که این نوع کالا‌ها با هر قیمتی که فروشنده بخواهد، می‌تواند عرضه کند؛ اشتباه است و ما فقط در صورت شکایت ورود می‌کنیم.
وی افزود: اگر ببینیم قیمت‌ها ضابطه‌مند نیست و حتی اگر قیمت گذاری هم نشود ما ورود می‌کنیم.
رایگانی در عین حال بخش زیادی از قوانین کشور در حوزه تخلفات صنفی را به روز و کارآمد ندانست و گفت:: در حوزه قوانین صنفی و برخورد با تخلفات، قوانین جاری کشور مطابق اوضاع اقتصادی، تحریم‌ها و جنگ اقتصادی و ظالمانه دشمن نیست.

 جریمه ۴۳ میلیاردی قاچاقچی ۷ و نیم کیلو شمش طلا 
سید یاسر رایگانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: این فرد در فرودگاه تبریز دستگیر و علاوه بر ضبط طلا‌ها، برابر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به پرداخت ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه ۴۳ میلیارد ریالی یک قاچاقچی خبر داد که قصد داشت ۷ و نیم کیلوگرم شمش طلا را از فرودگاه تبریز به ترکیه منتقل کند.
وی گفت: همچنین یک شرکت واردکننده جو دامی با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی اقدام کرده و به قیمت بالاتر از نرخ مصوب، به فروش رسانده بود که مدیرعامل این شرکت به پرداخت ۱۵۶ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده است.
رایگانی گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان فارس از مکانی که پیش از این به عنوان قالیشویی فعالیت می‌کرد، ۲۰۰ تن شکر احتکاری و ۲۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال کشف کردند که این پرونده درحال رسیدگی است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا استفاده از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال از نظر تعزیرات غیرقانونی است؟ گفت: در این خصوص قرار بود ضوابطی اعلام شود، اما تا زمانی که به تعزیرات اعلام نشود از نظر ما استفاده از این دستگاه‌ها غیرقانونی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)