پخش زنده
امروز: -
شخصيت هاي اسلامي از همه ملت ها مي خواهند، با حضور در راهپيمايي روز قدس، حمایت دوباره خود را از مردم فلسطين اعلام کنند
به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ در روز جهانی قدس که روزی تاریخی و توسط امام خمینی (ره) نامگذاری شده است؛ مسلمانان جهان و مردم فلسطین اعلام مي کنند،همچنان دست از قدس برنداشته و قدس را هویت و قبله همه فلسطینیها و به ویژه نیروهای مقاومت می دانند.
همايش روز قدس در سوريه
روز قدس به روایت صاحب نظران:
مصاحبه ها:
1-خلیل الحیه عضو دفتر سیاسی حماس
2-یوسف الحساینه از رهبران جهاد اسلامی
3-خالد الازبط از جنبش مقاومت مردمی فلسطین
4-طلال ابوظریفه از رهبران جبهه دموکراتیک برای ازادی فلسطین
روز قدس به روایت صاحب نظران:
مصاحبه ها:
1 : صالح اسماعیل ابو مجاهد / نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سوریه
2 : عبدالکریم شرقی / عضو دفتر سیاسی جبهه خلق برای آزادی فلسطین به دبیرکلی احمد سعدات
3 : سلیمان قبلاوی / عضو شورای مرکزی جنبش فتح انتفاضه
4 : انور رجا سرپرست رادیوی صدای قدس (صوت القدس)
روز قدس به روایت صاحب نظران:
مصاحبه ها :
1- مفتی گلزار احمد نعیمی، رئیس سازمان جماعت اهل حرم
2- شهریار آفریدی، وزیر امور مناطق مرزی پاکستان
3-ثاقب اکبر، معاون دبیرکل شورای همبستگی ملی پاکستان
4-سناتور رحمان ملک، رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس سنا
5- مفتی امجد عباس، از علماء و محققان اهل سنت
اهمیت روز قدس برای مردم فلسطین
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از غزه؛ قدمت این فریاد به چهار دهه قبل می رسد, ندایی که امت های عربی و اسلامی از هر مذهبی, به آن پاسخ داده اند, مسلمانان در پاکستان, هند, عراق, یمن , سوریه, فلسطین, لبنان و حتی اروپا در این روز یکپارچه به خیابان ها می آیند تا فریاد بزنند که قدس و مسجد الاقصی همچنان در معرض تهاجم اشغالگران قرار دارند. مهم نیست که هزینه این ایستادگی برای امت های عربی و اسلامی چه خواهد بود.
افکار عمومی فلسطین تاکید دارد وحدت امت اسلام همواره پشتیبان خواسته های مردم فلسطین و حامی این شعار است که قدس هویتی عربی و اسلامی دارد, این نکته ایست که هر سال تحولات روز قدس، آن را در حافظه امت های عربی و اسلامی مورد تاکید قرار می دهد.
اظهارات:
-محمد شلح از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین
-شهروند فلسطینی
روز قدس به روایت صاحب نظران:
مصاحبه ها:
1-روشن احمدلی رهبر جنبش مقاومت اسلامی قره باغ
2-عاکف نقی رئیس جنبش آزادی قره باغ
3-قربان جبرائیل رئیس انجمن نویسندگان قلم جمهوری آذربایجان
4-الدنیز قلی اف رئیس انجمن روشنفکران جمهوری آذربایجان
5-صالح دوستعلی اف استاد تاریخ آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان
6-عاکف حیدرلی معاون سیاسی حزب اسلام جمهوری آذربایجان
روز قدس به روایت صاحب نظران:
روز قدس به روایت صاحب نظران:
سمینار قدس در پایتخت پاکستان
اعلام آمادگی برای برگزاری بزرگترین راهپیمایی روز جهانی قدس در لندن
دهها گروه حامی مردم فلسطین، گروههای ضدنژادپرستی، نهادهای حقوق بشری، فعالان صلح طلب، سازمانهای اسلامی و جامعه یهودیان و خاخام های ضد صهیونیست مقیم انگلیس، آمادگی خود را برای هرچه با شکوه تر برگزار شدن راهپیمایی روز جهانی قدس در لندن اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، این گروهها جنایات روز افزون رژیم صهیونیستی را محکوم بر آزادسازی سرزمین فلسطینیان تاکید کردند. راهپیمایی روز جهانی قدس در لندن که هر سال به عنوان بزگترین راهپیمایی حمایت از مردم فلسطین و رهایی قدس شریف در اروپا یاد می شود روز یکشنبه 12 خرداد برابر با دوم ژوئن در پایتخت انگلیس برگزار می شود.
