• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۵۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
بین الملل » تحلیلی
با کمک شورای نظامی سودان

امارات در حال جذب مزدور در دارفور، چاد و نیجر است

ابوظبی در حال برنامه ریزی است تا به آنان تابعیت اماراتی بدهد و آنان را با هدف استفاده در مأموریتهای جنگی در خارج به خصوص در یمن در ارتش امارات ادغام کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه المنار فلسطین، رژیم ­امارات با کمک معاون رئیس شورای نظامی حاکم بر سودان در حال جذب مزدور از قبایل عربی دارفور و کشورهای چاد و نیجر و اعزام آنان برای جنگ در یمن و لیبی است و تاکنون 450 جنگجو جذب شده اند.
امارات از حریم هوایی سودان برای انتقال صدها مزدوری که محمد حمدان دقلو (حمیدتی) معاون رئیس شورای نظامی سودان از قبایل عربی در دارفور و برخی از کشورهای آفریقایی همسایه سودان به خدمت گرفته است استفاده می کند و امارات مزدوران به خدمت گرفته شده را از طریق اریتره به لیبی و یمن اعزام می کند.
الجزیره نت روز چهارشنبه گذشته اسنادی را یادآور شد مبنی بر اینکه ابوظبی درخواست کرده است به دو فروند هواپیمای از نوع (C130+G17) متعلق به نیروهای مسلح امارات، مجوز دیپلماتیک داده شود تا از حریم هوایی سودان عبور کند و در فرودگاه الجنینه در غرب سودان فرود بیایند.
این سند به نامه ای از سفارت امارات در خرطوم خطاب به دولت سودان اشاره کرده که در آن آمده است” مأموریت این دو فروند هواپیما، انتقال مسافر است که در این نامه نیز مسافران نیروهای سودانی توصیف شده اند. در این نامه درخواست شده است یک ماه برای اجرای این مأموریت یعنی از اول ژوئن تا سی ام ژوئن این ماه، مجوز داده شود.
نامه سفارت امارات در خرطوم مسیر حرکت پرواز یادشده را در مسیر رفت از منطقه عصب در اریتره به فرودگاه الجنینه در سودان و در مسیر برگشت از الجنینه به عصب در اریتره مشخص کرده است که این نشان می دهد جنگجویان از دارفور سودان به عصب اریتره منتقل خواهند شد.
در نامه دیگری سفارت امارات در سودان از مقامات ذیربط خواسته است یک مجوز دیپلماتیک به دو فروند هواپیمای از نوع (C17) متعلق به نیروهای مسلح امارات داده شود تا هنگام عبورشان برای انتقال ”مسافر و بارهای متفرقه“ د رمسیر خرطوم به خروبه در لیبی در فرودگاه خرطوم فرود آیند .
این سفارتخانه برای اجرای این مأموریت نیز 24 ساعت مهلت خواسته که از 25 ماه مه تا 26 همان ماه بوده است.
سفارت امارات اعلام کرده بود مسیر پرواز نیز از فرودگاه ابوظبی به فرودگاه خرطوم و سپس فرودگاه الخروبه در لیبی و پس از آن دوباره به فرودگاه ابوظبی با عبور از قاهره پایتخت مصر است.
شیوه به خدمت گیری مزدوران:
این اسناد همچنین فاش کرده است حمیدتی طی روزهای گذشته از طریق یک یگان ویژه از نیروهای پشتیبانی سریع ،حدود 450 نفر را به نفع ارتش امارات از قبایل عربی در دارفور که با کشورهای چاد و نیجر هم مرز است جذب کرده است.
اسناد نشان می دهد این افراد بر اساس برخی ویژگی ها و مشخصات ویژه انتخاب شده اند و دارای پوست روشنی هستند و به زبان عربی صحبت می کنند.
این منابع گفتند افراد گزینش شده در داخل سودان جمع آوری و سپس با هواپیماهای اختصاصی از الجنینه در غرب سودان برای آموزشهای نظامی توسط افراد شرکت آمریکایی امنیتی بلاک واتر انتقال داده شده اند.
این جنگجویان نیز از قبایل عربی در دارفور و چاد و نیجر هستند و ابوظبی در حال برنامه ریزی است تا به آنان تابعیت اماراتی بدهد و آنان را با هدف استفاده در مأموریتهای جنگی در خارج به خصوص در یمن در ارتش امارات ادغام کند.
الجزیره نت خاطر نشان کرد عدد پیشنهادی برای به خدمت گرفتن افراد از قبایل عربی برای ارتش امارات، سه هزار جنگجوست و در کشور جیبوتی به آنان آموزش داده می شود.
آنان همچنین دوره های ویژه ای را برای یادگیری عادات و سنتهای به خصوص جامعه امارات و کشورهای عرب خلیج ( فارس) می گذرانند .همچنین دوره های آموزش عربی و لهجه عربی و دوره های آموزشی تخصصی دیگری برای یادگیری زبان انگلیسی می بینند تا در جامعه و ارتش امارات ادغام شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)