• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۲۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در جلسه مسئولان عالی قضایی مطرح شد

اثبات حقانیت مواضع رهبر انقلاب با رفتار اخیر آمریکایی‌ها

رئیس قوه قضاییه: اصرار ملتمسانه مقامات رسمی آمریکا برای مذاکره با جمهوری اسلامی، بار دیگر حقانیت مواضع رهبر معظم انقلاب را اثبات کرد

بهترین مفسر خط امام (ره)، مقام معظم رهبری هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه مسئولان عالی قضایی با قدردانی از حضور حماسی ملت بزرگ ایران و سایر ملت‌های مسلمان در راهپیمایی روز جهانی قدس، تصریح کرد: حضور ملت بزرگ ایران و سایر ملل مسلمان جهان در اعلام انزجار از ظالمان، مستکبران و غاصبان، بسیار پرمعنا بود و روزی باشکوه و به یادماندنی را رقم زد.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه حماسه حضور مردم در این راهپیمایی نشان داد که پایبندی به مقاومت به عنوان نظریه برتر همچنان بین مسلمانان و گروه‌های سیاسی مطرح است، افزود: هم صدایی جریان‌های سیاسی با ملت‌ها در جنایت بار بودن طرح «معامله قرن» توانست آهنگ واحدی از ایستادگی مقابل ستمگران را به گوش جهانیان برساند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، مقاومت را از مهم‌ترین آموزه‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری برشمرد و اظهار کرد: حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، دو شخصیت و دو تجلی از یک حقیقت به نام «ولایت» هستند که به ما آموختند اعتقاد و اعتماد به پیروزی اراده‌های متصل به خدا، نابودی حتمی جریان ظلم و استکبار را در پی خواهد داشت.
رئیس قوه قضاییه در ادامه، خاطرنشان کرد: آنچه امروز از هدایت‌های امام (ره) و مقام معظم رهبری داریم، می‌تواند ملت بزرگ ما و سایر ملل جهان را به سمت سعادت رهنمون سازد و برای تبیین و شناخت دقیق خط امام (ره) به عنوان یک حقیقت قطعی، مفسری بهتر و برتر از شخص رهبر معظم انقلاب (حفظه الله تعالی) که بتواند روایت از امام (ره) را جهانی سازد، وجود ندارد و نسل امروز و فردا صرفا از طریق رفتار، گفتار و تقریر‌های مقام معظم رهبری می‌توانند به شناخت صحیح از امام راحل دست یابند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، بزرگترین میراث امام (ره) را «ولایت مطلقه فقیه» دانست و تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری از این میراث صیانت می‌شود و جوانان و نسل آینده نیز نباید فراموش کنند که پاسداری از خط امام (ره) در گرو صیانت از ولایت فقیه است.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه استقلال قضایی از جلوه‌های بارز نظام ولایی است، خاطرنشان کرد: اینکه امروز دستگاه قضایی می‌تواند بدون کمترین نفوذپذیری از ناحیه صاحبان قدرت، ثروت، زر، زور و تزویر به دنبال احقاق حق و اجرای عدالت باشد و این نقش برجسته برای قوه قضاییه در قانون اساسی پیش بینی شده است، ناشی از نظام ولایی جمهوری اسلامی است که باید همگان قدردان آن باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تسلیت فرارسیدن ایام ارتحال ملکوتی امام راحل، اظهار کرد: همان روزی که ملت بزرگ ایران، غرق در حزن و اندوه ناشی از فراق حضرت امام (ره) بود، انتخاب شخصیتی شایسته و خلفی صالح همچون مقام معظم رهبری، امیدی بسیار قوی در دل مردم ایجاد کرد و امروز نیز آنچه از عزت و اقتدار داریم، مرهون رهبری‌های داهیانه ایشان است.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به مواضع اخیر مقامات آمریکا از جمله اظهارات روز گذشته مایک پمپئو وزیر خارجه این کشور مبنی بر اعلام آمادگی برای مذاکره بدون پیش شرط با ایران، تصریح کرد: امروز می‌بینیم که آمریکا چگونه ملتمسانه به مذاکره با ایران اصرار دارد. این موضع گیری، بار دیگر حقانیت و نگاه قوی و کارشناسانه در مواضع مقام معظم رهبری را اثبات می‌کند که بار‌ها فرمودند امروز تنها راه پیروزی ملت ایران در برابر زیاده خواهی‌های دشمن، ایستادگی و مقاومت است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه امروز آمریکا محتاج مذاکره است، یادآور شد: اگر بر مواضع اصولی خود پافشاری کنیم، دشمن عقب نشینی می‌کند. چنانکه مواضع اخیر مسئولان رسمی آمریکا نشان دهنده همین حقیقت است.
رئیس قوه قضاییه با ابراز امیدواری نسبت به عمل و اقدام همه مسئولان در راستای منویات و مطالبات مقام معظم رهبری، به برخی حوادث اخیر در کشور اشاره کرد و به مردم اطمینان داد که بنای قطعی دستگاه قضایی بر رسیدگی قاطع، قانونمند، مقتدرانه و بدون هر گونه نفوذپذیری است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پایان، پیشاپیش عید سعید فطر را به ملت ایران و سایر ملت‌های مسلمان جهان تبریک گفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهارت و تخصص، زیرساختی پایدار برای پیشرفت آینده جامعه است
تندروان: هنوز قدم‌های زیادی مانده است
کشف ۲۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در چهار ماه نخست سال در ماکو
جبران ناترازی انرژی با احداث شهرک های انرژی خورشیدی
دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی در ازنا
پایان عملیات نصب علمک گاز در روستا‌های نوآباد ودشتی از توابع شهرستان میرآباد
کمینه و بیشینه دمای سی‌ و یکم تیر در سمنان
اجرای عملیات بهسازی در ۳۲ روستای شهرستان نهاوند
خلاء قانونی برای خروج بانک‌ها از بنگاه داری وجود ندارد
کشف ماینرهای قاچاق از مرغداری در نقده
اردوغان: هرکس سکوت کند شریک جرم اسرائیل است
محسن فروزان به صنعت نفت آبادان پیوست
محکومیت مشاور املاک متخلف در ارومیه
در شرایط بحرانی آب احتمال ادامه تعطیلی‌ها وجود دارد
قوه قضاییه عهده دار مسئولیت اجرای عدالت در جمهوری اسلامی ایران
پایان هفته‌ای گرم در جنوب غرب خوزستان
هیچ تجاوزی به خاک افغانستان بی پاسخ نمی‌ماند.
ضبط ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق
تیم ووشو جوانان ایران عازم چین شد
تعطیلی ادارات تبریز و اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)