دست اندرکاران برگزاری این راهپیمایی درباره علت برگزاری آن در روز یکشنبه گفتند: از آنجا که روز جمعه در انگلیس روز کاری است درخواست های فراوان برای برگزاری این راهپیمایی در روز تعطیل شده بود که حامیان مردم فلسطین بتوانند در آن حضور یابند و به همین علت, این راهپیمایی همچون سالهای اخیر در روز تعطیل یکشنبه برگزار می شود.
راهپیمایی روز قدس امسال در پایتخت انگلیس بنا بر اعلام مسئولان برگزاری آن، ساعت 15 به وقت محلی 18 و سی به وقت تهران از مقابل ساختمان وزارت کشور انگلیس آغاز می شود و راهپیمایان پس از عبور از خیابان های مرکزی لندن و گذر از مقابل پارلمان انگلیس و ساختمان محل صدور اعلامیه ننگین بالفور، مقابل ساختمان نخست وزیری انگلیس تجمع می کنند.
اعلام حمایت از مردم فلسطین و آرمان قدس شریف، ابراز خشم و نفرت از جنایات روز افزون رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم و سخنرانی های افشاگرانه درباره جنایات رژیم صهیونیستی از برنامه های این راهپیمایی برابر ساختمان نخست وزیری انگلیس اعلام شده است.
آمادگی برای برگزاری راهپیمایی روز قدس در 200 شهر هند
راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با دیگر کشورهای جهان در 200 شهر هند برگزار می شود.
مجری مراسم روز قدس "شورای جهانی امامیه هند" در نشست مطبوعاتی با اعلام این خبر گفت: مراسم فردا با حضور جمع زیادی از آزادی خواهان هند و حضور زنان و مردان مسلمان برگزار و بر حمایت از ملت مظلوم فلسطین تاکید خواهد شد.
"جلال حیدر نقوی" گفت: دهلی نو، بمبئی، کارگیل، کشمیر، حیدرآباد، لکنهو، امروهه و پنجاب از شهرهایی است که شاهد برگزاری راهپیمایی روز قدس خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه راهپیمایی روز قدس از اولین سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در شهرهای بزرگ مانند دهلی نو، بمبئی و حیدر آباد برگزار می شود، افزود: اکنون نه تنها در این سه شهر بلکه در بیش از 200 شهر بزرگ و کوچک هند راهپیمایی یا مراسم ویژه برگزارمی شود.
خواندن سرودهای حماسی در حمایت از فلسطین، به آتش کشیدن پرچم های رژیم صهیونیستی و آمریکا، سوزاندن آدمک ها و عکس های سران استکبار، رژیم صهیونیستی و آل سعود از برنامه های این راهپیمایی است. از جمعیت یک میلیارد و 340 میلیون نفری هند بیش از 200 میلیون نفر مسلمان هستند.
نشست "فلسطین در انتظار اجرای عدالت" با حضور استادان دانشگاه و کارشناسان شبه قاره هند در دهلی نو برگزار شد.
شرکت کنندگان در این نشست با تاکید بر حمایت از آرمان آزادی فلسطین و بازگشت آوارگان به سرزمین فلسطین، حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس را خواستار شدند.
"تسلیم رحمانی" از تحلیلگران سیاسی هند در این نشست گفت: استکبار به دنبال تضییع حقوق مردم فلسطین است و متاسفانه همه اقدامات آمریکا و هم پیمانانش برای تضعیف حق مسلمانان سرزمین های اشغالی است. آنها به روشنی می خواهند سرزمین مسلمانان را به یهودیان تقدیم کنند.
وی افزود: دشمنان با ترویج اسلام هراسی در رسانه های جهان، زمینه انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت المقدس را فراهم کرده اند.
رحمانی به محاصره غیرانسانی نوار غزه اشاره کرد و گفت: استکبار، دولت منتخب مردم فلسطین و حماس را به رسمیت نمی شناسد، چون نگران منافع خود است.
این کارشناس سیاسی با تشریح پیامدهای ضد اخلاقی محاصره مردم غزه افزود: این محاصره برای مردم نوار غزه مشکلات اقتصادی و بهداشتی زیادی ایجاد کرده است.
وی روز قدس را نماد آزادی خواهی و حمایت از مظلومان جهان دانست و افزود: ملت ایران به رهبری امام خمینی(ره) پیش قدم حمایت از فلسطینی ها شدند و اکنون نامگذاری جمعه آخر رمضان به عنوان روز قدس در جهان نهادینه شده است.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: مسلمانان جهان تا جان در بدن دارند از مظلومان حمایت می کنند و فلسطینی ها بدانند که تنها و بی پناه نیستند.
