پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ بنابر اعلام منابع امنیتی و بیمارستانی مصردستکم 17 نفر که در میان آنها اتباع آفریقای جنوبی و مصر دیده می شود، روز یکشنبه در اثر انفجار بمب در مسیر اتوبوس گردشگران در نزدیکی اهرام ثلاثه در استان جیزه زخمی شدند.
یک بسته انفجاری در مسیر اتوبوس ویژه گردشگران در استان جیزه در نزدیکی کارگاه موزه جدید آثار باستانی مصر، در نزدیکی اهرام ثلاثه منفجر شد.
در جریان حمله ای مشابه در ماه دسامبر گذشته (آذر- دی 97)، سه گردشگر ویتنامی و راهنمای مصری آنها کشته شدند. انفجار یک بمب در مسیر اتوبوس آنها در نزدیکی اهرام ثلاثه باعث مرگ آنها شد.
انفجار روز یکشنبه در حالی روی می دهد که اندکی بیش از یک ماه دیگر مسابقات فوتبال جام ملت های آفریقا روز 21 ژوئن (31 خرداد) در مصر آغاز خواهند شد.
صنعت گردشگری مصر که نقشی محوری در اقتصاد این کشور بازی می کند, از زمان آغاز ناآرامی های سال 2011 میلادی (1390-1389 شمسی) و بی ثباتی سیاسی و حملات تروریستی، با چالش هایی روبرو شده است. این ناآرامی ها به سقوط رییس جمهور مخلوع مصر, حسنی مبارک بعد از 30 سال حکمرانی انجامید.
تعداد گردشگران خارجی در مصر از 14.7 میلیون نفر در سال 2010 میلادی (1389-1388 شمسی) به 5.3 میلیون در سال 2016 میلادی (1395-1394 شمسی) رسید.