سید محسن تقوی ، امام جماعت مسجد جامع شیعیان دهلی نو، هم ظلم به فلسطین را برای جهان اسلام، دردناک دانست و تاکید کرد: تضییع حقوق فلسطینی ها برای جهانیان غیرقابل قبول و با معیارهایی انسانی و حقوق بشری در تضاد است.
وی با اشاره به اینکه ابتکار امام خمینی (ره) در نامگذاری روز قدس، عامل اتحاد و همدردی در بین مسلمانان جهان شده است گفت: راهپیمایی در جمعه آخر رمضان باعث شده است فلسطین به فراموشی سپرده نشود و به راستی اگر کشورهای اسلامی متحد شوند قبله اول مسلمانان آزاد خواهد شد.
نماینده اهل تسنن و جماعت اسلامی هند نیز در این مراسم به تاریخچه شکل گیری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: این رژیم از همان اول با دروغ شکل گرفت و اکنون با زور و ستم در حال از بین بردن حقوق فلسطینیان است.
نعیم انتظار اضافه کرد: آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است و تمام فعالیت های غیرانسانی و ظالمانه خود را با چراغ سبز آمریکا انجام می دهد.
وی در ادامه به دوستی دیرینه مردمان ایران و هند اشاره کرد و گفت: اسرائیل در تلاش است بین ایران و هند اختلاف ایجاد کند اما آنها باید بدانند هند و ایران سابقه تاریخی طولانی و مراودات گسترده دارند و اکنون نارندرا مودی نخست وزیر هم در حال گسترش ارتباطات با ایران است.
سفیر ایران در هند نیز مسئله فلسطین را متعلق به کل بشریت و جهان انسانیت دانست و افزود: استکبار در پی این است که مسئله فلسطین را در افکار عمومی جهان به فراموشی بسپارد و آن را یک موضوع بسیار بی اهمیت معرفی کند.
علی چگنی گفت: ابتکار امام (ره) در نامگذاری روز قدس باعث شده است به طور مداوم مسئله فلسطین بین افکار عمومی مطرح و مانع فراموشی حقوق مردمان این سرزمین شود.
وی با اشاره به اینکه حضور در راهپیمایی یک مبارزه انسانی است، افزود: ما با مذهب یهود مشکل نداریم بلکه با صهیونیستی مخالف هستیم که با ظلم و قتل عام انسان ها حق مردم را زیر پا گذاشته است.
چگنی گفت : مسئله فلسطین فراموش شدنی نیست زیرا این موضوع انسان محور و بشریت مدار است.
سفیر ایران در هند ، صهیونیست ها را ناقضان قوانین بین المللی و حقوق انسانی توصیف کرد و گفت: هر کشور اسلامی که تلاش می کند مردم جهان در راهپیمایی روز قدس شرکت نکنند به صهیونیسم کمک کرده است.
چگنی به تاریخچه حمایت دولتمردان هند از مظلومان فلسطین اشاره کرد و گفت: رهبران بزرگ هند اگرچه مسلمان نبودند از فلسطین حمایت کردند زیرا به انسانیت اعتقاد داشتند.
وی یادآور شد :صهیونیست ها تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر از فلسطینیان را کشته اند که از این تعداد ۳۵ هزار نفر زن و کودک بودند.
وی درادامه با اشاره به محاصره نوار غزه ، این منطقه را به زندانی بزرگ تشبیه و ساکنان آن را محرومترین انسان های روی زمین از حقوق اولیه زندگی توصیف کرد.
سفیر ایران در هند ادامه داد:در دوره ای که بشریت در حال رسیدن به اوج عقلانیت است نظام نژاد پرست صهیونیستی شهروندانش را به دو دسته درجه یک و دو تقسیم کرده است.
چگنی افزود: شش میلیون نفر از فلسطینیان از خانه و کاشانه خود آواره شده انداماحق آنها ست که در سرزمین مادری خود زندگی کنند.
وی با تاکید بر روشنگری موضوع سرزمین های اشغالی وجنایات صهیونیست ها گفت: رسانه ها باید مسئله فلسطین را زنده نگهدارند چون موضوعی انسانی و اخلاقی است.
سفیر ایران در هند ، برگزاری همه پرسی بین ساکنان اصلی سرزمین های اشغالی را تنها راهکار برون رفت از مشکل فلسطین دانست و افزود: صهیونیست ها اگر راست می گویند بیایند همه پرسی بین ساکنان اصلی فلسطین شامل مسلمان ؛ مسیحی و یهودی برقرار کنند البته نباید مهاجران در این همه پرسی باشند.
چگنی گفت: وحدت جهان اسلام، اصلی اساسی در آزادی اولین قبله مسلمانان است و راه ایستادن در برابر ستم صهیونیست مقاومت است و باید این مسیر تا رسیدن به آزادی ادامه یابد.